Scorpio Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:09 Поділитися #1 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:09 Сюди постим адреси серверів на яких можна перевірити роботу чітерських программ і на яких повно чітерів наприклад: 193.109.80.24:27015 193.109.80.24:27018 З.І. якщо чесно З*****О навіть гидко грати на них Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:15 Поділитися #2 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:15 с чего взял?? О_о, демки в студию Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tyapchyc Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:20 Поділитися #3 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:20 Сюди постим адреси серверів на яких можна перевірити роботу чітерських программ і на яких повно чітерів создаёшь сервер и там тестишь всё что угодно) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:38 Автор Поділитися #4 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:38 с чего взял?? О_о, демки в студиюа для чого писати демкі можна просто в спектейті посидіти і подивитись хто як грає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:40 Поділитися #5 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:40 создаёшь сервер и там тестишь всё что угодно) думаю ты не вкурил тему , автор имел виду то: что его достали читеры на наших сервах!!!!!!!!!!! Есси хорошо играешь то у читеров меньше шансов выжыть, а вот когда перед твоим прицелом свои "профи" игроки садятся и читер всех под замес сносит это уже другое дело. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:42 Автор Поділитися #6 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:42 думаю ты не вкурил тему , автор имел виду то: что его достали читеры на наших сервах!!!!!!!!!!!Есси хорошо играешь то у читеров меньше шансов выжыть, а вот когда перед твоим прицелом свои "профи" игроки садятся и читер всех под замес сносит это уже другое дело. во во Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:48 Поділитися #7 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 17:48 с чего взял?? О_о, демки в студию а для чого писати демкі можна просто в спектейті посидіти і подивитись хто як грає ну так чтобы все убедились в контенгенте, а то мож некоторые думаю что на нашем серве тренеруются профи, победители западного региона и прочее, а вы так для мяса на серв заходите Не люблю зайцев в противоположной команде, а еще больше не люблю их у себя © Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tyapchyc Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:18 Поділитися #8 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:18 думаю ты не вкурил тему Всё я "вкурил"... просто таких топиков уже много поднималось... зачем повторятса? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:32 Поділитися #9 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:32 повторение-------мать учения Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:46 Автор Поділитися #10 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 19:46 І що саме цікаве все без толку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fantazy Опубліковано 10 Січня, 2007 в 21:05 Поділитися #11 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 21:05 так скажи по-перше свій нік будь-ласка і напиши хоть паро ніків яких ти обвинувачуєш в чітерстві вон сьодня було паро... всіх забанили DJ Kefir наприклад... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 10 Січня, 2007 в 22:09 Поділитися #12 Опубліковано 10 Січня, 2007 в 22:09 І що саме цікаве все без толку Саме цікаве, до кого ви хочете докричатись ? VBIOSу пох на те що його авторитет тут попускається. Адміни в геймерському плані повні нуби і можуть банить або всіх хто грає біш менш або нікого бо реально відрізнить чітака від геймера не можуть. Да і це не настільки зацікавлені в цьому люди щоб сидіть в онлайні постійно З.І. якщо чесно З*****О навіть гидко грати на них Роби як більшість нормального народу, або на інший серв конект (зовнішній) або йди грать в іншу гру Так що харош плодить флуд !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oushen Опубліковано 11 Січня, 2007 в 06:56 Поділитися #13 Опубліковано 11 Січня, 2007 в 06:56 один вопросик: если всетаки застукает ктото читера запишет демку, то куда это все присылать, кто ща баннит всех?????? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 11 Січня, 2007 в 08:21 Адміністратори Поділитися #14 Опубліковано 11 Січня, 2007 в 08:21 Розбанили Рожище.