Перейти до змісту

Отака реклама

SysR

Рекомендовані повідомлення

Невже Едік в темі? "Дзяд в дзяда (злидар, який просить милостиню - місцева говірка) торбу вкрав!" - є народна приказка.

А по серйозному не знаю того, хто на плакаті, але Едіка знаю, і НІКОЛИ не повірю, що він "бєлий і пушистий". От з ним не раджу нікому мати справу (бізнес). Обшахрує на рівному місці, а словами, як декоративною штукатуркою, і скаже, що так і було. Отак. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь

Невже Едік в темі? .......................... Отак. ))

Знайомі тут всі. Гадити "по закоулках" та казати втишку що той чи інший може шахрай - це може любий зробити необгрунтовано.

В тебе, Scabiosa, тоже, як я чув, рильце в пушку. Тебе ж той Едік на крадіжці спіймав, ось ти вирішив помститися

та "підкинути" свою "незалежну" думку. А офіційно заявити - тут не всі гаразди.

Що до рекламного щита: На мою думку реклама смілива і пряма як двері. Напевно є обгрунтована підстава до цього випадку.

Грубо трохи та нахабно зроблено, але, що робити з такими шахраями?!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком підтримую volinyaka :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе, Scabiosa, тоже, як я чув, рильце в пушку. Тебе ж той Едік на крадіжці спіймав, ось ти вирішив помститися

та "підкинути" свою "незалежну" думку

Вечер перестает быть томным... ©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі тут всі. Гадити "по закоулках" та казати втишку що той чи інший може шахрай - це може любий зробити необгрунтовано.

та "підкинути" свою "незалежну" думку.

Пропоную вибачитись і забрати свої слова назад, оскільки то явна брехня. :angry2:Скільки років назад мене бачили вживу на тій конторі? Інакше: Запрошую на очну ставку. Публічну. При бажаючих бордовцях, там виясним, хто в кого крав. Автора брехні разом із підбріхувачами на вічний бан борди із занесенням у графу нечесні продавці :rolleyes: . Інакше: Це ще один аргумент в мою правоту. :0005:

P.S. схоже zhyhallo правду пише. І я від своїх слів не відрікаюсь. 99,99% зустрічі не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scabiosa попросив мене в приваті назвати його імя, але не запропонував оприлюднити в темі :smile-zachot:

На злодіі і шапка горить. Заметушився - значит дійсно факт справжній. Не грай на пубіку. Залишай свій телефон - передзвоню - зустрінемось якшо претензіі є особисто що до мене :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

б*дь, хто всє еті люді???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо під кожну тему буде регатися 2 нових юзера, то до нового року на борді буде визначна подія - перших 10.000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо під кожну тему буде регатися 2 нових юзера, то до нового року на борді буде визначна подія - перших 10.000.

:smile-zachot::ok::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Scabiosa попросив мене в приваті назвати його імя, але не запропонував оприлюднити в темі  :smile-zachot:

На злодіі і шапка горить. Заметушився - значит дійсно факт справжній. Не грай на пубіку. Залишай свій телефон - передзвоню - зустрінемось якшо претензіі є особисто що до мене :smile-zachot:

От мені дійсно цікаву, ти дійсно знаєш з ким розмовляєш. Повір мені троха не на ту людину потрапив.

Вибачте, що не на Ви :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ух ти, як цікаво. Скільки людей з одних і тих же інтернетів(IP) пишуть... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух ти, як цікаво. Скільки людей з одних і тих же інтернетів(IP) пишуть... :)

а шо поробиш, один домашній повайдер просто :)

можна і через анонімайзер залізти, але нема чого ховатись.

відредагував назву прова, я думаю Сергій і так знає звідки пост 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імя в студію! На форумі є троха людей, які знають мене "вживу", якось би не хотілось в їх очах впасти до рівня злодія. Але якщо то не моє імя, то із названою людиною розбиратиметесь самі.

