Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Дякую. А якою сумою мені потрібно володіти, щоб не осоромитися у тому кафе?
В любому випадку тобі з собою раджу мати не менше 100грн, а краще 200 і на кафе і для заспокоєння совісті і щоб в грязь лицем не вдарити.

З.І. Але мені здається не на тому ти акцентуєш увагу. Неважливо куди ти її поведеш, важливо як ви проведете час.

Опубліковано

З.І. Але мені здається не на тому ти акцентуєш увагу. Неважливо куди ти її поведеш, важливо як ви проведете час.

Розумію. Спасибі за пораду.

Опубліковано

В любому випадку тобі з собою раджу мати не менше 100грн, а краще 200 і на кафе і для заспокоєння совісті і щоб в грязь лицем не вдарити.

Ого як замахнувсь... Може відразу 500 гривень? 

Опубліковано

А Корона Вітовта ще працює? Не знаю як там з цінами, але тихо + поруч замок і можна прогулятись по старому місту (якому не якому)

Опубліковано

Та ні, я думаю - 200 грн це ще не багато.

Тим більше, що це перша зустріч.

А Корона Вітовта ще працює? Не знаю як там з цінами, але тихо + поруч замок і можна прогулятись по старому місту (якому не якому)

Ну, друже, "Корона Вітовта" - це не на мій гаманець, точно тобі кажу...

Опубліковано

То ти сходи подивись яка тобі обстановка більше подобаєтся Браво чи Бенісімо, заодно замовиш столик і подивишся ціни щоб точно не осоромитись

Опубліковано
Блін ну можеш і 500 і 1000 відразу.

Чи він може піде тільки в піцерію і все додому спати, чи може десь погуляти схочеться? Чи підуть вони по місту де купа гопніків бухіх після футболу буде ходити? Чи може все ж таки варто мати лишню гривню в НЗ на таксі?

Опубліковано

йди в Беніссімо, не пожалієш! ;)

727188 - дзвони прямо зараз і замовляй столика на 2-х

бажаю удачної свідухі, здивуй ЇЇ :g15:

Опубліковано

та не слухай ти їх :D іди в караблік, нармально тусанеш :ura: , тим більше сьогодні субота всі після тяжкого робочого тижня, гульдибаси :woohoo: , нармальна абстановка, а то заведеш в якусь піцерію і траванеш жилудка. І щей дівчинка подумає шо ти якісь зануда і посунув її піцу їсти. Іди даже не думай :sex: .

Опубліковано

та не слухай ти їх :D іди в караблік, нармально тусанеш :ura: , тим більше сьогодні субота всі після тяжкого робочого тижня, гульдибаси :woohoo: , нармальна абстановка, а то заведеш в якусь піцерію і траванеш жилудка. І щей дівчинка подумає шо ти якісь зануда і посунув її піцу їсти. Іди даже не думай :sex: .

Там, в Карабліку, диму багато, я туди не хочу.

Опубліковано

Нещодавно обговорювали з другом таку особливість побачень:

спочатку ідуть в гламурне "Браво", де не курять і нормальний декор, а потім, якщо "Браво" нормально відбулось - то переходять дорогу і йдуть бухать в "Майдан", ну і вечір відповідно вдало закінчується :D .

Опубліковано

первое свидание????? не надо нигде сидеть!! иди пройдись!! погуляйте по старому городу... сидеть в кафе на первом свидании это ужасно орригинально!!! лучше зайдите на чай и тортик после прогулки в карамельку.. на диванчик...и потом домой провел.. и все шикарно!!

вам ведь надо наговорится.. вы ведь не будете в кафе сидеть 2 часа..

Опубліковано

Іди в Браво для першого побачення найкраще, бо в Бенісімо також трохи шумно

Певно так і зроблю. Як Ви вважаєте: варто дівчину на першій свідусі вести на футбол?

Опубліковано

так.... не збивайте тут пацана, їдь на ГПЗ там нармально і погуляєте і посидіти є де. Наприклад бар Кіндрат :smile-zachot:

Опубліковано

так.... не збивайте тут пацана, їдь на ГПЗ там нармально і погуляєте і посидіти є де. Наприклад бар Кіндрат :smile-zachot:

Друже, ти звичайно вибач, але я на ГПЗ за всі свої 19 повних років ні разу не був. Хоча я коріннний лучанин.

Тим більше - район суто промисловий.

Опубліковано

в маленьком зале уже пару лет как дыма нет....

и столики есть маленькие... в уголочке, в полутьме....

а если прям сейчас пойти - то из клиентов одни будете....

Опубліковано

в маленьком зале уже пару лет как дыма нет....

и столики есть маленькие... в уголочке, в полутьме....

а если прям сейчас пойти - то из клиентов одни будете....

Мене цікавить час близько 17.00, також ціни і асортимент.

Опубліковано
Друже, ти звичайно вибач, але я на ГПЗ за всі свої 19 повних років ні разу не був. Хоча я коріннний лучанин.

жжош

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...