Перейти до змісту

Спецвзуття "берці"

b0rg

Рекомендовані повідомлення

дуже хотів би купити свому старшому взуття типу "берці" - шукаю де є асортимент розмірів, чи власне пошив на замовлення. потрібний розмір 38й, вже був на варшавці в рибацьких точках, в "кльово", схожих точках - поки глухо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гуманітарка на Старому - там їх дофіга і трошки. Бачив колись навіть боти для пустелі (такі жовто-коричневі замшеві)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старий ринок, перший(якщо не помиляюсь) ряд де секонд продається. Є як нові так і б/у. Далі в цьому ж ряді бачив одну пару класних берців (вартісь порядка 450грн) які продавець представив як британські.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я вже бачив скільки класних, що... але стартують зазвичай з 41го розміру :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Steel-ы можно прикупить в Топ-центре. Размерчики были любые (я себе 36-той без проблем взяла). Что-то похожее на спец. есть в Новой Линии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за стіли як варіант дякую, дивився. але й 640 грн ціна відповідно. на крайняк піде.

гляну завтра ще на старому ринку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня!

В мого батька власне виробництво взуття, сам вже маю 2 пари берців на полювання. Замовити можна будь-яку модель і фасон (крім тих, які йдуть на основі Goretex та інших мембранних тканин) доступних на просторах Інтернету. Достатньо фото. З мінусів - потрібна нога власника для замірів і підгонки під нього. Якщо інформація зацікавила - прошу писати в РМ, щоб не було рекламою. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня!

В мого батька власне виробництво взуття, сам вже маю 2 пари берців на полювання. Замовити можна будь-яку модель і фасон (крім тих, які йдуть на основі Goretex та інших мембранних тканин) доступних на просторах Інтернету. Достатньо фото. З мінусів - потрібна нога власника для замірів і підгонки під нього. Якщо інформація зацікавила - прошу писати в РМ, щоб не було рекламою. Дякую.

А які ціни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ринковими назвати не можу, трохи дорожче, проте якість гарантую. Перша пара 5 рік тримається. Все взуття робиться ЛИШЕ з НАТУРАЛЬНОЇ шкіри. Конкретна ціна з моделі і від замірів залежить (забудьте, що у Вас стандартні ноги, таких не буває в природі, як і відбитків пальців).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки часу шиється 1 пара (після примірки і вибору фасону) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки часу шиється 1 пара (після примірки і вибору фасону) ?

За договором про пошиття взуття встановлений максимальний термін 25 робочих днів. Проте, зазвичай, шиємо швидше. Але в даний момент дуже багато замовлень (так як в основному працюємо на жіночі замовлення), тому орієнтую на даний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ясно

я тоді певно куплю йому щось недороге зараз, бо в похід йде на вихідних

а по тому звернемося до Вас, замовлю і йому і собі. дай контакти в ПМ, будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу привезти такі 30доларів + доставка

38 розмір є

можна і дорожчі підшукати, є дуже багато різних...

post-9806-1285099776,74_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, що підтримаю вітчизняного виробника. тим паче замовляти взуття по нету вважаю за можливе лише за одної умови - прийде, поміряю, підходить, беру. не підходить - не беру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, що підтримаю вітчизняного виробника. тим паче замовляти взуття по нету вважаю за можливе лише за одної умови - прийде, поміряю, підходить, беру. не підходить - не беру.

На всякий випадок, коли замовляєш взуття, то даєш розмір стєлькі і продавець підбирає відповідний розмір взуття.

І ще, абсолютно нічого не маю проти вітчизняного виробника, але об"єктивна реальність підсказує, що, наприклад, такі черевики, на основі мембрани eVent, вітчизняний виробник, нажаль, не зробить ще довго...

post-9806-1285101514,23_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...