Перейти до змісту

Продам Google Phone

Tylen

Рекомендовані повідомлення

Продам Google Phone

T-Mobile HTC Dream G1

прошивка Android Fan Team v3.1

В комплекті телефон, USB, зарядка, флешка 256 мб, додаткова задня кришка (біла)

стан 4+

http://www.htc.com/www/product/g1/specification.html

Ціна 1899 грн

post-6587-1285439552,94_thumb.jpg

post-6587-1285439563,42_thumb.jpg

post-6587-1285439572,71_thumb.jpg

post-6587-1285439581,65_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

много ти за него хочеш...да й на последней фотографии кришка с боку сзади слегка отошла..дай карчтока только на 256

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропозиції ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю потолок ето в раене 1400 <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так к тому же там доков нету (жокументов)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foross, superduperman, ви торгуєтесь з метою купити телефон, чи просто збиваєте ціну від нічого робити? Якщо просто так -- то даю вам поки усне попередження і раджу добровільно звалити звідси, бо наступний раз буду банити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ув Плум. хто торгується?? я даю пораду людині. він спитав пропозиції я написав якби я хотів торгуватися яби на писав наприклад " даю 1000 ну і так далі..." такщо ваші звинувачення тут недоречні. :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum

я торгуюся з метою купити но він багато хоче за нього.. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато за телефон на якому є реально все і він на андроїді? воно того коштує!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на нього немае документів незрозщуміло в якому телефон списку...там трошкі корпус відходить...на телефон карточька тільки на 256 щей прийдеться карточку купувати..немае навушників..телефон явно не в повному комплекті і незрозуміло де ти його взагалі взяв..андроїд це хороша операційна система тута спорить немае про шо...но ти за такій телефон загнув таку ціну захмарну що це вже за надто...за такі гроші як ти хочеш можеш залишити його собі... :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так на нього немае документів незрозщуміло в якому телефон списку...там трошкі корпус відходить...на телефон карточька тільки на 256 щей прийдеться карточку купувати..немае навушників..телефон явно не в повному комплекті і незрозуміло де ти його взагалі взяв..андроїд це хороша операційна система тута спорить немае про шо...но ти за такій телефон загнув таку ціну захмарну що це вже за надто...за такі гроші як ти хочеш можеш залишити його собі... :angry2:

Чуэш ти умнік !!! НТС це тобі не гнусмас і не нокія мінімальна ціна на цей тел на різних барахолках і в ше хужом стані 1600грн і в комплекті там тіко зарядка,

для прикладу можеш на аукро глянути, а ти вже реально задовбуєш, постворював свої тупі теми (типу куплю крадені комунікатори та смартфони з невеликими глюками) і думаєш що хтось шось таке запропонує але таких людей нема і небуде !!! мало того що на борді постворював та щей на torg rv поперся, тобі що нема що робити то ти людей дратуєш ???!!! Моя тобі порада краще помовчи !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно. Якщо зовнішній не нижче 4-ки то телефон вартий як мінімум 1600. Дешевше в Україну просто туго завезти.

А в самій Україні ціну за нього взагалі в 2000 ставлять. Сам думав G1 брати але взяв Моторолу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Манібек 3 дні

Працює зі всіма операторами України та Росії, програми з маркета завантажуються

в телефоні є реально все.. навіть металодетектор :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alovin

:jeer: та ладно ..канешно я умник если тебе мои теми не интересние так не читай тебя никто не заставляет (и как ти говориш что никто не предложит так уже предлагали я купил пару штук мне нужно било)о_О и да я людей не "дратую" ето наверное только тебя)) :0123:

ну а продавцу тогда удачи если продаш за такие деньги +1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...