Перейти до змісту

ігри щастя

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Частенько в нашому житті трапляються поодинокі особистості, котрі, здавалося б, зі шкіри вон вилазять, аби лише здаватися ВСІМБ*ЯНАВКОЛИШНІМ мегапозитивними:

а-ви-знаєте-машем-і-улибаємся-млять;

ой, а тут така малесенька деталька так мене/мою радість здивувала/розсмішила/налякала-хіхіхіхіхіхі!;

Нас с любімим/сістрой/мамай/паругай вчіра абасцал лєтающій бєлий мєдвєдь! Такоє пріключєніє! Такоє пріключєніє!

Ах какая прєлєсть мла!

Какой-прєкрасний-мір-ляля!

і в такому дусі.

Тошнить. Дєті солнца блєць.

Не задовбало, пробачте, грати в оці ігри щастя?

ГА?

А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Чи не пора стати такими, якими ми є бл*ть!

Якщо хріново - плакати

Якщо весело - веселитися

Якщо нервово - психувати

Один і той самий стан не може затягуватися і набувати перманентності - тоді це вже хвороба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ка де ти їх знаходиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ка де ти їх знаходиш?

Та вони отак час від часу проскакують по життю.

От недавно знов таке чучмендрало проскочило - то я й написала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може у мене якась манія/фобія/комплекс/іншапсихічнахрєнотєнь, що мене це БУЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

:g05:

швидше за все, так і є.. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

don't care.. не весь час же вони поряд. мо, книжку яку прочитали : Как бить щіслівим і дасігать успєха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:g05:

швидше за все, так і є.. :rolleyes:

споріць ні буду ібо прецеденти билє)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай, з віком пройде. Трапляються такі

і харять, постійно так не можна :rolleyes:...хоча таких розуміють такі самі . а нє. не такий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай, з віком пройде. Трапляються такі

і харять, постійно так не можна :rolleyes:...хоча таких розуміють такі самі . а нє. не такий

Так загвоздка в тому, що отакі люди трапляються різного віку. І тридцятирічні і двадцятирічні.

Я розумію, я інколи моуж від радості до стелі скакати. Але ж мла не постійно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай скачуть од радощів. Аби силоміць мене не примушували :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О..не знаю життя((

зустічались подібні тільки 18-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А їм так жити простіше, типу "всьо у мєня отлічно", "заздріть мені всі", роздавати вдаваний позитив, ходити "в масці", а наодинці в подушку соплі розпускати...там все не так райдужно, за такими речами ховаються комплекси і нереалізована особистіть. Людина, яка йде впевнено по життю не соромиться показати себе справжнім, свої перемоги і невдачі, вміє над собою поржати, визнавати помилки і виявляти адекватні емоції.

Зрештою, нам від того трохи іноді тошно, але не заважаймо їм "радіти", їм і без нас наодинці хрєновенько, мабуть... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора клацав канали і натрапив на дзєвушку Блонда 007.

І опух від такої безпосередньості.

P.S від пісяючого літаючого білого медведя падсталом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене чогось їх антиподи дратують більше, етакі "унилийо ми". Пуговка на рубашці відірвалась - нада срочно вени різать :smile-zachot:

А взагалі знаю багатьох відверто щасливих людей, да-да, навіть такі бувають... Друга справа соціальні маски, вони є і будуть, їм так простіше, звертати увагу на таке абсолютно не варто, ну або писати сюди - може попустить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по моєму ті люди займаються самонавіюванням...

типу "я не хочу срати, я не хочу срати... я не всрався, я не всрався..."

їм так простіше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Частенько в нашому житті трапляються поодинокі особистості, котрі, здавалося б, зі шкіри вон вилазять, аби лише здаватися ВСІМБ*ЯНАВКОЛИШНІМ мегапозитивними:

а-ви-знаєте-машем-і-улибаємся-млять;

ой, а тут така малесенька деталька так мене/мою радість здивувала/розсмішила/налякала-хіхіхіхіхіхі!;

Нас с любімим/сістрой/мамай/паругай вчіра абасцал лєтающій бєлий мєдвєдь! Такоє пріключєніє! Такоє пріключєніє!

Ах какая прєлєсть мла!

Какой-прєкрасний-мір-ляля!

і в такому дусі.

Тошнить. Дєті солнца блєць.

Не задовбало, пробачте, грати в оці ігри щастя?

ГА?

Чи не пора стати такими, якими ми є бл*ть!

Якщо хріново - плакати

Якщо весело - веселитися

Якщо нервово - психувати

Один і той самий стан не може затягуватися і набувати перманентності - тоді це вже хвороба.

Повністю згідна. Є в мене одна така знайома, мене від неї аж тіпає. Нещирих людей просто на дух не переварюю. Спілкування з ними зводжу до мінімуму. Брррр-рррр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...