Перейти до змісту

Ще раз про світлофор біля "Променя"

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Відразу вибачаюсь, оскільки ця тема вже обговорювалась на БОРДІ (сам приймав участь). Але, оскільки, не знайшов цієї теми, то створюю цю.

По-перше: в певні години дня (особливо коли зранку студенти чешуть на пари з двох-трьох тролейбусів, пари-тройки маршруток) там створюється "пробка" з Яровиці (ледь не від заправки) і Ківерцівської...

По-друге, пішоходи там бігають, як вівці без пастуха, цілий день.

По-третє- щодня бачу неслабу вервечку автівок, що стоять з боку 33-го, чекаючи поки пройде ця череда (а люди,певно, теж на роботу поспішають).

По-четверте., Це вже особисте. Сьогодні ледь не став водієм-убивцею на цьому переході.

Отже. Вранці під"їхав з Яровиці, зупинився, пропустив зграю студентів (в основному) зліва, глянув направо і тихенько (слав Богу) рушив. Один хлопака йшов зправа й потрапив мені в мертву зону огляду - між боковим склом і лобовим, я його не БАЧИВ!! + там сонце прямо в очі. Він відстрибнув, я екстренно загальмував і, (знов таки Слава Богу), ніхто не постраждав. Тобто, я, нібито всіх пропустив, рушив, і ледь не наїхав на пацана який перебігав дорогу.

Відразу за цим хлопцем йшла бабуся, років 70-ти, вона б точно не відстрибнула і ,як мінімум, впала б, а там невідомо що - раптом смерть! ... І чеши Volyniaka в тюрму?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку якраз там треба підземний перехід зробити, а тротуар від проїжджої частини відгородити яким поребриком.

Але як часткове рішення світлофор теж підходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все правильно, тільки треба не світлофор, а підземний перехід.

Там до речі швидко наставлять павльонів і ще й заробляти можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О. Бач як в людей думки сходяться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема описана, но действий не видно. Созданая тема на борде не повод поставить светофор. Что нужно сделать для его установки?

Может надо обратиться в ГАИ, может даже письменно, что-бы ответ дали стопроцентово? Может депутатское обращение организовать на сессии миськрады?

Иль ещё какие-нибудь методы.

Писателей сотни, а делают что-то единицы. Например недели две назад начал лажать светофор на Винниченка - зажигаеться зелёный для машин и тут же через 3 секунды без жёлтого переключаеться на красный. Пробки от дома офицеров были. Я, как пешеход, обратил внимание только на третий день, понаблюдав вечером минут десять эти чудеса. Хоть один водила позвонил в ГАИ за 3 дня? Хер там. Мне было не впадлу, я позвонил. Сказали спасибо что сообщили и что пришлют дорожников на следующий день. Прислали, правда сделали как всегда через жопу - просто выключили нафиг светофор, уже 2 недели не работает. Но аварийная ситуация всё-же исчезла.

Ну так что надо сделать для установки светофора? Поземный переход классно, но сейчас нереально - перенос комуникаций и прочее это огромная куча бабла, нужен инвестор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

млін, 2010-ий рік на дворі! Трафік на дорогах сьогодні далеко не той, що був 20 років тому. Потрібно уже звикнути до цього і змиритися з реальністю. ;)

Називати луцькі затори серйозними - просто смішно. :huh:

Особисто я, будучи студентом і водієм одночасно, бачу ситуацію з двох сторін.

Як студента - мене все влаштовує. Автомобілі пропускають без проблем і за 3 роки навчання інцидентів не було на переході.

Як водія - також! Неважко зачекати лишню хвилину зранку в діапазоні 8:00-8:30, пропустиши перехожих. Решту ж доби проїзд взагалі безперешкодний.

