Перейти до змісту

Газета "Віче" в подарунок від Романюка

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Щойно ходили по квартирах і роздавали на шару "Віче", записували ім"я та номер квартири. Питаю, що за привід такий. Відповіли Романюк дарує...переглянула газету - такі-да, посередині сторіночка про нього хорошого:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

както в туалете попалась газетка Виче )) не понимаю что там можно читать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

както в туалете попалась газетка Виче )) не понимаю что там можно читать

Как и везде-анекдоты и то через один

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені лист від нього прийшов :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В якому було зазначено: "Не візьмеш газету, то опинишся

както в туалете
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так пощастило! Газетку подарували! Як же нам мало для щастя треба. Та ше і номер квартири і прізвище записали - для звітності що Романюка підтримуєте. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не тобі одному, а десь кожному третьому лучанину. Це на конверти і папір тисяч 20 гривень потрібно. А бігборди? Хороша зарплата в керівника філії. А касири, для прикладу, менш ніж за півтори цілими днями вкалують, навіть пообідати не мають часу, постійні черги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так пощастило! Газетку подарували! Як же нам мало для щастя треба. Та ше і номер квартири і прізвище записали - для звітності що Романюка підтримуєте. :mdr:

Чи підтримую я його буде відомо тільки з виборчого бюлетеню, а не з номеру моєї квартири. Взагалі вважаю недоцільним псувати купу паперу на подібні речі. Слово "пощастило" розцінювалося не як вияв безме-е-ежної радості, а як питання цікавості скільки народу ще отримало те, що дійсно в WC тільки й стане в пригоді-спочатку прочитати, потім використати за призначенням. А щастя для мене (як і думаю для Вас erica)-здоров"я та добробут моєї родини, а не газетка за 2,50грн., яку дали на халяву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи підтримую я його буде відомо тільки з виборчого бюлетеню, а не з номеру моєї квартири.

А ти ніколи не чула про таку річ як статистика? Попередні опитування? Для чого це все робиться?

А щастя для мене (як і думаю для Вас erica)-здоров"я та добробут моєї родини, а не газетка за 2,50грн., яку дали на халяву.

До мене будь ласка на "ти" :) І сарказму \так само як і лапок біля слова пощастило\ в першому повідомленні немає. Я, чесно кажучи, не розумію для чого створювати подібні теми. Прямо таки - подія дня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ж не коментую, чи мені подобаються створені Вами та й іншими учасниками теми. Не подобається-не читаю і не беру участі в обговоренні. Теми типу "Про дупу...", "Допоможіть розібратись з дівчиною", "Шукаю дівчину для відпочинку" реально "цікавіші" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теми типу "Про дупу...", "Допоможіть розібратись з дівчиною", "Шукаю дівчину для відпочинку"

Не маю жодного відношення до тем, що ти назвала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вважаю за необхідне шукати особисто Ваші (ну нехай буде твої) теми. Якщо вони мені цікаві, братиму участь в обговоренні, ні - не буду. І без жодного сарказму. Вважаю недоречним ще дилемити, давай на цьому зупинимось, бо ж переконувати одна одну хто з нас багатослівніший, можна довго. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже спам пришол, в конвертике без опознавательных знаков и обратного адреса...

вот гады, еще и издеваются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також отримала і лист і газету,

ще й через "допит" пройшла :D

Прикольно, напевно, сьогодні мене спитати: ЩО мені бракує до повного щастя.

Припустимо я сказала "ялинки під будинком".

Завтра в агітаційній програмі написати "під кожним будинком буде ялиночка".

Післязавтра я маю проголосувати за нього? Невже хтось в це вірить?

Потім ще й дівчинина передзвонила, спитала: чи заходив, чи питав, чи гарно говорив...

Це ж скільки НАШИХ грошей на це все йде - ЖАХ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да наших грошей на це іде багато, навіть дуже...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене сьогодні запросив до друзів вконтакті Олександр Мартинюк ^_^ Переймає досвід Козюри в цьому плані :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж скільки НАШИХ грошей на це все йде - ЖАХ

а чого ваших? скидались дяді Колі у передвиборчий фонд?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, не тільки ми, а і ви. І не тільки дяді Колі, а й усім цим дармоїдам дядям і тьотям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дядя Коля изымет отобьёт фсё, до последней копейки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене сьогодні запросив до друзів вконтакті Олександр Мартинюк ^_^ Переймає досвід Козюри в цьому плані :)

шо цікаво, який діевий політик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора кілька місцевих газет опублікували рейтинг кандидатів у мери від львівської контори "Громадська думка"

Так там на першому місці пан Бондар, а товаріщь Романюк на другому, 19,1 % та 18,4 % відповідно.

Також одночасно в кількох газетах (я бачив в "Волині", "Віснику" й "Віче") надрукована статєйка "Микола Романюк пише програму розвитку Луцька із фахівцями", причому в "Волині" вона вийшла під гаслом "Громадська думка" і без авторства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

статєйка "Микола Романюк пише програму розвитку Луцька із фахівцями", причому в "Волині" вона вийшла під гаслом "Громадська думка"

Це ж якраз те, про що я писала ;)

через "допит" пройшла :D

Прикольно, напевно, сьогодні мене спитати: ЩО мені бракує до повного щастя.

Припустимо я сказала "ялинки під будинком".

Завтра в агітаційній програмі написати "під кожним будинком буде ялиночка".

Післязавтра я маю проголосувати за нього? Невже хтось в це вірить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і мені вчора тьотя перезвонила на мій ОСОБИСТИЙ мобільний номер - з запитанням "А чи отримували ви газету від Романюка?" В мене великі очі (газети я не отримував) і ще кругліші від думки - а де вона взяла мій особистий мобільний номер????? :blink: Питаю її про це...а вона - в мене тут пише ваша фамілія, вік і ваш номер телефону...питаю: де тут? Вона%: вибачте, і поклала трубку! Дзвонила з невідомого номера!

Як виявилось потім - батьки отримали все-таки ту газету...

Питання: де вони беруть мої особисті дані? Це є нормально? Дзвонити і діставати людину всякою х...ю :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання: де вони беруть мої особисті дані? Це є нормально? Дзвонити і діставати людину всякою х...ю :naezd:

Клієнт "прІвЄтбанку" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клієнт "прІвЄтбанку" ?

...впринципі да! Вони мають право? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...