Тому для початку для уникнення непорозумінь пропоную "обвинувачувачам" сказати імя мені в приват, аби переконатись, чи дійсно в їхній затьмареній комерційною боротьбою уяві вірне співпадіння віртуальної і реальної осіб. Особа Scabiosa нікому нічого не винна (крім аналізів :rolleyes: ) і вправі вимагати як мінімум вибачень, а як максимум - видалення повідомлень і бану звинувачувачів, разом із eLutsk з його погрозами в приваті.

Про бігборд. Його вже нема. На щастя. Ті комерційні, як виявляється, розбірки, створюють неприємне враження про честь та совість окремих луцьких бізнесменів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імя в студію! На форумі є троха людей, які знають мене "вживу", якось би не хотілось в їх очах впасти до рівня злодія. Але якщо то не моє імя, то із названою людиною розбиратиметесь самі.

Тому для початку для уникнення непорозумінь пропоную "обвинувачувачам" сказати імя мені в приват, аби переконатись, чи дійсно в їхній затьмареній комерційною боротьбою уяві вірне співпадіння віртуальної і реальної осіб. Особа Scabiosa нікому нічого не винна (крім аналізів :rolleyes: ) і вправі вимагати як мінімум вибачень, а як максимум - видалення повідомлень і бану звинувачувачів, разом із eLutsk з його погрозами в приваті.

Про бігборд. Його вже нема. На щастя. Ті комерційні, як виявляється, розбірки, створюють неприємне враження про честь та совість окремих луцьких бізнесменів.

Якщо вже такий чесний, то міг сам своє ім'я озвучити і припинити ці звинувачення в свою адресу. А то чим більше себе в груди б'єш, тим більше на тобі шапка горить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже такий чесний, то міг сам своє ім'я озвучити і припинити ці звинувачення в свою адресу. А то чим більше себе в груди б'єш, тим більше на тобі шапка горить.

[/offtop] Ціную анонімність інтернетів, однако. Друзі знають, решта - ні. Геть присмалить дістануть - відкрию. Я терплячий. Як батько Хміль. До пори, до часу. І не подначуй тут! :rolleyes: [/offtop]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть предложение прекратить на этом базар. Вспомнили лихим словом Эдика, попутно прорекламировали святую фирму (по известным причинам не называю) - надо же как-то проявлять себя в жестокой конкурентной борьбе :friday:

Scabiosa на счёт угроз в привате конечно крепко загнул

Но...............пора остановиться..........сорри всем адекватным и трезвомыслящим :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого подібного, імя в студію. Можна в приват. Відступ з поля бою прирівняний до поразки. Я вимагаю сатисфакції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже Едік в темі? .......................... Отак. ))

та "підкинути" свою "незалежну" думку. А офіційно заявити - тут не всі гаразди.

Що до рекламного щита: На мою думку реклама смілива і пряма як двері. Напевно є обгрунтована підстава до цього випадку.

Грубо трохи та нахабно зроблено, але, що робити з такими шахраями?!!

Ти щось переплутав, якщо так кричиш мабуть в самого десь там щось в пушку. Як правило найголосніше про щось кричать ті кого можна в цьому звинуватити. Пропоную тобі вибачитися першим. Scabiosa я знаю особисто і ніякого рильця в пушку там немає. Або приведи залізобетонні докази хто і кого на чому спіймав інакше це зветься балабольством.

З.І. Я особисто з Едуардом справ не мав і не маю, але Луцьк то є велике село і інформацію не втаїш, на*бав раз всі знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D:D:D:D:D

Зміст теми перейшло всі рамки.

А що ви так захвилювалися?

Все вирішили залишитися анонімними - підтримую це також.

А за свої звинувачення відповім у реальному житті - цей цирк мене вже не цікавить :0123:

З.І. ніхто так і не скинув телефон в приват :0003:

Всім віртуальним - До побачення. Реально готов усігда :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім віртуальним - До побачення. Реально готов усігда
Слів защітан.
Зміст теми перейшло всі рамки.
Дана тема знаходиться в флеймі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

elutsk ввечері напився, мабуть. З радості чи горя. Вже бордовців, принаймні частину, просвічено, і їх не обманеш. Що не може не радувати. По суті.

