Перейти до змісту

Я слегка в шоке.....

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Форум

"так склалося,що ми вимушені жити з батьками чоловіка,які тримають в квартирі 3-х здорових псюр(!!!!!!!!!) які гадять де попало,доглядати за ними лінуються,з матюками прибирають екскременти,а вивезти в якийсь хоча би ліс не хочуть кажуть що їм шкода! мені скоро народжувати,от-от на днях,і я просто боюся принести дитину до тих тварюк!якби хто їх забрав типу в добрі руки,а там як попаде,то батьки не проти,бо неоднократно пробували втюхати то одну то іншу псину але безрезультатно. я прошу Господом Богом і всіма святими,заберіть кудись тих сук,бо я за себе не ручаюсь,не уявляю,що подумає дитячий лікар,коли переступить поріг того собачника!!!!я просто буду змушена або потруїти або позабивати ік всім чортам тих ненависних тварюк,щоб захистити свою дитину!!!!!!я вже й так нагрішила через них,тільки й думаю як би від них спекатися,допоможіть!!!!!!напишіть на мило [email protected],я дам телефони якщо треба,і все детально розповім або хоч порадьте щомені робити!!!!!квартира схожа на собачий туалет,я скоро скуплю всі індійські ароматичні палички щоб оч трохи викурити той сморід!!!!батьки старі я їх розумію,але мої діти для мене найдорожчі!!!!"

Такое сообщение пришло на старый форум ВТЗТ вчера..... Я конечно понимаю ситуацию..... Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Форум

"так склалося,що ми вимушені жити з батьками чоловіка,які тримають в квартирі 3-х здорових псюр(!!!!!!!!!) які гадять де попало,доглядати за ними лінуються,з матюками прибирають екскременти,а вивезти в якийсь хоча би ліс не хочуть кажуть що їм шкода! мені скоро народжувати,от-от на днях,і я просто боюся принести дитину до тих тварюк!якби хто їх забрав типу в добрі руки,а там як попаде,то батьки не проти,бо неоднократно пробували втюхати то одну то іншу псину але безрезультатно. я прошу Господом Богом і всіма святими,заберіть кудись тих сук,бо я за себе не ручаюсь,не уявляю,що подумає дитячий лікар,коли переступить поріг того собачника!!!!я просто буду змушена або потруїти або позабивати ік всім чортам тих ненависних тварюк,щоб захистити свою дитину!!!!!!я вже й так нагрішила через них,тільки й думаю як би від них спекатися,допоможіть!!!!!!напишіть на мило [email protected],я дам телефони якщо треба,і все детально розповім або хоч порадьте щомені робити!!!!!квартира схожа на собачий туалет,я скоро скуплю всі індійські ароматичні палички щоб оч трохи викурити той сморід!!!!батьки старі я їх розумію,але мої діти для мене найдорожчі!!!!"

Такое сообщение пришло на старый форум ВТЗТ вчера..... Я конечно понимаю ситуацию..... Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина?????

ахах...я думал это ты писала...бля от харять такі падругі які приходять до чоловіка жити і начинають всіх строїти...бо вони бачь бєремєнні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина?????

а шо тут ненормального?

sashulya, дітей маєш?

аа, вже бачу з профілю, ти не дітей, а собак маєш. тоді панятно...

бля от харять такі падругі які приходять до чоловіка жити і начинають всіх строїти...бо вони бачь бєремєнні.

чо-то хочеться, назвати тебе улюбленим словом Di

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді не одна вона така божевільна!

Я хоч і не жінка і тим більше не вагітна, але мені здається, що в їхній сімї вона тільки одна адекватна людина! Я розумію, що як би собаки були хоча б навчені і то дитину хочеться подалі від домашніх тварин, поки маленька, а якщо в квартирі таке собі дозволяють собаки, то тільки "мяко кажучи" "не розумні люди" можуть ще тримати їх вдома, знаючи що невдовзі буде мала!!!

Довно потрібно було віддати тих собак комусь!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не только это возмущает.... Читая текст складывается впечатление , что это пишет псих какой-то.... а не беременная женСЧина. И какие претензии к волонтерам? Тут мужа надо пилять либо себя, так как нет собственного жилья... А родите вправе жить у себя в квартире как им захочется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді не одна вона така божевільна!

Я хоч і не жінка і тим більше не вагітна, але мені здається, що в їхній сімї вона тільки одна адекватна людина! Я розумію, що як би собаки були хоча б навчені і то дитину хочеться подалі від домашніх тварин, поки маленька, а якщо в квартирі таке собі дозволяють собаки, то тільки "мяко кажучи" "не розумні люди" можуть ще тримати їх вдома, знаючи що невдовзі буде мала!!!

Довно потрібно було віддати тих собак комусь!!!

А при чем тут волонтеры? Эти собаки вполне домашние. И при том это лично ее проблемы(отсутствие жилья).

Пи. Си Детей планирую в ближайшем будущем. Так что больше таких вопросов прошу не задавать!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не только это возмущает.... Читая текст складывается впечатление , что это пишет псих какой-то.... а не беременная женСЧина. И какие претензии к волонтерам? Тут мужа надо пилять либо себя, так как нет собственного жилья... А родите вправе жить у себя в квартире как им захочется.

дааа! В житті бувають випадки коли на хліб не вистачає, а не те щоб на квартиру!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читая текст складывается впечатление , что это пишет псих какой-то.... а не беременная женСЧина.

А ти була вагітною? Якщо ні, спробуй, тоді будеш судити.

И какие претензии к волонтерам?

