Перейти до змісту

У Москві влаштували погоню за BMW


bidzyura

Рекомендовані повідомлення

У Москві автомобілісти самостійно переслідували чорний BMW з грабіжниками, тоді як міліціонери не надали жодного сприяння.

Відеозапис гонитви, який з'явився нещодавно на сервісі YouTube, викликав великий резонанс в Інтернет-просторі.

Правоохоронці знали про маршрут проходження автомобілів, але ніяких заходів не вжили. Дві машини довгий час колесили по столиці, виїжджаючи на зустрічну смугу. Співробітники ГІБДД, що стояли на черговому посту, все бачили, проте на "гонки по зустрічній" ніяк не відреагували.

У відеоролику під назвою "Погоня за BMW" відображена гонитва за чорним "бумером". З передісторії, написаної до відео, відомо, що власник одного Інтернет-магазину разом зі своїми знайомими переслідував на авто грабіжників, які напали на кур'єрів компанії. Спільно з міліцією їм вдалося з'ясувати, що передбачувані злочинці пересуваються на чорному BMW.

Через деякий час на них влаштували "засідку": на підозріле замовлення з придбання iPod виїхав власник магазину разом зі своїми друзями - "міліціонерами в штатському". На місці вони побачили, що навпроти авто кур'єра припаркувався чорний BMW 7 Series, схожий на "грабіжницький". Міліціонери у цивільному підійшли до авто і попросили пасажирів вийти з машини. У відповідь грабіжники заблокували двері і почали тікати. Спіймати їх не вдалося.

Пасажири машини, що переслідує BMW грабіжників, зв'язалися телефоном з міліцією і попросили перекрити рух на Тверській вулиці. У результаті вони самі практично наздогнали "бумер", але не вписалися в поворот і протаранили ганок ресторану.

Відвідувачі не постраждали. Що стосується злочинців, то вони зникли. У інспекції безпеки дорожнього руху Москви пояснили, що ні один інспектор, який чергує на вулицях Москви, не зможе зупинити подібну гонитву без спецзасобів. Він повинен повідомити про неї на наступний пост, а вони вже вирішать, які вживати заходи.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одні називаються стражами порядку і друшляють, а інші кладуть болт на усіх і усе, бо не мають іншого виходу, зокрема через перших. Замкнуте коло. Але, тим не менше, ніхто нічого не буде робити для виходу з нього.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...