Гон чистой воды! Не вижу ничего проделанного "из-подтишка" Так воевать - это открыто и "по-чесноку"

Імя слабо казати? Хоча комусь із модерів/власників/авторитетних старожилів в приват для нерозголошення, а потім після повідомлення модера і я назвусь арбітру, буде аргумент, хто обманює.

А тут

Есть предложение прекратить на этом базар

Вже цуфається взад. Какнув із приспішниками ,і назад у нору? "А пагаваріть?" Тобто вибачитись за брехню про крадіжку? <_<

До речі, ну просто так, на всякий випадок, загалу повідомляю, що не маю і не мав ніколи відношення до торгівлі ні в якому вигляді. Лиш покупець. :blush:

Цель одна: чел должен мучиться не в аду а уже при жизни, потому как надеяться на Божью кару - это только неутешимая надежда.

Істинно християнські гуманні цінності. Зараховано.

А за свої звинувачення відповім у реальному житті - цей цирк мене вже не цікавить

З.І. ніхто так і не скинув телефон в приват

Всім віртуальним - До побачення. Реально готов усігда

А ключі від квартири, де гроші лежать, не хочете? :rolleyes: Мені не 20, і я знаю значно цивілізованіші способи впливу, чім мордобої. За моє жито ще й мене бито? Ні, шановні, тут наваяли, тут і відповідайте. Інакше ваші слова - полова. Чим вони по суті і є, бо злодій щось із мене суперпрофесійний - покупець (який вчасно схаменувся від покупки) із закритої вітрини в оточенні трьох консультантів на чолі із власником, "вішаючих на вуха локшину", нічого не побачили або побоялись сказати, що бачили, як я щось спер! Опісля сказали, що зловили на гарячому, провели ідентифікацію, запамятали не менше ніж на шість років (ще до появи відділу у ЦУМІ!), а тут раптом згадали! Бог шельму, звісно, мітить, але то мабуть не про мене із моїм щастям ляпнути напоперек саме те, що знаю і думаю, про власника із прихвостнями, який зловив колись мене на гарячому, а тут я і виліз на власну голову. Ну прямо не знаю, що робити. Може, телефон дати їм? Майстрам "штукатурних" слів. Хай знайдуть і запчастину заберуть назад? Та хоть скажіть, що то було, бо я вже й не знаю, що готувати віддати. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відступ з поля бою прирівняний до поразки.

Одне слово, все з вами ясно, шановні опоненти. Зустрічі та звинувачень в лице не буде. Тому офіційно прошу власників ресурсу, в яких ми всі у гостях, прибрати брехунів з-за столу, тобто форуму, до усвідомлення поведінки і виправлення. Через порушення таких розділів пункту Правил форуму:

V. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.

Размещать заведомо ложную информацию, клевету, а также использовать нечестные приемы ведения дискуссий.

ТОМУ: Прошу двох явних брехунів volinyaka та lk0047 покарати за всією строгістю бордівського закону, а elutsk занести в базу нечесних продавців :jeer: .

До речі, хочете кумедію - вони всі щойно приват потерли.... В тому числі від тих гадостей та погроз, що там були ще вчора. До суду готуються, певно. :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

/quote

............................................

/quote

Ты уже заколебал конючить тут на всю публику

Не знаю кто и как, но.........:

Лично моя переписка цела и невредима.

Цитирую часть из последней к тебе: "Не знаю кто тебя и в чём обвиняет - тут мне строго наср.ть на весь тот базар.

Эдик лично по этому поводу ничего не сказал....... "

так что гон свой прекращай и не играй на публику - поддостало.

Не суди дабы не судим будешь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не суди дабы не судим будешь.

понєже пакі іже хєрувіми

ізиді!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...