Перейти до змісту

Мікрофільтр для модема

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"ОГО" розриває з"єднання при вхідному, або вихідному дзвінку. В сапорті натякнули на мікрофільтр для модему. Мікрофільтри бувають в Ратексі біля Старого Ринку, але в наявності не було, тому в очі не бачив. Модем D-Link 2500U, налаштований під міст, під роутер ще гірше. Підключено все згідно інструкцій до модему та інструкцій Укртелекому. Хто може щось сказати по цій темі? Дякую.

Опубліковано

не знаю нюансів і яким макаром воно впливає на це, але в двох знайомих були такі ж граблі

то одному допомогла пляшка телефоністу, який перевірив і довів до пуття лінію на якій була купа скруток

іншому ж допомогла заміна телефонного апарату (отут то і не знаю чим саме апарат мішав, але допомогло)

Опубліковано

"ОГО" розриває з"єднання при вхідному, або вихідному дзвінку. В сапорті натякнули на мікрофільтр для модему. Мікрофільтри бувають в Ратексі біля Старого Ринку, але в наявності не було, тому в очі не бачив. Модем D-Link 2500U, налаштований під міст, під роутер ще гірше. Підключено все згідно інструкцій до модему та інструкцій Укртелекому. Хто може щось сказати по цій темі? Дякую.

Рекомендую зателефонувати в саппорт (телефон 1509)і розказати про проблеми. Зазвичай таке буває коли на телефонній лінії внаслідок пошкодження з"являеться стороння постійна напруга.

Ще таке буває, якщо телефон напряму підключено до телефонної лінії, а не через спліттер (або декілька перелельних апаратів на лінії підключено не через спліттер). Якщо ж телефонний апарат підключено через спліттер, то ніякий фільтр тобі не потрібен.

Опубліковано

у меня тож така фигня началась этой весной и Луцкий телеком и 0800 мягко послали....

я грешу на "мокрую крысу" и жду зимы

Якщо все включено вірно, то швидше за все пошкодження лінії. Наїзжай на диспетчера (1509).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...