Перейти до змісту

Допоможіть вирішити проблему

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив в мене друг материнку і коли розблокували проц ( Athlon II X3 ) він прийняв положення Phenom X4 B440, але система не хоче ставитись на цей розблокований проц і якщо поставив систему на Athlon а потім розблокував то не хоче грузитись(відразу перезагружається). Допоможіть у вирішенні цього питання :unsure:

Опубліковано

Маю Атлон ІІ Х2 555 і материнку спецыалну для розблоковування ядер. Цей самий Атлон не зря блокований на 2 ядра. В мене рохблоковуэться тыльки 3, але якщо ставити 3Д МАХ на рендеринг то може бути самовыльний ребут. Якщо розблоковую 4 ядра, то: Windows 7 не грузиться вісне на шаріках іребут, XP через раз, частіше ребут. Грузився лінух, але мені то не варіант.

Єдина конфугурація яка в мене працювала це – 3 ядра і чуть понижені частоти. Та всеодно це нестабільно.

Опубліковано

розблокував то не хоче грузитись(відразу перезагружається) - значить не повезло, ще можна спробувати прошити останній біос, погратись з множниками вольтажами, покращити охолодження.

Опубліковано

разблокировка как лотерея...а лучше с этим не игратся-скупой платит дважды-хочешь больше ядер-купи 4-ку

Опубліковано

для начала - зачем ето тебе надо? у тебя какой то софт умеющий юзать более одного логического ядра? 3Дмакс или типа того?

предположим что да - малое количество процов попадают на "обрезание" ядер из маркетинговых соображений - большинство после тестирования бракуются - под нагрузкой стабильно работает 2-3 ядра из 4-х или кеш збоит .. вот их и выключают ..

если после разлочки проц глючит - значит тебе не повезло... чего тут удивлятся?

Опубліковано

Така сама картина. 1 проц, 2 материнки, ASUS, яка розлочувала тільки 3 ядра і все працювало,  і ASROCK чисто оверклокерський, який розлочив одразу 4 і 

Windows 7 не грузиться вісне на шаріках

На жаль в SETUP якось керувати кількістю розлочених ядер не є можливим, так і сиджу на 2-х замість 3-х , жду прошивки. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...