Нерозумно будувати підземку біля Променя, не збудувавши її спочатку в набагато завантаженіших місцях, як наприклад біля ЦУМу та біля ТамТаму. :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дик біля того ж там-там чи біля цуму ти також простоїж тіж самі декілька хвилин :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нерозумно будувати підземку біля Променя, не збудувавши її спочатку в набагато завантаженіших місцях, як наприклад біля ЦУМу та біля ТамТаму. :glare:

І біля цуму і біля тамтаму все таки є світлофори і ситуація, яку описав топікстартер неможлива (якщо всі нормально виконують елементарні вимоги правил)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки помітила тему. То і свої 5 копійок вставлю. Підземка - це добре, але її ніхто не буде будувати, бо по перше, це дорого, а по друге, організаційно складно (це ж рух на певний період треба повністю переорганізувати). А от світлофорів в Луцьку не вистачає - це точно. І біля "променя", і я б сюди ще додала Рівненську напроти міського кладовища. Машини летять з мосту, часто аж страшно там переходити.

А хто знає, як правильно організувати, щоб зініціювати встановлення світлофора? Це до кого звертатись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

світлофор там поставити нереально - буде пробка на кільці, а цього ніякі дорожники не допустять :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на мою думку, в таких місцях як біля "Променя", "Там-Таму", біля мосту на Рівненській і т.д. треба будувати надземні переходи. Дешевше, швидше та і рух повністю не треба перекривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на мою думку, в таких місцях як біля "Променя", "Там-Таму", біля мосту на Рівненській і т.д. треба будувати надземні переходи. Дешевше, швидше та і рух повністю не треба перекривати.

да ну.ето ж как город изуродует.подземки-ето самое то что надо.но и светофор можна установить,только переместить переход ближе к Променю,возле Жоржа.

и еще.возле Променя кольцевое движение нужно убрать.там пробки какраз из-за етого.а зделать обычный перекресток с светофорами.даже не надо убирать газон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там надо полицейского положить и светлофор тоже...не положить....поставить

На счет надземного перехода-лучше б они с вокзала переход доделали-а на дорогах лучше подземки делать-както надземка не смотрится

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так что надо сделать для установки светофора? Поземный переход классно, но сейчас нереально - перенос комуникаций и прочее это огромная куча бабла, нужен инвестор

Там как-раз центральная АТС. Бабла на перенос нужно просто немеряно. А светофор нужно ставить возле СБУ, а напротив телекома ставить забор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и еще.возле Променя кольцевое движение нужно убрать.там пробки какраз из-за етого.а зделать обычный перекресток с светофорами.даже не надо убирать газон

Сударь - ізвініте, но ви ідійот (я шутя), з кільцями ти явно не вгадав, вони наооборот розгружають затори :sq_ye: Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь, колись сам зрозумієш чому. Потрібно добавить два кільця, як мінімум у місті - на перехресті Відродження-Рівненська і Соборності-Молоді :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всі вищеописані методи боротьби з пробками вирішать проблему. Можливо частково - світлофор, майже повністтю - підземка але це надзвичайно дорого як для нашого міста (згадайте перехід від варшавки до вокзалу скільки років будується).

Частково бачу вирішення цієї проблеми - перенести зупинку маршруток на десяток метрів вперед від УкрТелеКОМУ (навпроти СБУ) із заїздом маршруток в "карман", щоб не заважали рухатись траспорту у дві полоси. Ось саме вони і створюють там проблеми, масове одноразове скупчення людей і т. д. Мені взагалі не зрозуміло, кому прийшло в голову встановлювати зупинки маршруток просто на перехрестях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сударь - ізвініте, но ви ідійот (я шутя), з кільцями ти явно не вгадав, вони наооборот розгружають затори :sq_ye: Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь, колись сам зрозумієш чому. Потрібно добавить два кільця, як мінімум у місті - на перехресті Відродження-Рівненська і Соборності-Молоді

Рвать рубашку і що не-будь доказувать не збираюсь

согласен только со второй цитатой.

колись сам зрозумієш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...