Перейти до змісту

Імельда Мей, звєзда рокабіллі


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

 imelda_may_09-04-30.jpg

Imelda Mary Higham, народилась в Дубліні 10 липня 1974 року. П"ята дитина в сім"ї, тому підпала під вплив старших братів-сестер, з 9 років запала на рокабілі і блюз. Відвідувала художню школу, але вирішила, що зароблятиме на життя співом. У 14 років заспівала для реклами рибних паличок. Невдовзі почала співати у свінг-групі Blue Harlem. З шістнадцяти років почала виступати у клубах. Дуже тішилась: "Мені давали поради кращі музиканти Дубліна. Один з них сказав мені- у тебе потрясний голос, але ти повинна зробити його грубшим" Десь тоді, певно, були і перші кохання зітхання, що у біографіях відобразилось спогадом про батькові слова того періоду: "Твоє серце розбите?Чудово. Тепер ти зможеш співати блюз".

Цей момент став поворотним у її житті- голос став більш пристрасним;-)

У 2006 році вона створила свою групу і випустила альбом "Love Tattoo".На батьківщині плита стала тричі платиновою. У 2009 році виступила з гітаристом Джеффом Беком у Роял Альберт Холлі в Лондоні. З цим же дядьком виступила на концерті пам"яті Леса Пола(хто не знає - гітарист і один з винахідників електрогітари, виправлено з "виробника" за зауваженням у пості 2;-)). Потім прокаталась з ним гастрольно по США. 

Мала дуети з Елтоном Джоном, Енестейшею, Елвісом Костелло, Браяном Феррі та іншими.

Співає рокабіллі, свінг, блюз.

Пісня Johny's Got A Boom Boom  є саундтреком до фільму Дика штучка(не дивився, тепер цікаво подивитись)

На фетепе я виклав свіжий альбом Mayhem і збірничок попередніх робіт: декілька пісень з Love Tattoo, Lilac Wine - дует з Джеффом Беком.

насолоджуйтесь;-)

http://www.youtube.c...feature=channel 

</p>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, тільки Лес Пол не виробник гітар.) Просто, він придумав електрогітару і одну з класичних моделей назвали в його честь. А виробник - Гібсон. Майстер хіба.

А чувішка класна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...