Volyniaka Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:37 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:37 Відразу вибачаюсь, оскільки ця тема вже обговорювалась на БОРДІ (сам приймав участь). Але, оскільки, не знайшов цієї теми, то створюю цю.По-перше: в певні години дня (особливо коли зранку студенти чешуть на пари з двох-трьох тролейбусів, пари-тройки маршруток) там створюється "пробка" з Яровиці (ледь не від заправки) і Ківерцівської...По-друге, пішоходи там бігають, як вівці без пастуха, цілий день.По-третє- щодня бачу неслабу вервечку автівок, що стоять з боку 33-го, чекаючи поки пройде ця череда (а люди,певно, теж на роботу поспішають).По-четверте., Це вже особисте. Сьогодні ледь не став водієм-убивцею на цьому переході. Отже. Вранці під"їхав з Яровиці, зупинився, пропустив зграю студентів (в основному) зліва, глянув направо і тихенько (слав Богу) рушив. Один хлопака йшов зправа й потрапив мені в мертву зону огляду - між боковим склом і лобовим, я його не БАЧИВ!! + там сонце прямо в очі. Він відстрибнув, я екстренно загальмував і, (знов таки Слава Богу), ніхто не постраждав. Тобто, я, нібито всіх пропустив, рушив, і ледь не наїхав на пацана який перебігав дорогу.Відразу за цим хлопцем йшла бабуся, років 70-ти, вона б точно не відстрибнула і ,як мінімум, впала б, а там невідомо що - раптом смерть! ... І чеши Volyniaka в тюрму?
lapiy Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:17 #2 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:17 На мою думку якраз там треба підземний перехід зробити, а тротуар від проїжджої частини відгородити яким поребриком.Але як часткове рішення світлофор теж підходить.
Nokian Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:17 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:17 Все правильно, тільки треба не світлофор, а підземний перехід.Там до речі швидко наставлять павльонів і ще й заробляти можна.
lapiy Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:18 #4 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:18 О. Бач як в людей думки сходяться
yurgen Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:22 #5 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:22 Проблема описана, но действий не видно. Созданая тема на борде не повод поставить светофор. Что нужно сделать для его установки?Может надо обратиться в ГАИ, может даже письменно, что-бы ответ дали стопроцентово? Может депутатское обращение организовать на сессии миськрады?Иль ещё какие-нибудь методы.Писателей сотни, а делают что-то единицы. Например недели две назад начал лажать светофор на Винниченка - зажигаеться зелёный для машин и тут же через 3 секунды без жёлтого переключаеться на красный. Пробки от дома офицеров были. Я, как пешеход, обратил внимание только на третий день, понаблюдав вечером минут десять эти чудеса. Хоть один водила позвонил в ГАИ за 3 дня? Хер там. Мне было не впадлу, я позвонил. Сказали спасибо что сообщили и что пришлют дорожников на следующий день. Прислали, правда сделали как всегда через жопу - просто выключили нафиг светофор, уже 2 недели не работает. Но аварийная ситуация всё-же исчезла.Ну так что надо сделать для установки светофора? Поземный переход классно, но сейчас нереально - перенос комуникаций и прочее это огромная куча бабла, нужен инвестор
mrZED Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 18:07 #6 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 18:07 млін, 2010-ий рік на дворі! Трафік на дорогах сьогодні далеко не той, що був 20 років тому. Потрібно уже звикнути до цього і змиритися з реальністю. Називати луцькі затори серйозними - просто смішно. Особисто я, будучи студентом і водієм одночасно, бачу ситуацію з двох сторін. Як студента - мене все влаштовує. Автомобілі пропускають без проблем і за 3 роки навчання інцидентів не було на переході. Як водія - також! Неважко зачекати лишню хвилину зранку в діапазоні 8:00-8:30, пропустиши перехожих. Решту ж доби проїзд взагалі безперешкодний. Нерозумно будувати підземку біля Променя, не збудувавши її спочатку в набагато завантаженіших місцях, як наприклад біля ЦУМу та біля ТамТаму.
