Перейти до змісту

Дорого куплю старі телефони!

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підійдуть будь-які раритетні телефони, які підтримують повнорозмірні sim-карти, щоб не виломлювати міні-сімку, звичну у всіх сучасних телефонах. Куплю дорого, пропонуйте свою ціну і телефон

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/GSM_Micro_SIM_Card_vs._GSM_Mini_Sim_Card.svg

Опубліковано

Ще раз пояснюю, потрібні телефони, здатні приймати ось такі картки(не ломаючи міні-сімку)

800px-T-Mobile_SIM_card-748997.jpg

sim_card.jpg

Опубліковано

Отакої....а такі взагалі були?? чи не пошукати в якомусь музеї...із телефонів що сприймають повнорозмірну картку мені відомий тільки таксофон  

Опубліковано

Отакої....а такі взагалі були?? чи не пошукати в якомусь музеї...із телефонів що сприймають повнорозмірну картку мені відомий тільки таксофон  

.............мені відомий тільки таксофон........ :D:smile-zachot:

Опубліковано

Були. І Siemens'а такого бачив в робочому стані. Правда батарея там вже тоді була вбита, але на зарядці працював без проблем. На жаль, доля цього телефону на сьогоднішній день мені не відома.

Опубліковано

Були. І Siemens'а такого бачив в робочому стані. Правда батарея там вже тоді була вбита, але на зарядці працював без проблем. На жаль, доля цього телефону на сьогоднішній день мені не відома.

І є навіть досих пір в робочому стані. :)

Використовую на фазенді як стаціонарний, заживлюючи від совіцької NiCd акумуляторної батареї (Однієї зарядки так на місяця два вистачає ;) ).

Опубліковано

Witiok, це не прикол. Такі телефони дійсно випускалися. На жаль я не пам’ятаю точно моделі того Siemens'а. Цей телефон приїхав разом з машиною з Німеччини. Деякий час на старій роботі його використовували як стаціонарний. Трохи побавилися і потім закинули :-(.

S30, що за модель телефону в тебе? Скинь інфу, хай люди погуглять.

Опубліковано

У меня одного возникает вопрос - зачем?

В облом выломать симку?

Или в Германии опять скупают швейные машинки Зингера первых выпусков?

Опубліковано

є автомобільний Bosh, робочий.

повний комплект.

Можна конкретну модель? І вкажи ціну, при якій ти готовий розстатись з цим чудовим апаратом? :ok:

Опубліковано

є автомобільний Bosh, робочий.

повний комплект.

Можна конкретну модель? І вкажи ціну, при якій ти готовий розстатись з цим чудовим апаратом? :ok:

Завтра дам фоткі та модель.

Тоді і будемо про ціну говорити.)

Або давай завтра зустрінемось привезу - глянеш.

?

Опубліковано

Krapka, спочатку напиши конкретну модель. Телефон повинен використовуватись на офісі, коли я впевнюсь, що його можливо переобладнати- тоді можна і дивитись

Опубліковано

Krapka, спочатку напиши конкретну модель. Телефон повинен використовуватись на офісі, коли я впевнюсь, що його можливо переобладнати- тоді можна і дивитись

телефон не в зоні досяжності на даний момент часу.

завтра до вечора ситуація змінится, і ,відповідно, я напишу- шо за модель, сфотографую, і покладу собі в машину, щоб при потребі зразу же вам продемонструвати :)

Опубліковано

Bosch M-COM 725

комплектація - антена, мікрофон та дінамік, трубка, трубкотримач, сам блок телефону. ну і кабеля.

знятий з автівки дуже бережно.

post-6932-1286835179,92_thumb.jpg

post-6932-1286835191,06_thumb.jpg

post-6932-1286835201,04_thumb.jpg

Опубліковано

тема гнилая.. челевеку нечем занятса скупая телефоны по 5 гр и еще ставить условия работоспособности аппарата..

Опубліковано

нє умєєш гаварить па рускі- нє запітуй :)

sergio77, для чого добавлятись в друзі і потім автору топіка писати таку чепуху? Я розцінюю це як офтоп.

По 5 грн ніхто не продасть, краще телефон на пам'ять залишити... імхо.. Умова- апарати потрібні робочі, єдина і головна. Думаю, що ніхто не буде займатись ремонтом, запчастин ніде не знайдеш.

Тема є цілком актуальною. Чекаю пропозицій! :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...