Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

на борді творити український простір, те саме що на селі розповсюджувати гандони.

я от вчора спєцом порився у гілці "Вітчизняна музика"(laska,kudrom,Yaryk,D@ve,Yurik,n_a_p та інші), потім в темі "Що я прочитав/читаю", у мистецтві і теде уж не дивився. ніде ніка Анубіс не зустрів, та й шворака там немає. Ну, ще Ромаха відізвався, що читав книги. так по ньому хоч помітно- у нього тексти в рази грамотніші за нашого улюбленого жидоборця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

Для Anubiusа було вкрай необхідно удостоєтись честі бану.

Так як Ромаха і інші ідоли (треба шукати).

Ну як же, всі "борці" побували а він проскакує... не па панятіях. Свої нє паймут.

Як мінімум три ходки треба... тоді афтарітєт :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='01 сентября 2010 - 14:43' timestamp='1283341425' post='559008']

і чьо? ми з вами залишилися без останнього клоуна?

Ненадовго :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з демонстрації місця знаходження торгової точки Ді, підозрюю, що це справна прихована реклама.

Найкраща реклама – це антиреклама. Ді, калісь  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо не ясно, це його клон, спеціально створений, щоб поржати над іншими юзверями, ну і заодно реклямку собі приховану зробити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 kudrom а ти що, вже під руского перехрестився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zerotul ти ж колись писав по-українськи, що трапилось? :)

Ты смотри какой внимательный.Та это я за москалями на форуме слежу-вот теперь иврит сижу зубрю-стану рабе всея борда и буду еще и за евреями следить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ще колись за Україну виступав, а зараз вже по іншу сторону...як типічно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Ванус, ПЛам, Кудром і ін. злились :)

Ось він хохоляцкий менталітет.

На цьому фоні я все більше поважаю членів і бійців ОУН.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він не ідіот і може й надалі "виступати за Україну!", а от ти... вам би із максом разом в ОУН, але ж... який типовий випадок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю як тяжко діфоті виводяти украінскі букафкі - все внутрішне його єство пручаєтся, але він мусить, мусить підтримувати образ "толерантно-поміркованого кацапо-українця патріота свого міста" ...

Запевняю вас Діфото, більшість з тут присутніх не зрозуміють (в плані того, що не клюнуть) вашого каварного плану. Схоже що ви так і не пізнали укр. менталітет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

max ти Вануса в зрадники не записуй! Він поки що мовчить, так би мовити тримає нейтральну позицію. а всі інші(яких перчислив) і справді показали хто вони насправді!

Difoto запам"ятай - "Той хто зрадив раз, неодмінно зрадить другий раз." Цезарь почитай класику, може щось зрозумієш ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мєня окружают ідіоти... і тому шуткі вже ніхто ніпанімаєт. Дєградацция.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

важко ж мабуть тобі жити в світі ідіотів :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мєня окружают ідіоти... і тому шуткі вже ніхто ніпанімаєт. Дєградацция.

"ЯкуневиЬ" теж шуткує, і його теж не розуміють ідіоти, які його оточують - країна. Яка схожість!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні опоненти :)

З вашої точки зору зовсім не варто згадувати про ОУН чи УПА, якщо ви взагалі щось про них знаєте крім того, що вони боролись проти "клятих москалів". Якщо почитати деякі речі, що написані нижче, ці організації теж представляють зрадників. І взагалі ті, хто щось робить, з вашої точки зору зрадники, не зрадники тільки ті, які ляпають язиками псевдопатріотичні гасла.

Про нові факти з історії УПА, відкриті на основі чеських архівів, на семінарі повідомив празький дослідник Давід Свобода, про знахідки в архівах України розповів львівський історик Віталій Манзуренко. Дискусія, що розгорілась після семінару, свідчить про великий інтерес до української військової науки, особливо до тих її сторінок, що були з неї насильно вирвані.

Р. С.: Чи правда, що в лавах УПА воювали не лише українці, а й вояки інших національностей? Адже й досі панує міф, ніби вояки УПА винищували всіх «неукраїнців», євреїв і поляків передусім.

В. М.: Дозвольте, я почну з того, що архіви були довгий час закриті, й нам, науковцям, доводилось робити пошуки по всьому світі. Ми їздили, знаходили якісь зернятка. Кілька років тому вдалось відкрити архіви, і до них допустили науковців, істориків, які зараз над ними працюють. В архівах є настільки великий масив матеріалу, що над ним ще працювати і працювати. Відносно того, чи були різні нації, то було встановлено, що в УПА було тільки 46 відсотків українців, всі інші – це були представники багатьох інших націй. Ну, що я можу сказати для прикладу: у військовому окрузі Турів був курінь азербайджанців, у військовому окрузі Заграва був організований курінь із грузинів та вірменів. З’явилась також сотня кубанських козаків. Навіть були такі нюанси, що була створена російська сотня, яка дуже хоробро воювала з німцями. Але в них виникли конфлікти з місцевим населенням, і ця сотня була розбита по інших підрозділах.

