Shkoder Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 16:16 Поділитися #1 Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 16:16 Вашему вниманию предлагается абсолютно новый iPhone 3Gs 16Gb замечательного и необычного белого цвета! Телефон полностью разблокирован и может использоваться с любым украинским (и не только) оператором. Снежно-белый коммуникатор обладающий молниеносной скоростью работы и практически неограниченными возможностями может стать прекрасным подарком, как для вашей любимой, так и для себя, любимой Комплектация телефона полная заводская : коммуникатор в оригинальной упаковке, документация, коробка, гарнитура (стерео наушники с микрофоном), USB кабель, универсальное зарядное устройство. Также в подарок прилагается активированная до 2011 года карта Киевстар "мобильный интернет" с 25 гривнами на счету и бесплатными мегабайтами! Телефон новый, привезен из США несколько дней назад. Прошивка 4.0 (по желанию покупателя могу прошить 4.0.1. SHSH сохранен). Радио 05.13.04. Активирован оригинальной картой AT&T. Разблокирован. И еще установлена Cydia (сделан джейлбрейк). цена - 4700 4600 4500 гривен, по Луцку бесплатно привезу, покажу и расскажу (доставка по Украине за мой счет, если вдруг заинтересуется иногородний) связь через личку и немного про сам телефон, если кто-то вдруг не в курсе : Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 24 Серпня, 2010 в 23:52 Автор Поділитися #2 Опубліковано 24 Серпня, 2010 в 23:52 цена падает :4600 гривен Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
KiLena Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 07:49 Поділитися #3 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 07:49 Еще актуально? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 08:59 Поділитися #4 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 08:59 Поддерживаемые языки: украинскийВ чому це виражається? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DrFaust Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 09:12 Поділитися #5 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 09:12 Поддерживаемые языки: украинский В чому це виражається? а шо тут не панятно.. смс і різний текст можна писать по укр Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 09:15 Поділитися #6 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 09:15 Я питаю, тому що знизу список окремо "Поддерживаемые раскладки клавиатуры", в якому мов набагато більше, отже складуєтся враження (хибне?) що там є український інтерфейс. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 10:01 Автор Поділитися #7 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 10:01 max, представь себе, есть! причем весьма грамотныйKiLena, да, предложение еще актуально Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 10:33 Поділитися #8 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 10:33 Дозволю собі втрутитись у цей легкий офтоп: українська локалізація інтерфейсу присутня і, знову ж таки дозволю собі сказати, що місцями адеватніша, ніж російська. І розкладка клавіатури також файна, з усіма специфічними буквочками.) "А с какой целью интерисуешься?" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
max Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 12:11 Поділитися #9 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 12:11 А с какой целью интерисуешься?В мому першому Ipod Touch не було нічого українського.По моєму, там і російського нічого не було. Але це ще сама перша модель, 2007 рік.Значить прогрес є. Просто цікаво. Коли я купував свій телефон в 2006 році, тоді українська була лише в Нокіях (інтерфейс).Це не офтоп. Я би зазначив що є укр. інтерфейс. Шкодер не бачить це перевагою і/або не вірить що хтось бачить це перевагою. Це його справа. В цій темі більше не відповідаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 14:34 Автор Поділитися #10 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 14:34 max, да мне и русский как-то не нужен. ни в софте, ни в харде. поэтому преимущества я не вижу - это верно. почти весь дополнительный софт будет не локализован. одно время была идея ввести обязательную локализацию (языки стран, в которых продукция Apple продается официально) для коммерческого софта в Apple Store, но дальше идеи это не прошло.кроме того, Apple, imho, вообще сделал услугу для украинцев. список локализаций в iPhone не такой уж и длинный, это раз. на Украине они официально не продаются, а локаль есть еще со второй прошивки - это два. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 14:55 Поділитися #11 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 14:55 кроме того, Apple, imho, вообще сделал услугу для украинцев. список локализаций в iPhone не такой уж и длинный, это раз. на Украине они официально не продаются, а локаль есть еще со второй прошивки - это два.Підписуюсь під кожним словом.max, так, прогрес є. Але не треба намагатись розводити свої націоналістичні дискусії тут, у розділі купівлі/продажу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 15:01 Поділитися #12 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 15:01 max, а ти хочеш купити, якщо є українська мова? Чи питання просто так? А то я і забанити можу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:28 Автор Поділитися #13 Опубліковано 30 Серпня, 2010 в 14:28 новая цена - 4500 гривен самое время сделать подарок к дню знаний и купить умный телефон Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:19 Автор Поділитися #14 Опубліковано 7 Вересня, 2010 в 17:19 телефон обрел нового хозяина и заботливые руки тема закрыта Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.