Перейти до змісту

Продам Nokia N73

Litovets

Рекомендовані повідомлення

Продам телефон Nokia N73, чорного кольору.

Повністю робочий, не ремонтувався.

В комплекті з телефоном: флешка на 1 Гб, зарядка і навушники.

Ціна - 720 грн. і звісно торг.

post-7585-1285696646,31_thumb.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оригінал? джойстик ще не повіснув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оригінал? джойстик ще не повіснув?

Телефон made in Finland.

Джойстик і взагалі весь апарат нормально працює і повністю справляється з своїми функціями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОРПУС МІНЯНИЙ?

Відповів у ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КОРПУС МІНЯНИЙ?

Відповів у ПМ.

Цікава відповідь на запитання. Можливо ще хтось цікавиться відповіддю на це питання, небажаєте її виголосити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь для тих кому цікаво: корпус звичайно міняний, всетаки телефону 2-а роки.

Корпус замінений через значну потертість старого, мінявся в першу чергу для себе і тому корпус і клавіатура купувались якісні.

На даний час не стоїть ціль продати аби швидше. Я, можна сказати, вивчаю попит на даний апарат,

якщо хтось запропонує підходящу ціну - продаж відбудеться.

Ну і нехочеться тягнути "кота за хвіст" тому вкажу, відразу, мінімальну ціну за яку готовий віддати даний сабж - 650 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь для тих кому цікаво: корпус звичайно міняний, всетаки телефону 2-а роки.

Корпус замінений через значну потертість старого, мінявся в першу чергу для себе і тому корпус і клавіатура купувались якісні.

На даний час не стоїть ціль продати аби швидше. Я, можна сказати, вивчаю попит на даний апарат,

якщо хтось запропонує підходящу ціну - продаж відбудеться.

Ну і нехочеться тягнути "кота за хвіст" тому вкажу, відразу, мінімальну ціну за яку готовий віддати даний сабж - 650 грн.

ГИ ГИ ГИ :lol: :lol: :lol: !!! Людина думає, що тут лохі існують, тому й таку ціну поставила, так що нема чим дивуватися !!! :);):D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To alovin: тобі "чоловіче" навіть і за 850-т не продам. Якщо ти пишиш через те, що у тебе сверблять пальці, 

то почеши їх, але не об клавіатуру, а об щось інше, що взагалі не зв"язане з інтернетом і комп"ютером, коротше - прояви фантазію...  :0011:

Я прекрасно знаю що на борді сидять люди, які добре розбираються в цінах і нікого дурити не маю намірів.

Свої коментарі з приводу ціни та ін. виклав у потередньму пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To alovin: тобі "чоловіче" навіть і за 850-т не продам. Якщо ти пишиш через те, що у тебе сверблять пальці, 

то почеши їх, але не об клавіатуру, а об щось інше, що взагалі не зв"язане з інтернетом і комп"ютером, коротше - прояви фантазію...  :0011:

Я прекрасно знаю що на борді сидять люди, які добре розбираються в цінах і нікого дурити не маю намірів.

Свої коментарі з приводу ціни та ін. виклав у потередньму пості.

вибачай !!! більш не буду !!! бо просто друг таку саму в таком стані із комплектом місяць назад продав за 550грн !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна продати і за 100 грн і що тепер всім по 99 грн їх продавати?

п.с.. сорі за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий обмін на апарат рівноцінний вказаній мною сумі у пості №7, або ж на дорожчий, з моєю доплатою.

Обмеження по доплаті - біля 200-от грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Телефон знову продається.

Обмін не актуальний.

Ціна не змінилась - 650 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты его новым покупал? Коробка есть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ты его новым покупал? Коробка есть?

Куплявся не новим. Коробки немає.

Якби був повний комплект, то й ціна була б трохи не така.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон продано. Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...