Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в мене теж все досить просто... Candy- цукерочка... просто сподобалось... а для різноманітності смайликів додала)) :):););)

Опубліковано

кідану ка і я сюди чого небудь ;)

нік sts з'явився після геймерскорго дитинства, коли в примітивні ігри можна було забити тількі 3 букви, а пішло від мого імені Стас. ну якось неприкольний був би нік тіпа sta чи tas. Вот так і родився нік sts... :)

2ursa - да.. не думал что всё так запутано с твоим ником...

помнится маман мне говорила, что урса - в результате "урса минор" - типа гитарный аккорд??? или я не прав, кста - тебе от неё привет!!!!

Опубліковано

Ursa Minor - когда-то такое было, но вторая часть появилась спонтанно, после изучения англо-русского словаря :)

А с гитарными аккордами... всякие уменьшенные квинт-септаккорды знаю, урса-аккордов не знаю :)

Багире - тоже привет :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Мене звати Олександр, якщо англійською то Alexander, скоротити і буде ALEX, а лапки(") спочатку і в кінці бо просто ALEX вже було забито. :)

Здогадайтеся ким ? :). Це моє ім’я. Ну воще люблю відтяпати собі гарний нік в ігрушці, на милі чи деінде. Але єдиного ніка, як такого, дивно, але немає. Нічого не подобаєця, а треба щоб ще підійшов, тобто розкривав суть людини, що не робить звичайне ім’я, яке дають коли взагалі невідомо що виросте :). Кличок ніколи немав, мабуть больно б’ю. :)

Опубліковано

Все началось с одной маленькой игрушки - Revolt. Там была очень классная машинка "Adeon", на каторой я прошел всю игру. Вот так и появился ник.

Опубліковано

Какие все молодые однако. всего какой то десяток лет...

В правом верхнем углу? Тот, который с голубой, красно-чёрной и белой феньками на руке и в футболке The OFFSPRING?

Не-е-е, 100% не он :D

+1

зачет.

Опубліковано

Раньше я был под ником (@_@unsigned@_@), так как по неизвестной причине меня забанили навсегда, пришлось занова регаться, а так как я люблю AMD то и придумал случайно свой ник :-)))))

• 1 рік потому...
Опубліковано

під таким ніком я був зареєстрований в корпоративному чаті. ім"я і lt, себто Lutsk. Найприродніше почуваюсь, коли називаюся власним іменем:)

Опубліковано

enigma ( з англ. загадка, головоломка) хотілось чогось незвичайного і загадкового. :rolleyes: А ще люблю деякі пісні гурту Enigma. Та й слово гарне. :) А 2007 тому що у цьому році зареєструвалась вперше на форумі.

Опубліковано

fedot - моє ім"я, от і все...Лишень Shift ліньки натискати, от тому і з маленької літери. Мій основний нік всюди в інеті, як виключення буває keine lust (в перекладі з німецької "абсолютно ніякого бажання").

Опубліковано

Мій нік читається як ДіДі. А от, що означає я і сам незнаю, просто мль якись колись ішов по ТВ коли я реєструвався от і взяв. :0014:

Опубліковано

Взяв свій нік з 2-х причин

1.Проходячи старкрафт мну дуже сподобася Зератул(в оригіналі)-боєць честі,лідер,позитивний герой.

2.завжди хотів зашифрований нік-так зьявились варіації Zer02L та 02L(з цим варіантом були асоціації типу-ментол,0,2л та інші)

Опубліковано

Якось років два назад, почав дивитись серіал ЛОСТ...і там герой був Джек Шепард, нейрохірург...і як майбутній лікар вирішив присвоїти його ім"я в якості НІКА)))...JEK

Опубліковано

Звуть мене Володька...От і нік вавасік,тікі на англійській і улювлене число вісім (8) починається з букви вісім...от і замінив в ніку букву В на чифру 8

Опубліковано

RaZoReX = Razor + Rex (тиранозаврег, но как бы есле писать T-Reх то как то не очень было б)) = ггггг

Опубліковано

В мене з ніком зрозуміло, як назвали, так і зареєструвалась, хоча маю і свою малу , але так не хочеться дорослішати :). Ще ніки під яким реєструюсь : "Мурашка" та "Mala-murashka" http://mala-murashka.livejournal.com/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...