Перейти до змісту

Робота в Епіцентрі

ariman

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На вулиці Рівненській, на пластмасовому заводі , третій поверх 5-ий офіс, якщо не помиляюсь. Потрібно їхати туди самому взяти анкету (заповнювати вдома), а потім принести назад. Пройти співбесіду, дочекатись від них дзвінка, оформитись і заробляти грошики))) До речі, відкриття вже 18 вересня!

Опубліковано

хто скаже точно коли відкриття? а то мені тут кучу всього треба купити для ремонта...а я сижу жду відкриття)

Опубліковано

для тих, хто там збирається працювати продавцем-консультантом корисно знати, шо в резюме треба писати якою групою товарів ви хочете займатися.а перед тим її вивчити.такшо якшо не працювали,вчіть товари на оф сайті)

інакше ваше резюме просто не розглянуть.

Опубліковано

точно ніхто не скаже: 18 вересня хочуть, але можливо, як в Запоріжжі, перенесуть на тиждень

зараз затримують підлоги, але на цьому тижні мають долити,  тоді піде набагато скоріше

Опубліковано

Да, вже знову не переносять. Вчора було наголошено, що до 18 всі мають встигнути. Побачимо, як воно буде...

Опубліковано
Да, вже знову не переносять. Вчора було наголошено, що до 18 всі мають встигнути. Побачимо, як воно буде...

Судя по стану робіт які я бачив кілька днів тому, аби до Нового Року встигли відкритися.

З.І. Згадайте як Там-Там будувався.

Опубліковано

давай свою адресу, я підвезу.

Дякую, але я питав про електронний варіант анкети!!

Кращий варіант вяти фотку і заїхати в офіс на Рівненській.

Опубліковано

Судя по стану робіт які я бачив кілька днів тому, аби до Нового Року встигли відкритися.

З.І. Згадайте як Там-Там будувався.

Вже 3 дні затоварка йде. :)

Опубліковано

до 28 вересня точно не відкриють.

Вчера там проезжал, думаю без проблем откроют, а то и раньше ))). Умеют же работать. Темпы бешеные.

Опубліковано

Вчера там проезжал, думаю без проблем откроют, а то и раньше ))). Умеют же работать. Темпы бешеные.

18 здають

Сто відсотків що до 18 повинні встигти...Знайомий ТОП-електрик сказав що до 18 повинні здати цей обєкт

Опубліковано

В офісі сказали що всі вакансії зайняті!

а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналу

Опубліковано

В офісі сказали що всі вакансії зайняті!

а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналу

сдавай смело, до половины набранного персонала отсеется в первые 3 месяца... :rolleyes:

Опубліковано

сдавай смело, до половины набранного персонала отсеется в первые 3 месяца... :rolleyes:

та, наскільки я зрозумів - там тільки по анкетам персонал підібраний. Але якщо врахувати що набирали ще з зими, то більшість кандидатур давно на інших роботах. Сам знаю кількох. Можливо гарною зарплатою доберуть!?

Опубліковано

18 здають

Сто відсотків що до 18 повинні встигти...Знайомий ТОП-електрик сказав що до 18 повинні здати цей обєкт

а я не був би такий впевнений, я думаю, що вони його аби до 1-го жовтня повністю здали...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...