Перейти до змісту

Продам меблі - стінку та м"яку частину (диван 2 крісла)

Morris

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам меблі - стінку та м"яку частину (диван 2 крісла)

1. Стінка польського виробництва, в користування 7 років, стан на тверду 4. Розміри на фото. ЦІНА 1200 грн.

2. М"яка частина (диван, 2 м"яких крісла, + 2 пуфіки) теж польського виробництва, в користування 7 років. Стан крісел відмінний, а от диван від постійного використання потребує невеликого косметичного ремонту. Фото додаються. ЦІНА 700 грн.

тел. 095-540-67-97 Андрій, або в приват.....

post-3267-1283246458,24_thumb.jpg

post-3267-1283247027,24_thumb.jpg

post-3267-1283247116,82_thumb.jpg

Опубліковано

А окремо крісло (і чи розкладне воно?) або диван продається? І якщо так, то по якій ціні?

Опубліковано

А окремо крісло (і чи розкладне воно?) або диван продається? І якщо так, то по якій ціні?

Крісла не розкладаються, хотілося б продати все в наборі. Якщо будуть покупці на крісла то диван окремо без проблем.

Опубліковано

стінка за 1000 грн буде?...

Перш за все необхідно її побачити вживу. Я думаю домовимось, але з самовивозом.....Мій телефон у першому повідомленні

Опубліковано

Переглядів майже 300, а реальних пропозицій не приходить... Що сталось? Просто цікавість... Меблі реально продаються, і чим швидше тим краще.

Опубліковано

Бронюю стінку. Можна завтра приїхати подивитись?

Соррі, але вчора якраз приходили покупці дивитись стінку.... Сьогодні, 7.09 мають забрати. Якщо ні то дам знати.

Диван та крісла продаються і надалі......

Опубліковано

зарезервуй за мною мяку частину та крісла до22.00

ми з дружиною втебе були-дивились

0506902415

Опубліковано

зарезервуй за мною мяку частину та крісла до22.00

ми з дружиною втебе були-дивились

0506902415

Немає питань, резерв м"якої частини на сьогодні за An24.....

Опубліковано

неможу до тебе дозвонитися

0506902415

Не знаю, що там трапилось, але ж домовлялись на суботу? Тепер я не можу дозвонитись.

резерв напевно знято...

Опубліковано

До an24 - Дуже цікаве відношення до людей. Невже важко було передзвонити, або підняти трубку і сказати - не підходить, . Ну то таке. Успіхів.

М"яка частина далі продається. Все описано в першому пості, ціна 600 грн.

Опубліковано

-50 грн, до ціни мякої частини (диван, 2 м"яких крісла, + 2 пуфіки).

Нова ціна - 550 грн. Опис та фото у першому пості

Опубліковано

Нікому не потрібен диван та майже нові крісла? Лякає ціна ? А хто відмінив торгівлю?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Напевно прийдеться везти частину в "Плюшкін". Чекатиму зацікавлених осіб до пятниці......

• 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

по какому адресу находится магазин Плюшкин и какой там номер телефона прошу отписать в личку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...