Зразу ж залізло пару чуд з чітами.Попередив.Чіти не виключили.Забанив на 10 хвилин.Повиключали.Якщо з рожищ таке буде продовжуватись, то їм прийдеться грати на других серваках. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ded Zapadlo Опубліковано 16 Січня, 2007 в 11:41 Поділитися #15 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 11:41 І що саме цікаве все без толку Саме цікаве, до кого ви хочете докричатись ? VBIOSу пох на те що його авторитет тут попускається. Адміни в геймерському плані повні нуби і можуть банить або всіх хто грає біш менш або нікого бо реально відрізнить чітака від геймера не можуть. Да і це не настільки зацікавлені в цьому люди щоб сидіть в онлайні постійно З.І. якщо чесно З*****О навіть гидко грати на нихРоби як більшість нормального народу, або на інший серв конект (зовнішній) або йди грать в іншу груТак що харош плодить флуд !!! Если ты так и на игровом сервере общаешься - бан тебе гарантирован.... Могу тебе как нибудь доказать - кто нюб в КС.... И если вбиосу, как ты пишешь, [цензура], то зачем админы Вбиоса играют на игровом сервере Луцка ? Поверь, лутше им играть, к примеру, на cs.vbios.com, там, как говорится - "сухо и комфортно" :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 16 Січня, 2007 в 12:09 Поділитися #16 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 12:09 то зачем админы Вбиоса играют на игровом сервере ЛуцкаАдміни вбіоса почали грать дет пару днів тому, ну принаймі проявлятись якось.Покіщо вони внесли біше негатива чім позетива.Могу тебе как нибудь доказать - кто нюб в КС....Говорилось про тих адмінів які були на той момент, але після пари інцидентів в мене не краще враження і про vbiosовскіх склалось. Їм або в лом розбиратись хто чітер а хто ні або не відрізняють. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ded Zapadlo Опубліковано 16 Січня, 2007 в 12:47 Поділитися #17 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 12:47 Ты знаешь , если бы я не поиграл у вас, то может тебе бы и поверил....но зайдя раз на пару часов , другой, третий, понял - играют просто хамы (не все), которые не привыкли к порядку... Люди же не понимают нормальную речь....К примеру пишу, "Поменяйте ники на читаемые!", пишу tsay_ем (видно всем), ноль по массе...Действия - Llama, llama, llama...человек перезаходит, опять ник типа "Blind Sniper Ka3eL" или "111", пишет - какого х....я? ... kick....он опять..... ban 5 min... Может после пару банов по 180 мин дойдёт ?? И это заметь, только ник....я не говорю про флуд, маты, тиматтак или читерство ...После этого человек заходит сюда на форум и пишет всякие гадости про админов Вбиоса...Нехорошо.. пс...Как тут уже писал, прежде чем играть на сервере вбиоса, ознакомся с правилами. Они и у Вас на форуме выложены в отдельной теме... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:00 Поділитися #18 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:00 Может после пару банов по 180 мин дойдёт ??Було діло я роздавав за 1й же мат бан на неділю, не допомогло .После этого человек заходит сюда на форум и пишет всякие гадости про админов Вбиоса...Нехорошо.. "гадості про адмінів" писала і парочка перевіриних часом людей от в чому трабл. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ded Zapadlo Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:17 Поділитися #19 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:17 Может после пару банов по 180 мин дойдёт ?? Було діло я роздавав за 1й же мат бан на неділю, не допомогло .После этого человек заходит сюда на форум и пишет всякие гадости про админов Вбиоса...Нехорошо.."гадості про адмінів" писала і парочка перевіриних часом людей от в чому трабл. 1. оформим перманент особо рьяным ... 2. бан на форуме на "ххх" дней ... но это уже к вам... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
silia Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:38 Поділитися #20 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 13:38 2 Це я не до того що вони падонкі, а до того що видать є чим возмущатись !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ded Zapadlo Опубліковано 16 Січня, 2007 в 15:35 Поділитися #21 Опубліковано 16 Січня, 2007 в 15:35 2 Це я не до того що вони падонкі, а до того що видать є чим возмущатись !!!можно ж и без матов .... :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.