Перейти до змісту

куплю нетбук

Рекомендовані повідомлення

куплю нетбук б/у орієнтовна ціна 1400-1700грн, бажано щоб нетбук був з вінчестером а не з SSD !

Буду дуже вдячний за ваші пропозиції !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апать так часто не можна :naezd:

Спробуй зайти на варшавку, там є ряд паралельно вокзалу, в контейнері, ближче до "проблемного" до ряду, де ремонтом побутової техніки займаються, я бачив на вітрині Асус 4Г білий, як новий за 1300грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апать так часто не можна :naezd:

Спробуй зайти на варшавку, там є ряд паралельно вокзалу, в контейнері, ближче до "проблемного" до ряду, де ремонтом побутової техніки займаються, я бачив на вітрині Асус 4Г білий, як новий за 1300грн

такого ненада там своєї памяті 4гб його ціна в середньому 500-700грн

телефон і то більше функцій має ніж той нетбук до тогош Асер Ван ZG5 з вінтом 160гб і 1гб оператіві в середньому на барахолках і б/У коштують 1500-1700грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій номер 0951325466

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну як там, купив?

В мене Acer one A0 751 - ноут супер, для роботи, + фільм можна подивитись, і не один=)в інеті, повноцінний ноут. Стан ІДЕАЛЬНИЙ, хчоя вже йому рік.

Недумаю що ти знайдеш за 1500 таку машинку за такими параметрами), він новий коштує 3000-3300 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну як там, купив?

В мене Acer one A0 751 - ноут супер, для роботи, + фільм можна подивитись, і не один=)в інеті, повноцінний ноут. Стан ІДЕАЛЬНИЙ, хчоя вже йому рік.

Недумаю що ти знайдеш за 1500 таку машинку за такими параметрами), він новий коштує 3000-3300 грн.

я не такий як в тебе шукаю а трохи інший і постарше наприклад модель Acer ZG5 там дисплей менший ніж у твого і батарея послабша і з виробництва він вийшов то саме на нього ціни в середньому 1500-1700грн ось і орієнтуюся на щось подібне до цього або ж на нього самого, а твій нетбук мені задорогий !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну як там, купив?

я не такий як в тебе шукаю а трохи інший і постарше наприклад модель Acer ZG5 там дисплей менший ніж у твого і батарея послабша і з виробництва він вийшов то саме на нього ціни в середньому 1500-1700грн ось і орієнтуюся на щось подібне до цього або ж на нього самого, а твій нетбук мені задорогий !!!

в мене колись був такий але тоді не було в ньому необхідності і я продав його ж тут на борді за 1700грн то було десь приблизно перед новим роком (мав він атом 1.6, 1гб,160гб вінт) ось тепер жалкую що продав і шочу купити зново бо дуже потрібна така мобільна компактність для роботи і навчання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що заважає взять нового в кредит :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

принципово не беру кредити бо це як на мене просто тупість через яку збагачуються інші

принципово не беру кредити бо це як на мене просто тупість через яку збагачуються інші

тай хочу шось з того чому віддаю перевагу а нових таких вже не випускають

пропонуєм !!! розгляну усі пропозиції !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий продавав ось таку машинку б/у 2-роки HP Mini 2133 (FU346EA) 8.9 WSVGA/VIA C7-M ULV (1.6 GHz)/2 GB/120 Gb/LAN/Wi-Fi/BT/Camera/XР/1.2kg/6-Cell bat. Вроді 2000грн хотів, як хочеш я можу спитати чи не продав його..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий продавав ось таку машинку б/у 2-роки HP Mini 2133 (FU346EA) 8.9 WSVGA/VIA C7-M ULV (1.6 GHz)/2 GB/120 Gb/LAN/Wi-Fi/BT/Camera/XР/1.2kg/6-Cell bat. Вроді 2000грн хотів, як хочеш я можу спитати чи не продав його..

нема вже напевно того бука, тай ціна як на апарат з таким поганим процом просто суттево завишена

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема вже напевно того бука, тай ціна як на апарат з таким поганим процом просто суттево завишена

Є в нього той БУК)) Хоче всеодно 2-ва "касаря", вигляд зовнішній 5/5 Як новий він з ним носиться як мама з дитиною і працює досить шустро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в нього той БУК)) Хоче всеодно 2-ва "касаря", вигляд зовнішній 5/5 Як новий він з ним носиться як мама з дитиною і працює досить шустро

перевагу віддаю атому і хочу щось на атомі (цей бук мені можливий як запасний варіат але за 2к не візьму адже то задорого за бук з таким процом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...