Перейти до змісту

NightHunterS

NightHunter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якщо б збиралась серьозна команда, то було б все по-іншому.

Тема називалась би "набор в консту", а в змісті треба було написати де грав (сервер і клан), ким грав(профа, лвл), пвп муви в тему. А набирати "клан" це ви ізвіняйте, але менше ніж х30-100 сервера вам не світять, який там офф...

Опубліковано

якщо б збиралась серьозна команда, то було б все по-іншому.

Тема називалась би "набор в консту", а в змісті треба було написати де грав (сервер і клан), ким грав(профа, лвл), пвп муви в тему. А набирати "клан" це ви ізвіняйте, але менше ніж х30-100 сервера вам не світять, який там офф...

Чьотко підмітив =) Вони будуть общатца :)))

Опубліковано

Тема не для Типа Умнейших людей которые только и делают то что критикуют не нравитса не пиши или вам не понятно для чего темя создана? нефиг флуд разводить........

Тему АП

Опубліковано

Тема не для Типа Умнейших людей которые только и делают то что критикуют не нравитса не пиши или вам не понятно для чего темя создана? нефиг флуд разводить........

Тему АП

Все вірно!

Хто тут перечить КМ-у? Ану Інннннна з теми! :0028:

З.І. Ще жоден клан з надійним хорошим колективом не писав оголошення на форумах для залучення нових людей ібо процент неадекватів досить високий і нема сенсу для к-ті набирати їх в склад.

ТопікСтартер ... отой во .... ну той, що Di каже. :otk:

Опубліковано

NightHunter, а може ті люди пограли уже на оффах і розуміють суть гри? Знають її механіку? Знають як і шо робити?

Опубліковано

пусть себе знаю хоть весь дроп лист мне паралельно, если я написал здесь значит нада мои проблемы кто не хочет вступать идите отсюда лесом нефиг учить учителя!!!

Ап тему

Опубліковано

А воть я сиджу і в голові все вертиться одна думка "НАФІГА апать темпу в розділі де всі теми влазять на одну сторінку ?)"

Опубліковано

А воть я сиджу і в голові все вертиться одна думка "НАФІГА апать темпу в розділі де всі теми влазять на одну сторінку ?)"

Я сподіваюсь автор теми декілька днів не зможе відповісти на твоє питання? :)

Опубліковано

пажалусто не пишите херни в ету тему она не для флуда что не понятно? вот поетому и никто не заходит изза ваших сообщений левых :angry2:

Опубліковано

пажалусто не пишите херни в ету тему она не для флуда что не понятно? вот поетому и никто не заходит изза ваших сообщений левых :angry2:

Та ми тіко капелюню!

Саму велику хєрню пише нуп, який відкрив тему і чекав, що до опупєнного КМа побіжать тисячі Л2залежних. :0023:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...