Перейти до змісту

Допоможіть знайти поліроль

Рекомендовані повідомлення

Сталась така прикрість. Пошрябався екран плеєра. треба спасти його вигляд відполірувавши поверхню. Підкажіть порадьте пліз щось. Де можна купити?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив кілька разів результат - яма на дисплеї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталась така прикрість. Пошрябався екран плеєра. треба спасти його вигляд відполірувавши поверхню. Підкажіть порадьте пліз щось. Де можна купити?...

треба дрельку (чи булгарку), спеціальний круг, і пастогой!!! ним метал натерають (алюмінь, нікель), друг полірував дисплей в К-750тому, то був як новий ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба дрельку (чи булгарку), спеціальний круг, і пастогой!!! ним метал натерають (алюмінь, нікель), друг полірував дисплей в К-750тому, то був як новий

:offtopic: жесть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба дрельку (чи булгарку), спеціальний круг, і пастогой!!! ним метал натерають (алюмінь, нікель), друг полірував дисплей в К-750тому, то був як новий

:offtopic: жесть

дА!!! ось такого типу http://www.volkov-and-company.com/

і при чом тут офтоп, людина спитала - я відповів, бо сам знаю, бачив, і робив!!!

а от ці вже обговорення мого посту, то вже лишнє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив кілька разів результат - яма на дисплеї.

це напевно залежить від методу нанесення самого гелю (не рівномірно) та фізичної дії. якщо полірувати тканиною натянутою на плоский предмет, брусок то яму отримати буде дуже важко. царапини у мене не глибокі... але багаточисленні. (((

треба дрельку (чи булгарку), спеціальний круг, і пастогой!!! ним метал натерають (алюмінь, нікель), друг полірував дисплей в К-750тому, то був як новий ;)

паста гойя.... це думка. :ok: дякую за ідею. думав про неї, але незнав чи можна для прозорого пластику.

Колись в неті зустрічав описи як за допомогою спеціальних речовин спасали царапані СД-диски. Де б у нас такий поліроль дістати...... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Польська поліровочна паста К2 ТЕМРО, на ринку чи в автошних магазинах, тюбик 20-25 грн, вистачить на 9000 плеєрів.... 

B852917-20070531053544.jpg

Перевірено на кількох телефонах і плеєрах, результат - супер.

Перед поліровкою потрібно зробити поверхню матовою, наждачним папером скажем з зерном 3000.

Полірування - лише вручну (!), пасту на шерстяну тряпочку, і вперед...

Нудний і затяжний процес, але результат при настирливості - не гірше нового.

Жодних болгарок і інших механічних швидкообороститих девайсів - локально перегріють оргскло і торба, ями, "соплі", бульбашки від закипівшого пластику - гарантовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перед поліровкою потрібно зробити поверхню матовою, наждачним папером скажем з зерном 3000.

:blink: пошкрябати ще більше ??? о_О я правильно зрозумів ? а серце кровю не обільєця отак брати наждачку і по екрану.... жесть.

Полірування - лише вручну (!), пасту на шерстяну тряпочку, і вперед...

цікаво а яка роль шерсті? Можуть бути якісь інші матеріали? чи це як табу? чисто шерсть і все? і то 100% ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкрябай, не боїсь, ти просто заматуєш і прибереш дрібні царапки, то ж не 40 зерном ями видирати  ^_^

Можеш і не шерсть, синтетика також покатить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А оцей етап шурування пастою. Довго це наскільки? 2 години вручну достатньо ?

Ви справляєте враження експерта по поліруванню )))) :smile-zachot: Буду пробувати дєрзать по ваших установках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись, як інтенсивно полірувати.

Спочатку на матованій поверхні з"явиться світлий, гладенький кружок, який збільшуватиметься в процесі полірування, доки вся поверхня не стане гладенькою і глянцевою.

Процес нудний, для терплячих людей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паста ГОИ теж непогано справляється. Свій 750 cонерік за пару вечорів з телевізором віддер :) Правда скло виявилось двошарове - спочатку довелось здерти верхній захисний шар, потім поліровка оргскла, потім - захисна плівка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...