rossonero1899 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 18:55 #1 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 18:55 Хочу купити собі електричну зубну щітку. Хто такими користується? Розкажіть про переваги і недоліки. Яка найкраща? І, звичайно, яка ціна?
yura2281 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:07 #2 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:07 Недолік, буває важко знайти нову насадку. Тому потрібно обирати більш розповсюджену.
valuzk Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:13 #3 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:13 Користуємось в сім'ї уже декілька років щітками oral-b на батерейках (акумуляторах ААА). Єдине акумулятор заряджаю раз на місяць.
Shkoder Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:57 #4 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 19:57 личный опыт : Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером Colgate Motion - питание от двух AAA. слабо крутит, слишком вспенивает пасту и вообще щетка так себе. зато насадки дешевые и хорошо чистят между зубов. остается в качестве запасной или дорожной (она легче, чем браун и потерять не жалко) еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят. о цене. в $20 можно уложиться с качественной щеткой + 1-2 насадки в комплекте. потом тратить по $10-20 на комплект насадок в полгода-год на человека насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет.
valuzk Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 21:11 #5 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 21:11 Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером якраз таку мав на увазі тільки А на одну більше написав. еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят. дякую спробую насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет. Я мав на увазі, що в мене замість звич. батерейки акумулятор. Деколи влом звичайно заряджати, але купляти нову ще більше напрягає. Так що поки заряджаю.
Tarikk Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 06:50 #6 Опубліковано 6 Вересня, 2010 в 06:50 Брав собі зубну щітку oral-b, свою ціну виправдовує цілком і повністю. потужна, добре вичищає. насадки дійсьно не просто знайти, часом бувають в ДЦ. але можу здати точку, де вони є постійно, і трохи дешевше ніж деінде Sav service Карпати, адреса - вул.Підгаєцька, 13а. в них можна і насадки придбати, і самі щітки. не вважайте за рекламу, працював там колись, тому знаю, що дешевше буде ніж в магазинах(гуртовий склад) .якщо когось цікавлять контакти - пишіть в приват.
rossonero1899 Опубліковано 15 Листопада, 2011 в 20:36 Автор #7 Опубліковано 15 Листопада, 2011 в 20:36 Хто знає де купити насадки для oral-b crossaction? Півлуцька обходив ніде не найшов.Найшов в неті, але замовляти трохи стрьомно.Тут зверху писали що продавалося в Sav service Карпати, хтось знає чи ще досі воно там є?Має бути ось-така:http://ofm.com.ua/node/22
rossonero1899 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 14:55 Автор #8 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 14:55 Невже ніхто не знає?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.