Dima4s Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 18:54 #26 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 18:54 судячи з двохсот спроб намагатися позвонити на його номер і все безрезультатно можна сказати що продавець десь пропав безвісти Я теж вже другий раз про зустріч домовився, а потім продавець телефон не бере. Якщо не продаєте, то так і скажіть. Щоб голову не морочити. звонив тільки що, абонент скідає визов !!! шо за діла з ним я так і не поняв !!! будем звонить ше завтра може трубочку візьме всі хто теж хоче у нього щось купити тоже раджу вам звонити завтра до нього по пару разів можливо масовий наплив покупців змусить його вийти на звязок і продати те що треба Або вимкнути телефон
alovin Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 09:34 #27 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 09:34 судячи з двохсот спроб намагатися позвонити на його номер і все безрезультатно можна сказати що продавець десь пропав безвісти Я теж вже другий раз про зустріч домовився, а потім продавець телефон не бере. Якщо не продаєте, то так і скажіть. Щоб голову не морочити. звонив тільки що, абонент скідає визов !!! шо за діла з ним я так і не поняв !!! будем звонить ше завтра може трубочку візьме всі хто теж хоче у нього щось купити тоже раджу вам звонити завтра до нього по пару разів можливо масовий наплив покупців змусить його вийти на звязок і продати те що треба Або вимкнути телефон Люди УРА продавець об'явився сьогодні взяв трубку !!! :ura:
jeger01 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 10:53 #28 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 10:53 судячи з двохсот спроб намагатися позвонити на його номер і все безрезультатно можна сказати що продавець десь пропав безвісти Я теж вже другий раз про зустріч домовився, а потім продавець телефон не бере. Якщо не продаєте, то так і скажіть. Щоб голову не морочити. звонив тільки що, абонент скідає визов !!! шо за діла з ним я так і не поняв !!! будем звонить ше завтра може трубочку візьме всі хто теж хоче у нього щось купити тоже раджу вам звонити завтра до нього по пару разів можливо масовий наплив покупців змусить його вийти на звязок і продати те що треба Або вимкнути телефон Люди УРА продавець об'явився сьогодні взяв трубку !!! :ura: Ага, ы сказав, передзвонить. Проте не дзвонить поки.
BlackRainbow Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:54 #29 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 15:54 людина не серйозна! Домовились сьогодні в 14:00 що після 18:00 набрати, набираю ... Трубку не піднімає, через 4 виклика телефон викл.
uvov4ik Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:09 #30 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 16:09 Яка ціна Samsung g810?
alovin Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 06:24 #31 Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 06:24 ви колись небудь будете телефони продавати чи просто людям мозгі пудрите Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!! Буду дуже вдячний за вашу відповідь !!!!
BlackRainbow Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 14:53 #32 Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 14:53 купляю 6303 5 шт. мій моб.0997242535
jeger01 Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 17:43 #33 Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 17:43 ви колись небудь будете телефони продавати чи просто людям мозгі пудрите Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!! Буду дуже вдячний за вашу відповідь !!!! Я вже 5 разів домовлявся про зустріч. Поки сказав відкрито чи він узагалі продає телефон чи балується. Тоді почув відповідь, що у нього взагалі поки телефонів немає, а як будуть, то він дасть знати. Думаю такого продавця в бан відправляти, а то продає те, чого він немає.
mastersat Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:02 Автор #34 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:02 ви колись небудь будете телефони продавати чи просто людям мозгі пудрите Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!! Буду дуже вдячний за вашу відповідь !!!! Я вже 5 разів домовлявся про зустріч. Поки сказав відкрито чи він узагалі продає телефон чи балується. Тоді почув відповідь, що у нього взагалі поки телефонів немає, а як будуть, то він дасть знати. Думаю такого продавця в бан відправляти, а то продає те, чого він немає. Телефони вже всі продані вибачаюсь тема закрита.
Master Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:35 #35 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:35 Українські оператори мобільного зв’язку практично готові приступити до відключення мобільних телефонів, IMEI-коди яких занесені до «сірого» і «чорного» списків. Про це УНІАН повідомили в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР).Моє посилання
alovin Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:55 #36 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:55 Українські оператори мобільного зв’язку практично готові приступити до відключення мобільних телефонів, IMEI-коди яких занесені до «сірого» і «чорного» списків. Про це УНІАН повідомили в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР).Моє посилання якщо ти віриш у цю трьохрічну лободу, то йди біжи купляй сертифіковані тели, бо відключать і прийдеться викідати в мусор телефони :D 50% телів на тереторії україни сірі і їх всіх виключать а-йа-йай !!
Master Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:59 #37 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 18:59 та хуй їх знає, що їм там надумається це ж україна. все може статись
alovin Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 19:07 #38 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 19:07 та хуй їх знає, що їм там надумається це ж україна. все може статись О я точно знаю як буде !!! Кароче так скажуть людям що такого то такого числа будуть відключати тели, і до того часу нада зареєструвати а реєстрація буде приблизно десь в районі 100 грн от вони й тоді кишені собі наповнять !!!
alovin Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 20:01 #39 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 20:01 та хуй їх знає, що їм там надумається це ж україна. все може статись тобі не здається шо ти під мене косиш з своєю аватаркою
Master Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 20:16 #40 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 20:16 тобі не здається шо ти під мене косиш з своєю аватаркою не може бути такого. в мене кручЄ)
jeger01 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 16:55 #41 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 16:55 ви колись небудь будете телефони продавати чи просто людям мозгі пудрите Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!! Буду дуже вдячний за вашу відповідь !!!! Я вже 5 разів домовлявся про зустріч. Поки сказав відкрито чи він узагалі продає телефон чи балується. Тоді почув відповідь, що у нього взагалі поки телефонів немає, а як будуть, то він дасть знати. Думаю такого продавця в бан відправляти, а то продає те, чого він немає. Телефони вже всі продані вибачаюсь тема закрита. Так і знав, що ви всіх надурите. Казали, що як буде телефон - задзвоните і скажете де забрати. Тепер написали, що продали телефонів на пару десятків тисяч гривень. ЛОХОТРОН. Чи прошу озватися кого-небудь хто купив у цього продавця щось із запропонованого у темі.
alegkin Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 20:46 #42 Опубліковано 1 Вересня, 2011 в 20:46 Нічого він не продав!!! ЦЕ був лохотрон!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.