Перейти до змісту

хто що знає про імеі бази ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Люди цікавитьтаке питання: хто що знає про імеі бази ? бо на ринку телефонів все більше й більше бачу контрабасу. От хочу у вас спитати ці бази слугують тільки як залякування для людей чи вони дійсьно можуть вирубити телефони? Питаю у вас це через те що пропонують парочку сіреньких телефонів

буду вдячний за відповіді

Опубліковано

Люди цікавитьтаке питання: хто що знає про імеі бази ? бо на ринку телефонів все більше й більше бачу контрабасу. От хочу у вас спитати ці бази слугують тільки як залякування для людей чи вони дійсьно можуть вирубити телефони? Питаю у вас це через те що пропонують парочку сіреньких телефонів

буду вдячний за відповіді

Чув по телику що ще 2 оператори залишилися щоб адаптували свої мережі для вирубання всіх чорних та сірих телефонів, велику надію мають на вирублення айфонів.

Кароче хочуть бабла зрубити чим побільше :friday:

Опубліковано

jetpack2, цю тему не бачив?

Чув по телику що ще 2 оператори залишилися щоб адаптували свої мережі для вирубання всіх чорних та сірих телефонів, велику надію мають на вирублення айфонів.

ТУТ пишуть, що залишився один.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

взагалі кажучи імей теоефнонів можна і підробити.... ніхто не знаєте людей, які можуть перепрошити імей телефона на інший ? наприклад із трупачка якогось або просто дешевого телефона )))

Опубліковано

IMEI телефона поміняти можна, але є багато нюансів. З одними телефонами це простіше, з іншими - майже неможливо.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

IMEI телефона поміняти можна, але є багато нюансів. З одними телефонами це простіше, з іншими - майже неможливо.

22.09.2009

В связи с надвигающейся «паникой» в вопросе нелегального ввоза мобильных телефонов в Украину и желанием перепрошить IMEI код, от Укрчастотнадзора появилась следующая информация:

Клоновані телефони довго не житимуть, або відповідь „майстрам” з радіоринку на Караваєвих дачах, які стверджують, що експлуатація „перепрошитого” телефону буде безпроблемною

И ещё все что нужно читаем http://volyn.ucrf.gov.ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...