Перейти до змісту

Океан таит...

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Когда американцы раздобыли секрет, как могут переговариваться подлодки на расстояниях в тысячи километров, при помощи подводного звукового канала (ПЗК), они ....

здесь со ссылками.

Да, это про реальность Ктулху!

Опубліковано

Народ точку с правильными грибами сдайте

А що славнозвісного капітана Немо вже не вставляє від подорожей на наутілусі?

Опубліковано

Доречі на рахунок монстрів, то загальновідомо, що скажімо є велетенські восминоги, які сягають і 20 і я думаю більше ментрів - іх не одноразово викидало на береги! От уявіщо що серед такого виду велетнів, в наслідок якихось мутацій чи ще чогось, як і в людей, вийшов свого роду "переросток" - от вам і живий Ктулху чи хочете Кракен не в 20, а в 40 метрів завдовжки!!!

P.S. Нещодавно дивився якийсь документальний фільм, так там люди які опускались в батискафах, кажуть, що бачили лише на мить, але все одно вищезгадану істоту!

Океан, та в принципі і суходіл ховає в собі ще кучу невідомого :smoke:

Опубліковано

А я думаю, що це якийсь мегалод шастає!

Народ точку с правильными грибами сдайте

ну почему же траву.

Известны случаи -например ,около Японии выловили труп плезиозавра-правда тупые японские рыбаки выбросили труп обратно в море.

Dino-05.jpg

Dino-06.jpg

Латимерию к примеру вообще считали фантастикой пока не выловили возле Мадагаскара.

coelacanth4.jpg

kombessa-1.jpg

Вот например еще одна загадка

post-2916-1285920839,07_thumb.jpg

post-2916-1285920936,33_thumb.jpg

Опубліковано

Останні 2 фотки, кажуть, що то розклавшийся (наполовину) труп кита.

Экспертизы так и не было.Все на глаз.А так хочется чтоб это было нечто невиданное ^_^

Опубліковано

А взагалі то багато цікавого там! От з дитинства мене вчили, що життя без сонця не можливо! А виявляється познаходили зараз цілі харчові ланцюги, яким сонце зовсім не потрібне і до яких сонячне проміння просто не пробивається! А все починається, якщо не помиляюсь з бактерій чи мікроорганізмів, які замість сонячного світла використовують в якості "Їжі" газ який виходить з тріщин в океанічному дні! Щось на зразок цього!

Опубліковано

Я не смачний :P

Да все нормально, тільки вчора доїли зловленого ктулху.

3 місяці ловили два їли, благо горілка не кінчилась )))

Так, що не переживайте ктулху уже нет.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...