Перейти до змісту

Доможіть з компютером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть проблеми: Є старенька машина, накшталт П-2 400 Мгц, 64Мб озу - потрібно зробити друкарську машинку + інтернет. Встановив Windows98 - непогано себе почуває, але виникла проблема з драйверами. Материнка там стара, процесор ще слотовий.. Питання: Як знайти драйвери під дану, стару, систему???

Дуже вдячний за поради.

Опубліковано

Суть проблеми: Є старенька машина, накшталт П-2 400 Мгц, 64Мб озу - потрібно зробити друкарську машинку + інтернет. Встановив Windows98 - непогано себе почуває, але виникла проблема з драйверами. Материнка там стара, процесор ще слотовий.. Питання: Як знайти драйвери під дану, стару, систему???

Дуже вдячний за поради.

Дай маркіровку або модель

материнкі тоді поможу з

драйверами.

Опубліковано

Попробуй этими програмами

DriverGeniusPro.10.RUS+key

Прямая ссылка без ограничения скорости на сутки:

http://fileshare288.depositfiles.com/auth-1287007902fbdb546925b661a94fe7a4-94.178.19.85-2135931265-64819435/FS288-5/DriverGeniusPro.10.RUS.rar

Кривая ссылка:http://depositfiles.com/files/tcrh19jg1

eDrvClientEN ( нужна регистрация программы чтоб получить 30поинтов для закачки или установки драйверов)

Прямая ссылка без ограничения скорости на сутки:

http://fileshare259.depositfiles.com/auth-128700821814fdb5402f369949801604-94.178.19.85-2135944296-64820053/FS259-2/eDrvClientEN.rar

Кривая ссылка:http://depositfiles.com/files/gnwgtduoo

Если помог Поддержи! :)

Опубліковано

у меня на такой системе хрюша стоит вполне нормально .. мозгов конечно 256мб надо не меньше, на тачке крутится прокси сервачок без напряга .. антивирус полегче - например микрософтовский всё таки такую систему заметно подгружает иногда .. можно и без него обойтись если по говносайтам не ходить :)

лично для меня весьма долгое время хватало кеширующего прокси с длинным списком фильтрации

всяческие скрипты на левых сайтах + тупо рекламные сайты перманентом в бане - красота и спокойствие!

дрова вполне можно найти в гугле , но зачастую хватает какой-нибудь толковой зборки

Опубліковано

З драйверами до чого?

На цю машинку ДУЖЕ комфотно стане ХР. Можу за літру другу пива подарувати парочку СД рамок на 32/64 метри.

на 128 ХР стане. (Ставив і працювало на УРА!) І з дровами проблем ніяких.

Не хочеш гратися - привези мені. Я зроблю. Поставлю і т.д. Бо є ще трошки хламу такого. :) І проц є слотовий (був).

Опубліковано

Я б радив таки потужнішу машинку. Інтернети на сьогодні такі, що і сучасні машинки випадають в осадок. А в 64 метра інколи може і веб-сторінка не влізти...

На цю машинку ДУЖЕ комфотно стане ХР.

Віндоюзери настільки сурові, що ХР на такому зламку для них - дуже комфортно. Ти не перегнув з метафорами?

Опубліковано

Как говорил мой друг-в кривых руках и калькулятор зависает

7-ку запускали на компе чуть получше чем в первом посте.Норм зборка ХРюшки,оптимизация+антиир+прямие руки и будет вам мармелад

Опубліковано

Під старі машинки, до котрих виробника навіть вже нема не то що драйверів - ставив Ме. Свого часу там в збірку Мєлкософт напихало стільки драйверів, що вистачало практично під все залізо тодішнього часу. Хапало автоматом і працювало швидко.

Докинеш антивірус типу НОД і вистачить.

Опубліковано

до теми. якшо юзати для інету то запасйся оперативкою. сучасні браузери хавають порядку 300 мб оперативки. якшо на борту буде менше 128 а все інше в свопі, тормозитиме вінт страшно (в тебе ж не UDMA-5?)

для "сервера" радив би 2000ку. значно легша ХР і та ж сама NT стабільність як не як.

про Win98 і FAT32 забудь, як страшний сон!

Опубліковано

Є старенька машина, накшталт П-2 400 Мгц, 64Мб озу - потрібно зробити друкарську машинку + інтернет.

Колись на подібного класу робочих компах стояли в мене Windows 2000. І, як на ті часи, досить "комфортно" працювали. Відносно комфортно звісно. Але не гірше за 98-му, принаймі стабільніше. :)

Опубліковано

Підтримую Banzai та Zheny@. Рекомендую добавити оперативної пам'яті хоча б до 256Мб і поставити Windows XP.

Інтернети на сьогодні такі, що і сучасні машинки випадають в осадок

З цією фразою також не можна не погодитися. 128 Мб для встановлення WinXP досить, але для сучасних тирнетів цього мало :-(

Опубліковано

Дороговато выйдет еще планку докупать-такой антиквариат днем с огнем не сищешь и то по золотым ценам.Если чесно, я б собрал новый из самого простенького железа.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...