Р. С.: Що Ви можете сказати про участь євреїв в УПА? Адже існує багато історій про українсько-єврейську ворожнечу, спровоковану немовби рейдами УПА проти євреїв. Де тут правда, де вигадка?

В. М.: Відносно євреїв, які воювали в УПА, то це здебільшого були лікарі. Тому що УПА – це була селянська армія, яка не мала ні своїх вишколених командирів, ні своїх лікарів. І вояки УПА доходили до того, що звільняла з ґетта родину єврея-лікаря, єврей служив в УПА у військовому шпиталі, а його родина ховалась у селі в родині упівців. Дуже багато таких лікарів, які дуже чесно працювали, дуже багато рятували життя і здоров’я воякам УПА. Відомо навіть, що один з лікарів-євреїв нагороджений однією з найвищих нагород УПА – Срібним хрестом заслуги.

я ще можу припускати, що пан  shvorak створив таку тему, не подумавши, що саме хоче цим сказати, а от пани   Anubius і   max (місце проживання - ГЕРОЙ КРЫЖОПОЛЬ, зверніть увагу) спеціально тут тусуються, щоб якраз заважати гуртуванню мислячих людей, які щось прагнуть робити, вкидаючи свої провокаційні пости, які дискредитують українську націю і для "лівої" людини створюють враження, що всі люди, які мають щось спільне з українським патріотизмом, саме такі

Шкода, що vanus внаслідок своєї зайнятості відійшов від модерації. Бо коли в "зрадники" записують людину, яка сама за свій кошт зводить пам’ятки героям Крут і домагається того, що вулицю, на якій він живе перейменували в "Героїв Крут", це однозначна ознака того що в нас тут живуть провокатори-тролі, які незважаючи на всю ненависть до Борди і її засновників, чомусь звідси не йдуть і не створюють свої форуми.

Так що, шановні мислячі, обдаровані особистості, здатні своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору, давайте зробимо перший крок до цього - повний ігнор провокаторів Anubius і   max, з відсутністю будь-якої (в т.ч. навіть іронічної чи стьобної) реакції на їхні пости.

Я перший :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йоо... як ігнорувати??? А нафіга взагалі тоді цей форум? Я нісагласний!

І взагалі, kudrom, ти, як справжній українець і патріот, мав би хоч трохи піддакувати їм, на Thank натискати чи шо, а тут от пропонуєш ігнорувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рібята, а давайтє жить дружно :friday:

ігноріровать я тоже нісагласєн, хоть почітать і поржать ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рібята, а давайтє жить дружно :friday:

ігноріровать я тоже нісагласєн, хоть почітать і поржать ;)

Поржати можна. Але Thank натискати на всякий маразм...

Хоча це справа особиста кожного.

To Di: Виключно для стьобу, міг би також для Anubiusа Thank натиснути.   ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну сенкс я таким не нажимаю :)

але ось конхвету можу дати, тузік називаєця :0045:

Всьо, давайте творити Український новий простір :horse:, ато Анубіус образиться і піде ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю згідний з kudrom.

Крєпчающій маразм ніколи не буде ознакою націоналізму.

Мене це все вже підтошнювати 3 дні назад почало, але не хочеться по комарях гарматними снарядами пуляти :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

творці з вас, м"яко кажучи, ніякі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які дискредитують українську націю і для "лівої" людини створюють враження, що всі люди, які мають щось спільне з українським патріотизмом, саме такі

Ти звичайний шароварник. Скажу одне. Не надійся що тебе не будуть чіпати.

Все, можеш ігнорувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб тобі було легше...Я думаю кожен юнак вирощений тут на заході в певному віці буде жити їдеями націоналізму в тій чи іншій мірі-але юнак росте-цілі в житті міняються,пріоритети набувають більш вираженої форми,виникає купа інших проблем і такий собі націоналізм(а в більшості випадків це лише підлітковий соліпсизм)розвіюється вітром.Одне діло тут постійно вайнити на борді про євреїв,злих москалів итд итп,а інше діло поїзди під укіс пускати....Загалом не словом а ділом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що, шановні мислячі, обдаровані особистості, здатні своїми знаннями і талантами генерувати нову якість українського простору, давайте зробимо перший крок до цього - повний ігнор провокаторів Anubius і max, з відсутністю будь-якої (в т.ч. навіть іронічної чи стьобної) реакції на їхні пости.

Шановний, я, Рома І інші(яких не назву перед часно) проігноровані баном, а друга частина сидить і мовчить. Але це тимчасово, бо ми скоро плануємо зробити (і нас дуже багато :) :) :) )"УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР" і я постараюся щоб тебе там не було, шановний зраднику і приспособлінцю або "реальний пацан".

Як СИЛЬНО розчаровуєшся в таких зрадниках як ти, які ще раніше так сильно боронили інтереси країни і її культуру, мову, історію, уродливіших нелюдів я на світі не бачив, тому твій круг самий останій - дев"ятий.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Це останій пост в розділі "Політика"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...