Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Таке питання: чи можна на відеокарточці, яка має два виходи - аналоговий і DVI, підключити одночасно два монітори (відповідно, аналоговий і DVI), щоб сигнал йшов одночасно на них обох? І, якщо можна - то в якому режимі ("клон" чи два незалежні вікна)?

Застосування: наприклад, на TFT, підключеному до DVІ, працювати. А коли хочеться відео на дивані - гнати аналоговий сигнал на 21" кінескопний монітор.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна без проблем, при чому абсолютно не має значення в якому режимі -- клон чи, як ти кажеш, два незалежні вікна. В останньому режимі один з моніторів виставляєш як default і на нього за умовчанням будуть відкриватись всі вікна і програми, які потім для зручності можна перетягувати на інший монітор (при чому в настройках можна міняти з якої сторони стоїть другий монітор -- справа чи зліва). З режимом Клон все зрозуміло -- на обох дисплеях одне і те ж. При чому роздільна здатність може відрізнятись, тоді робоча область буде такою як більша з двох роздільна здатність, а на іншому моніторі буде "скролитись" при підведенні курсора мишки до краю монітора, де зображення виходить за межі і не видне повністю.

З відео також все просто -- в пункті Fullscreen Video вибераєш на який з двох моніторів (primary/secondary) буде виводитись повноекранне відео. Тоді на той монітор в повний екран буде виводитись все, що транслюється через overlay. Тобто ти, наприклад, не будеш бачити в повному екрані відео з веб-камери в MSN або Skype, але будеш бачити те, що показують плейєри з відео файлів.

P.S. Все що я написав стосується драйверів для карт nVidia. В Radeon'ах можливості приблизно такі ж самі, тільки точно не пам'ятаю всіх настройок.

До того ж ти, напевно, в курсі, що до розйому DVI можна підключати і звичайний монітор, оснащенийтільки аналоговим D-Sub входом? Для цього є спеціальні перехідники, які йдуть в комплекті з багатьма платами. Наприклад на моїй платі є тільки два DVI роз'єми. До одного кабелем DVI-HDMI підключений LCD телевізор, а до другого через перехідник підключений TFT-монітор, в якому немає цифрового входу (DVI).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...