Перейти до змісту

продам мобльні телефони з Німечини

mastersat

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

судячи з двохсот спроб намагатися позвонити на його номер і все безрезультатно

можна сказати що продавець десь пропав безвісти

Я теж вже другий раз про зустріч домовився, а потім продавець телефон не бере.

Якщо не продаєте, то так і скажіть. Щоб голову не морочити.

звонив тільки що, абонент скідає визов !!! шо за діла з ним я так і не поняв !!! будем звонить ше завтра може трубочку візьме

всі хто теж хоче у нього щось купити тоже раджу вам звонити завтра до нього по пару разів можливо масовий наплив покупців змусить його вийти на звязок і продати те що треба

Або вимкнути телефон :smile3:

Опубліковано

звонив тільки що, абонент скідає визов !!! шо за діла з ним я так і не поняв !!! будем звонить ше завтра може трубочку візьме

всі хто теж хоче у нього щось купити тоже раджу вам звонити завтра до нього по пару разів можливо масовий наплив покупців змусить його вийти на звязок і продати те що треба

Люди УРА продавець об'явився сьогодні взяв трубку !!! :ura: :ura: :ura:

Опубліковано

Люди УРА продавець об'явився сьогодні взяв трубку !!! :ura: :ura: :ura:

Ага, ы сказав, передзвонить.

Проте не дзвонить поки.

Опубліковано

ви колись небудь будете телефони продавати чи просто людям мозгі пудрите

Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!!

Буду дуже вдячний за вашу відповідь !!!!

:blink::angry::blink:

Опубліковано

Ви можете остаточно сказати ??? або ви продаєте телефони, або ви їх не продаєте і ми вас більше не турбуємо !!!

Я вже 5 разів домовлявся про зустріч. Поки сказав відкрито чи він узагалі продає телефон чи балується.

Тоді почув відповідь, що у нього взагалі поки телефонів немає, а як будуть, то він дасть знати.

Думаю такого продавця в бан відправляти, а то продає те, чого він немає.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я вже 5 разів домовлявся про зустріч. Поки сказав відкрито чи він узагалі продає телефон чи балується.

Тоді почув відповідь, що у нього взагалі поки телефонів немає, а як будуть, то він дасть знати.

Телефони вже всі продані

вибачаюсь тема закрита.

Опубліковано

Українські оператори мобільного зв’язку практично готові приступити до відключення мобільних телефонів, IMEI-коди яких занесені до «сірого» і «чорного» списків. Про це УНІАН повідомили в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР).Моє посилання

Опубліковано

Українські оператори мобільного зв’язку практично готові приступити до відключення мобільних телефонів, IMEI-коди яких занесені до «сірого» і «чорного» списків. Про це УНІАН повідомили в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР).Моє посилання

якщо ти віриш у цю трьохрічну лободу, то йди біжи купляй сертифіковані тели, бо відключать і прийдеться викідати в мусор телефони :D :D :D 50% телів на тереторії україни сірі і їх всіх виключать

а-йа-йай !! :lol::0137::0018::D

Опубліковано

:sm128: та хуй їх знає, що їм там надумається :D це ж україна. все може статись :rolleyes:

О я точно знаю як буде !!! Кароче так скажуть людям що такого то такого числа будуть відключати тели, і до того часу нада зареєструвати а реєстрація буде приблизно десь в районі 100 грн от вони й тоді кишені собі наповнять !!! :0148:

Опубліковано

:sm128: та хуй їх знає, що їм там надумається :D це ж україна. все може статись :rolleyes:

тобі не здається шо ти під мене косиш з своєю аватаркою :D^_^:D:);)

Опубліковано

тобі не здається шо ти під мене косиш з своєю аватаркою :D^_^:D:);)

не може бути такого. в мене кручЄ) :g16:

:D:P

Опубліковано

Телефони вже всі продані

вибачаюсь тема закрита.

Так і знав, що ви всіх надурите.

Казали, що як буде телефон - задзвоните і скажете де забрати.

Тепер написали, що продали телефонів на пару десятків тисяч гривень.

ЛОХОТРОН.

Чи прошу озватися кого-небудь хто купив у цього продавця щось із запропонованого у темі.

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...