Перейти до змісту

Продам ігрову мишу Razer Deathadder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1) Скількі часу у користувані?

2) Виклади будласка фото( з верху і с піднизу)!

3) Причина продажу?

1) З весни 2009.

2) post-6333-1283596638,37_thumb.jpg та post-6333-1283596666,95_thumb.jpg

3) Вибачте, але подібні запитання завжди вважав неповагою до продавця (або, якщо хочете, хамством), і ніколи на таке не відповідав. Це все особисте діло, причина продажу, ні?

Опубліковано

мене, як потенційного покупця також цікавить причина продажу

А що це дасть Вам, те, що Ви взнаєте причину продажу? Просто поясніть. І якщо пояснення буде об’єктивним, я обов’язково розкажу причину продажу Вам в приват :0011:

Опубліковано

Мене дивує пост №3, п.3... ;)qaster , я Вам по-іншому скажу, читайте правила розміщень оголошень! :huh:

Цитую:

ПРАВИЛА ПІДФОРУМУ «KУПЛЮ/ПРОДАМ/ПОМІНЯЮ/ПРОПОНУЮ»

2. ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ОГОЛОШЕНЬ

2.4. Оголошення повинні складатися таким чином, щоб не викликати додаткових питань — тому обов’язково зазначайте ціну, а також інші характеристики: фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

Є правила, які єдині для всіх... Ссилочку дати? :ok:

Опубліковано

qaster, вкажіть причину продажу! Якщо це таємниця, то вар буде вважатися поцупленим. тему закрито, автора в Перманент.

Опубліковано

qaster, вкажіть причину продажу! Якщо це таємниця, то вар буде вважатися поцупленим. тему закрито, автора в Перманент.

Завжди хотів знати, чому люди стають модерами. :D

Ок. Вмовили. Бо дійсно, ресурс має правила, тут не посперечаєшся.

Ітак, барабаннайа дробь.... БАМ! Причина продажу: сабж лежав без діла, бо вже не шпілю в шутери. Усьо, за сім кланяюсь :0011: , і прошу не банити :0005:

Опубліковано

270 грн. І все ще торг. Зважуйтесь, ну ж бо. Нікому не треба геймерська миша за халявну ціну? Не вірю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...