Перейти до змісту

Продам модем-маршутизатор ZyXEL Prestige 660RT2 EE ADSL

Рекомендовані повідомлення

Комплектація:

- ZyXEL Prestige 660RT2 EE ADSL

- блок живлення

- 2 телефонних кабелі, +1 короткій

- кабель Ethernet

- телефонний сплітер Annex A

- диск з програмою ZyXEL NetFriend та документацією

- на гарантії (до 17 вересня 2010)

Стан - відмінний

ціна - 220 грн.

post-6207-1282231446,18_thumb.jpg

post-6207-1282231457,71_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Укртелекомі новий з трирічною гарантією коштує 255 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запитував по скількі в укр.тела ціна? Хочеш - купляй там, флаг вам в [censored] Взагаліто це акція, яка закінчиться через 10 днів, читай "*"

http://www.matrix.ua/shop/?p_id=18776 тут наприклад за 317 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я запитував по скількі в укр.тела ціна? Хочеш - купляй там, флаг вам в [censored] Взагаліто це акція, яка закінчиться через 10 днів, читай "*"

http://www.matrix.ua/shop/?p_id=18776 тут наприклад за 317 грн

От хамити не потрібно, парніша. До твого відома: зазвичай акції в Укртелекомі мають властивість продовжуватись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і оффтопу тоже нетреба.

Знаючі акції Укртелекома, скоріш всього там ще є пунктик, за умови користування не менше року або щось подібне, в іншому випадку при відключенні прийдеться доплачувати (щось подібне було в мене на своєму досвіді).

Скидаю ціну до актуального рівня

Нова ціна:

- 190грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бронь за мной, и номер мобильного в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаючі акції Укртелекома, скоріш всього там ще є пунктик, за умови користування не менше року або щось подібне, в іншому випадку при відключенні прийдеться доплачувати (щось подібне було в мене на своєму досвіді).

Погано ти знаєш. Немає там подібного пункту. Зайди на Перемоги, 2 і дізнайся. Купити такий модем можна вільно за 255 грн. з трирічною гарантією без ніяких договорів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погано ти знаєш. Немає там подібного пункту. Зайди на Перемоги, 2 і дізнайся. Купити такий модем можна вільно за 255 грн. з трирічною гарантією без ніяких договорів.

:jeer: ой вже, біжу прямо зараз, питати на перемоги, а то спати не зможу, якщо не взнаю, бо вдруг там продається такій же модем за 255 грн., ужассс!!! Кстаті не нервуйся, ніби я тебе заставляю його купувати, бо я взагалі-то вже його продав і без "трирічної гарантії", якщо девайс нормальній, гарантія не настільки і важлива річ, надіюсь що модем і надалі буде працювати в нового власника на всі 100 ;)

продано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...