Це ті, що собак каструють? А де про них згадується?

Тут мужа надо пилять либо себя, так как нет собственного жилья...

Тут скільки не пиляй...

А родите вправе жить у себя в квартире как им захочется.

Ну, да. І завалити собачим гімном ту квартиру по стелю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при чем тут волонтеры? Эти собаки вполне домашние. И при том это лично ее проблемы(отсутствие жилья).

Пи. Си Детей планирую в ближайшем будущем. Так что больше таких вопросов прошу не задавать!!!!

без образ, але я так озумію своєму обранцю ти так і сказала:"Житла немає - весілля не буде?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но разве так может общатся НОРМАЛЬНАЯ беременная женщина?????

а шо тут ненормального?

sashulya, дітей маєш?

аа, вже бачу з профілю, ти не дітей, а собак маєш. тоді панятно...

бля от харять такі падругі які приходять до чоловіка жити і начинають всіх строїти...бо вони бачь бєремєнні.

чо-то хочеться, назвати тебе улюбленим словом Di

По перше не знаю хто такий отой во Ді...по друге прийшла жити в чуже а не своє...пристосовуйся до тих умов які тобі запропонували і нарахунок бейбіка треба спочатку обдумати як з ним і де з ним жити а потім зафігачити(зробити,родити,виростити) його)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без образ, але я так озумію своєму обранцю ти так і сказала:"Житла немає - весілля не буде?"

"Ти нє пахож на добєрмана - весілля не буде"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Це ті, що собак каструють? А де про них згадується? " Та по моему вы не внимательно читали..... Там обращение именно к нам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я так бачу що всі розділились на два табори - ті хто все плануєі і тих хто перефразовуючи назву теми побували не в шоці а " слегка в *опі". Та от від імені останніх скажу, що не завжди все виходить так як плануєш! І якщо так вже сталось, що вона вагітна і батьки нормальні люди, то заради внука могли б трішки піти на поступки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при чем тут это? Я просто считаю что ребенка нужно рожать обдуманно.... Она 9 месяцев беременной ходила, и до свадьбы наверное тоже догадывалась что ребенок может родится когда-то. Так почему же за пару дней до родов решать проблему? За 9 месяцев давно это можно было решить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Це ті, що собак каструють? А де про них згадується? " Та по моему вы не внимательно читали..... Там обращение именно к нам.

Слово "волонтер" на цій сторінці вперше з'явилось в пості #5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, чергова хороша тема! Давайте сратись. Я, наприклад, підтримую позицію, що жити в "квартирі чоловіка" і тут щось вимагати - це капець. "Так склалося" - зісралося. Купи собі квартиру і встановлюй там будь-які правила. Негативно ставлюсь до людей, які намагаються прийти і насрати всюди своїм світоглядом. А от люде, які хочуть потруїти ЧУЖИХ собак у ЧУЖІЙ оселі - "Общество надо изолировать от Рафика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слово "волонтер" на цій сторінці вперше з'явилось в пості #5.

Сорри вы просто по ссылке не переходили.... тема называется "Милі , кохані волонтери"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо так вже сталось, що вона вагітна

Ви мене шокуєте. Що значить "ТАК СКЛАЛОСЬ"??? ВНЄЗАПНО не туди засунув???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А при чем тут это? Я просто считаю что ребенка нужно рожать обдуманно.... Она 9 месяцев беременной ходила, и до свадьбы наверное тоже догадывалась что ребенок может родится когда-то. Так почему же за пару дней до родов решать проблему? За 9 месяцев давно это можно было решить.

і я рахую, що все має бути обдумано, але не завжди так получається, скоріше навпаки!!!

а де в тексті написано, що вона цього не вирішувала раніше? Може вона це вже давно намагалась зробити, але такі "культурні песики" нікому не потрібні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахах ржуууууууу...спасібо за позитив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тут взагалі просто!!!

по-пяні в весільну ніч не відчув як лопнула резинка! А щодо вагітності ми вже Yuraul твою думку знаєм - аборт - це вбивство! Так що тільки народжувати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

spanasyuk - Что значит ТАКИЕ и ПЫТАЛАСЬ.Если бы пыталась был бы результат. К нам обратится можно было раньше, например....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахах ржуууууууу...спасібо за позитив)

буває ще смішніше, коли тобі твоя дівчина каже я вагітна, а ти живеш з батьками і доберманами :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, чергова хороша тема! Давайте сратись. Я, наприклад, підтримую позицію, що жити в "квартирі чоловіка" і тут щось вимагати - це капець. "Так склалося" - зісралося. Купи собі квартиру і встановлюй там будь-які правила. Негативно ставлюсь до людей, які намагаються прийти і насрати всюди своїм світоглядом. А от люде, які хочуть потруїти ЧУЖИХ собак у ЧУЖІЙ оселі - "Общество надо изолировать от Рафика".

читайте уважно тему, а там написано - квартира - собачий туалет!!!

Якби булии навчені собаки, то такого питання і не виникло б може!!!

spanasyuk - Что значит ТАКИЕ и ПЫТАЛАСЬ.Если бы пыталась был бы результат. К нам обратится можно было раньше, например....

ну тоді зустрічне питання:

яка різниця коли вона звернулась? Якщо можете допомогти - допоможіть, для чого цей пафос? Може в неї квартиру затопило і вана тільки тиждень тому переїхала в батьківську?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, якщо назбирається з десяток людей, які думають, що дітей лелека приносить, чи що "так склалось", то так і бить, розкажу вам, як воно насправді і нащо ті гумові іздєлія продаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...