Перейти до змісту

Пляма на моніторі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не уверен вижу ли я пятна на фотках или это пятна на моем мониторе.Это скорей всего жировие следи от пальцев.Удаляется легко-даже спец жидкостей не надо-просто протереть микрофиброй

Опубліковано

Міняти матрицю потрібно, або купляти нового (порівняти ціну+установку нової матриці та ціну на новий монітор). як варіант, спробувати продати старий з плямами на який-небудь технологічний комп в серверну, де ці плями нікому не ріжуть очі.

Опубліковано

А можливе, як результат потрапляння вологи?

Швидше всього це потрапляння вологи. Що також рахується механічним ушкодженням. Як це не банально звучить - рідина потрапила на рідкі кристали. 

Слідів коррозії (води) на корпусі не видно?

Опубліковано

Лише якщо піднести екран до вікна, толи ледь помітна більша пляма, а меншої і не видно. Тому і не відразу помітила при вимкнутому компі.

Опубліковано

В сина на моніторі з"явилося отаке.

Що з цим робити? :(

Прям фото мого старого моніка :)

А з'явилась в мну така пляма досить прозаїчно - близько 3-ї ночі зводив якісь цифри, а вони не сходились ... ну я з тої радості і кинув ручкою по столі ... ручка вдало пройшла процес ділення на 2 частини - нижня (з стержнем-ракетоносієм) була не вдало приклеєна до основної несущої конструкції, але це не завадило влучно запузиритися в ціль (Flatron L193S) і залишити "файні" спогади, які власне і викликали твої фото ;)

З часом пляма збільшилась ... ну або я її "розтер" :blush:

З.І. Може хтось може за "пиво/сік" щось пособити - пишіт в ПМ (порад типу "викинь на" вже досить).

Опубліковано

В сина на моніторі з"явилося отаке.

Що з цим робити? :(

Прям фото мого старого моніка :)

А з'явилась в мну така пляма досить прозаїчно - близько 3-ї ночі зводив якісь цифри, а вони не сходились ... ну я з тої радості і кинув ручкою по столі ... ручка вдало пройшла процес ділення на 2 частини - нижня (з стержнем-ракетоносієм) була не вдало приклеєна до основної несущої конструкції, але це не завадило влучно запузиритися в ціль (Flatron L193S) і залишити "файні" спогади, які власне і викликали твої фото ;)

З часом пляма збільшилась ... ну або я її "розтер" :blush:

З.І. Може хтось може за "пиво/сік" щось пособити - пишіт в ПМ (порад типу "викинь на" вже досить).

Тут помочь уже нечем-или менять матрицу или покупать новый-к сожалению 3-го не дано

Опубліковано

Тут помочь уже нечем-или менять матрицу или покупать новый-к сожалению 3-го не дано

Новий давно куплено, але цікавить можливість реінкарнації старого моніка.

Тобто я розумію, що можливість є, не зрозуміло хто може зробити і за кіко :)

Опубліковано

Можна спробувати знайти аналогічний монітор з вбитою електронікою і купити/перепити на запчастини, витягти з нього матрицю. Тільки не в цьому топіку :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Дякую freemanlutsk, монітор відремонтовано :)

А яким чином відремонтовано? Розкажіть, будь-ласка, цікаво. І вартість ремонту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...