Перейти до змісту

Як доїхати до с.Луківка (Ковельський р-н)?

invited

Рекомендовані повідомлення

Хто може підказати яким чином можна добратись до цього дивного населеного пункту (громадським транспортом) з Луцька, буду вдячний за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію шановні волиняни ніхто не знає як доїхати до цієї Луківки??? :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є пряма маршрутка

з автостанції відправляється

декілька разів на день

Луцьк-Луків, Луцьк-Смідин

через Турійськ

дорога займе орієнтовно 2 години

а взагалі, щоб не виникало таких дибільних питань, можна позвонить на автостанцію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемый zluden

я конечно полностью с вами согласен насчет "дебильных" вопросов, но одно но, я нахожусь географически в Киеве и мне как-то затруднительно искать контакты автостанций г.Луцка и тем более рейсов, вот и решил воспользоваться подсказкой Борды

за инфо спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є пряма маршрутка

з автостанції відправляється

декілька разів на день

Луцьк-Луків, Луцьк-Смідин

С. Луківка не має жодного відношення до смт Луків Турійського району. Не вводь людей в оману

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

erica дякую

тобто ці маршрути не дають змоги доїхати до Луківки (вона по трассі Ковель -Сарни)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..я нахожусь географически в Киеве и мне как-то затруднительно искать контакты автостанций г.Луцка и тем более рейсов

мож позвонити з мобільного 03322 4-11-67.

диспетчер а/с №1.

думаю, шо сам краще, ніж будь-хто, розпитаєш інфу, яка цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто ці маршрути не дають змоги доїхати до Луківки (вона по трассі Ковель -Сарни)?

Ні, цим автобусом ніяк. Шукайте інший.

Я думаю набагато простіше буде приїхати в Ковель, а тоді вже пересісти на автобус що іде в це село. Тільки тоді варто дзвонити в ковельську автостанцію і уточняти години відправки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю набагато простіше буде приїхати в Ковель, а тоді вже пересісти на автобус що іде в це село. Тільки тоді варто дзвонити в ковельську автостанцію і уточняти години відправки.

або стопроцентний варіант дизель поїзд з Ковеля на Маневичі чи на Сарни (він там зупиняється)...але тоді треба дзвонити на жд.вокзал і питати графік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...