Перейти до змісту

Де в Луцьку можна купити б/у турбіну?

Xmarunka

Рекомендовані повідомлення

Де в Луцьку можна купити б/у турбіну до фольксваген гольф 1986 року, об'єм двигуна 1.6. Або де можна відреставрувати свою і чи це ефективно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОДЕРИ!!! Рубайте флудера!!!:mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОДЕРИ!!! Рубайте флудера!!!:mdr:

Сам ти флудер. Я просто питаю. Якщо тема кілька раз створилась, прошу пробачення, бо в мене сайт заглючив. А подібної не вдалося знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшла тему схожу, але вона закрита і остання інфа з грудня 2009 року, думаю багато нового може хтось сказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я розумію до дизеля? Нова від 300 доларів була колись, зараз навряд чи знайдеш, за реставрацію беруть грошенят (близько 200-300 баксів було півтора року назад, коли хотів реставрувати свою), та і недовго реставровані їздять (5-6 тис.).

Найкращий варіант - її заглушити (поставити впускний і випускний колектори від атмосферника, або просто повикидати пропелери з турбіни), менш надійний варіант - купити б/в на шротах (кіт в мішку).

Коли мені треба було, сусід з Польщі привіз дві штуки, одну поставив, проїздила десь 4-5 тис. і почала гнати мастило, так і продав. Дома лежить стара розібрана і ще одна з Польщі в зборі, стан нормальний, але ручатись за якість не буду, бо не ставив і не перевіряв. Якщо цікавить, то можу продати (розібрану віддам на запчастини;)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Де в Луцьку можна купити б/у турбіну до фольксваген гольф 1986 року, об'єм двигуна 1.6. Або де можна відреставрувати свою і чи це ефективно?

Маю турбіну:

0967469645 - Тарас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошло більше ніж пів року......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...