Перейти до змісту

Електрична зубна щітка

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити собі електричну зубну щітку. Хто такими користується? Розкажіть про переваги і недоліки. Яка найкраща? І, звичайно, яка ціна?

Опубліковано

Користуємось в сім'ї уже декілька років щітками oral-b на батерейках (акумуляторах ААА). Єдине акумулятор заряджаю раз на місяць.

Опубліковано

личный опыт :

Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером :ok2:

Colgate Motion - питание от двух AAA. слабо крутит, слишком вспенивает пасту и вообще щетка так себе. зато насадки дешевые и хорошо чистят между зубов. остается в качестве запасной или дорожной (она легче, чем браун и потерять не жалко)

еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят.

о цене. в $20 можно уложиться с качественной щеткой + 1-2 насадки в комплекте. потом тратить по $10-20 на комплект насадок в полгода-год на человека

насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет.

Опубліковано
Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером :ok2:

якраз таку мав на увазі тільки А на одну більше написав.

еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят.

дякую спробую

насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет.

Я мав на увазі, що в мене замість звич. батерейки акумулятор. Деколи влом звичайно заряджати, але купляти нову ще більше напрягає. Так що поки заряджаю.

Опубліковано

Брав собі зубну щітку oral-b, свою ціну виправдовує цілком і повністю. потужна, добре вичищає. насадки дійсьно не просто знайти, часом бувають в ДЦ. але можу здати точку, де вони є постійно, і трохи дешевше ніж деінде ;)

Sav service Карпати, адреса - вул.Підгаєцька, 13а. в них можна і насадки придбати, і самі щітки. не вважайте за рекламу, працював там колись, тому знаю, що дешевше буде ніж в магазинах(гуртовий склад) :).якщо когось цікавлять контакти - пишіть в приват.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто знає де купити насадки для oral-b crossaction? Півлуцька обходив ніде не найшов.

Найшов в неті, але замовляти трохи стрьомно.

Тут зверху писали що продавалося в Sav service Карпати, хтось знає чи ще досі воно там є?

Має бути ось-така:

http://ofm.com.ua/node/22

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...