Перейти до змісту

Допоможіть вибрати конфігурацію

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

to Oli

там я дивлюсь в материнці живлення проца - 8-ми контактне! Так як блок живлення старий, потрібно ще пошукати я так розумію перехідничок якийсь!!!

Опубліковано

to  Oli

там я дивлюсь в материнці живлення проца - 8-ми контактне! Так як блок живлення старий, потрібно ще пошукати я так розумію перехідничок якийсь!!!

Воно і так працює , тільки не ставити процесори ,які споживають більше 100ват, ну і сильно не розганяти.

Опубліковано

Ну я дивлюсь підключають туди 4-х піновий, якщо БЖ 24+4, але все ж таки ціково чи є перехідники якісь? А то якось не доводилось самому потримати в руках таку материнку і з нею погратись!

Опубліковано

Доречі, якщо зайшла вже мова про "розлочення" процесорів! То хотілось б почути і рекомендацію щодо нормальної материнки і в цьому напрямку!

Опубліковано

А я собі нещодавно апгрейдився теж. Взяв 3-х ядерного атлончика, розлочив ядро (но то як повезе) і зара маю Фенома Х4 на 3ГГЦ. Виграш в грошах - десь баксів 100 )

Мікс, на якій материнці розлочив ? :rolleyes:

Опубліковано
Ця материнка не має IDE порта, а старі двд і вінт під цей порт.

IDE-SATA - SATA IDE adapter  цю проблему знімає, і ціна його більш ніж доступна

ide40sataconv.jpg

В запропонованій материнці тільки Сата3, а вони не сумісні з сата і сата 2! Принаймні я тільки такі статті зустрів! Хто вже працював з САТА3 - так сумісні вони з попередніи чи прийдеться вінт з інтерфейсом сама3 купувати?

Опубліковано

В запропонованій материнці тільки Сата3, а вони не сумісні з сата і сата 2! Принаймні я тільки такі статті зустрів!  Хто вже працював з САТА3 - так сумісні вони з попередніи чи прийдеться вінт з інтерфейсом сама3 купувати?

... SATA3 полностью совместим с предыдущими версиями ... : http://itc.ua/node/38387

... Естественно, разработчики нового стандарта не забыли про первые два поколения SATA, и потому SATA 3 полностью совместим с ними... : http://razgonu.ru/zh...interfejjs.html

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...