Ha3aP Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 18:47 #7 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 18:47 Дик біля того ж там-там чи біля цуму ти також простоїж тіж самі декілька хвилин
lapiy Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 05:56 #8 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 05:56 Нерозумно будувати підземку біля Променя, не збудувавши її спочатку в набагато завантаженіших місцях, як наприклад біля ЦУМу та біля ТамТаму. І біля цуму і біля тамтаму все таки є світлофори і ситуація, яку описав топікстартер неможлива (якщо всі нормально виконують елементарні вимоги правил)
olaok Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:10 #9 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:10 Тільки помітила тему. То і свої 5 копійок вставлю. Підземка - це добре, але її ніхто не буде будувати, бо по перше, це дорого, а по друге, організаційно складно (це ж рух на певний період треба повністю переорганізувати). А от світлофорів в Луцьку не вистачає - це точно. І біля "променя", і я б сюди ще додала Рівненську напроти міського кладовища. Машини летять з мосту, часто аж страшно там переходити.А хто знає, як правильно організувати, щоб зініціювати встановлення світлофора? Це до кого звертатись?
keepo Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:35 #10 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:35 світлофор там поставити нереально - буде пробка на кільці, а цього ніякі дорожники не допустять
tolik79 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:41 #11 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:41 а на мою думку, в таких місцях як біля "Променя", "Там-Таму", біля мосту на Рівненській і т.д. треба будувати надземні переходи. Дешевше, швидше та і рух повністю не треба перекривати.
dizel365 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 07:22 #12 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 07:22 а на мою думку, в таких місцях як біля "Променя", "Там-Таму", біля мосту на Рівненській і т.д. треба будувати надземні переходи. Дешевше, швидше та і рух повністю не треба перекривати.да ну.ето ж как город изуродует.подземки-ето самое то что надо.но и светофор можна установить,только переместить переход ближе к Променю,возле Жоржа.и еще.возле Променя кольцевое движение нужно убрать.там пробки какраз из-за етого.а зделать обычный перекресток с светофорами.даже не надо убирать газон
Zerotul Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 07:51 #13 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 07:51 Там надо полицейского положить и светлофор тоже...не положить....поставитьНа счет надземного перехода-лучше б они с вокзала переход доделали-а на дорогах лучше подземки делать-както надземка не смотрится
TreNeR Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 16:23 #14 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 16:23 Ну так что надо сделать для установки светофора? Поземный переход классно, но сейчас нереально - перенос комуникаций и прочее это огромная куча бабла, нужен инвесторТам как-раз центральная АТС. Бабла на перенос нужно просто немеряно. А светофор нужно ставить возле СБУ, а напротив телекома ставить забор.
Scorpio Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 18:10 #15 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 18:10 и еще.возле Променя кольцевое движение нужно убрать.там пробки какраз из-за етого.а зделать обычный перекресток с светофорами.даже не надо убирать газон Сударь - ізвініте, но ви ідійот (я шутя), з кільцями ти явно не вгадав, вони наооборот розгружають затори Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь, колись сам зрозумієш чому. Потрібно добавить два кільця, як мінімум у місті - на перехресті Відродження-Рівненська і Соборності-Молоді
yvazhaemuy Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 18:14 #16 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 18:14 Не всі вищеописані методи боротьби з пробками вирішать проблему. Можливо частково - світлофор, майже повністтю - підземка але це надзвичайно дорого як для нашого міста (згадайте перехід від варшавки до вокзалу скільки років будується). Частково бачу вирішення цієї проблеми - перенести зупинку маршруток на десяток метрів вперед від УкрТелеКОМУ (навпроти СБУ) із заїздом маршруток в "карман", щоб не заважали рухатись траспорту у дві полоси. Ось саме вони і створюють там проблеми, масове одноразове скупчення людей і т. д. Мені взагалі не зрозуміло, кому прийшло в голову встановлювати зупинки маршруток просто на перехрестях?
dizel365 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:13 #17 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:13 Сударь - ізвініте, но ви ідійот (я шутя), з кільцями ти явно не вгадав, вони наооборот розгружають затори Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь, колись сам зрозумієш чому. Потрібно добавить два кільця, як мінімум у місті - на перехресті Відродження-Рівненська і Соборності-Молоді Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь согласен только со второй цитатой. колись сам зрозумієш
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.