Перейти до змісту

Ромасі, Анубісу, Максіку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

кто же вам виноват, что вы все грамотные и свидомые, а как до дела доходит, то : "молдоване, поможите..."

Господи, спаси мене від "друзів" таких(молдавани), а від ворогів я сам спасусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

кто же вам виноват, что вы все грамотные и свидомые, а как до дела доходит, то : "молдоване, поможите..."

Просто ми заняті були- чехам помагали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі,Шкодер і Ді файно розмовляють українською.

злякались, що можуть здохнути скоро, от і заговорили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за які такі гріхи, нам Бог, вас послав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за які такі гріхи, нам Бог, вас послав

ми часом так само про вас думаєм:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так ми все в себе дома, а ви хто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Млять, його забанять коли-небудь?

Тіп з лопатою біля вентилятора...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так и мы вроде не с марса прилетели... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті тема там, де і мала бути, починаючи з 2-го посту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який твій варіант? Малоросія? Чи ні? Озвуч, "несвідомий космополіт", раз ти не погоджуєшся з цією назвою.

Еще раз, для тупых, повторю - я не предлагаю переименовывать. Я сказал, что назвали рискованно. А раз уже назвали - долбитесь теперь со своими заморочками. Згинуть ваші вороженьки, як роса на сонці і запануєте колись у своїй сторонці. А пока над вами "панують" Газпром, Лукойл, ТНК-БП, Лужков и Черноморский флот. Осьосьо вам, как говорил классик.

Якщо ти не дорожиш українським громадянством, то чого ти вступив в цю полеміку, бо тебе, по суті, ця тема не має хвилювати.

І ще. Є таке прислів'я: вот Бог, вот - порог.

Я в полемику не вступал. Я написал, что грузины(и цыгане, кстати, тоже) хорошо спели гимн Украины, что в других странах тоже пробуют перепевать гимн и у некоторых получается так же круто, как и у грузинов.

И про пословицы - в Бога твоего я не верю, а порог у меня свой. Поэтому тебя эта тема, по сути, тоже волновать не должна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И про пословицы - в Бога твоего я не верю

чекаєш Машиаха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чекаєш Машиаха?

В твоего бога я тоже не верю. Но раз он должен прийти, то пусть заходит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еще раз, для тупых, повторю - я не предлагаю переименовывать. Я сказал, что назвали рискованно. А раз уже назвали - долбитесь теперь со своими заморочками. Згинуть ваші вороженьки, як роса на сонці і запануєте колись у своїй сторонці. А пока над вами "панують" Газпром, Лукойл, ТНК-БП, Лужков и Черноморский флот. Осьосьо вам, как говорил классик.

Для тупих, повторюю своє питання: а як ти пропонуєш назвати Україну? Твої слова:

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации. Нетрудно представить, насколько проще все тупонациональное проходит в той же Канаде, Германии, США и прочих грамотно названых образованиях.
? То як їх трактувати, як не заклик до перейменування нашої держави.

Я в полемику не вступал. Я написал, что грузины(и цыгане, кстати, тоже) хорошо спели гимн Украины, что в других странах тоже пробуют перепевать гимн и у некоторых получается так же круто, как и у грузинов.

И про пословицы - в Бога твоего я не верю, а порог у меня свой. Поэтому тебя эта тема, по сути, тоже волновать не должна.

Кумедний ти (російською мовою - забавный), якщо ти відповідаєш у цій темі, то ти вже вступив в полеміку. Сам собі суперечиш.

Цікаво, звідки ти знаєш - який мій Бог? Просвіти, мене несведущего?

А на рахунок "порогу", то видно, що ти добре об нього перечепився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То як їх трактувати, як не заклик до перейменування нашої держави.

Как хочешь, так и трактуй. Однако, если провести горизонтальную линию на уровне паха любого мужчины, то мне именно по туда будет твоя трактовка.

Кумедний ти (російською мовою - забавный), якщо ти відповідаєш у цій темі, то ти вже вступив в полеміку. Сам собі суперечиш.

Цікаво, звідки ти знаєш - який мій Бог? Просвіти, мене несведущего?

А на рахунок "порогу", то видно, що ти добре об нього перечепився.

Ок. Я кумедний, я полемізую, сам собі суперечу і добряче перечепився об поріг. Ти виграв, удачі тобі в майбутньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, ну-ну. Успіхів тобі у твоєму паховому космополітизмі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel твоя національність - ?

Я что-то недопонимаю, это уравнение такое? Моя национальность минус что?

Будь мужиком.

Спасибо, постараюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, ну-ну. Успіхів тобі у твоєму паховому космополітизмі.

Судя по твоим скоропостижным выводам, ты болен. Это со всеми шизофрениками так. Услышит шизофреник новое слово - и давай его лепить везде. Где ты в моих постах нашел "космополитизм"? Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия. Только и всего. Космополитизм(в т.ч. и паховый) - это, кроме всего прочего, уважать таких, как ты. А я, таких как ты, не уважаю и надеюсь, что это взаимно.

Я что-то недопонимаю, это уравнение такое? Моя национальность минус что?

хахол? малорос?

Ты предлагаешь мне выбрать? А чего так мало вариантов?

Кстати, если это был вопрос про мою национальность, то я серб, но мне это, к сожалению, безразлично. На случай, если не поверишь, что безразлично, скажу: если б не было безразлично, я был бы гражданином Евросоюза, а не Украины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, понятно. Дякую за вичерпну відповідь.

Це те що я хотів почути.

Мені тільки цікаво, люди подібні тобі, на переписі записуются українцями/рускіми? Але це так, мислі всліх, можеш не відповідати.

ps зараз сербія не в єс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти собі запиши, макс, скоро перепис- от і спитаєш ще раз:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені тільки цікаво, люди подібні тобі, на переписі записуются українцями/рускіми? Але це так, мислі всліх, можеш не відповідати.

Люди, подібні мені, до переписів відносяться приблизно так само, як до трактовок їх повідомлень Smith-ом. Почитай вище, може зрозумієш.

Хоча, напевне, люди, подібні мені, до більшості речей, важливих для тебе, відносяться приблизно так само, як до трактовок їх повідомлень Smith-ом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судя по твоим скоропостижным выводам, ты болен. Это со всеми шизофрениками так. Услышит шизофреник новое слово - и давай его лепить везде. Где ты в моих постах нашел "космополитизм"? Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия. Только и всего. Космополитизм(в т.ч. и паховый) - это, кроме всего прочего, уважать таких, как ты. А я, таких как ты, не уважаю и надеюсь, что это взаимно.

Дякую за діагноз, пане тролю diezel. Як би я жив без діагнозу - я не знаю. Просвітив.

А до таких як ти, поваги в мене точно немає. Так якого милого ти живеш на Україні, якщо ти

не дорожишь гражданством украины
(назву якої ти написав з маленької літери) і не любиш Україну, а любиш Нову Зеландію?

І після цих слів

Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия.
ти говориш, що ти не космополіт? Так хто з нас шизофреник?

Для твого загального розвитку: Космополітизм (космополіт) - теорія, що проповідує байдуже ставлення до вітчизни і свого народу, обстоює необхідність заміни національного громадянства світовим. Словник іншомовних слів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для твого загального розвитку: Космополітизм (космополіт) - теорія, що проповідує байдуже ставлення до вітчизни і свого народу, обстоює необхідність заміни національного громадянства світовим.

Ок, давай по-порядку. Я не ратую за мировое гражданство, мне просто безразлично украинское. Я не упоминал о своем отношении к своей родине(кстати, а что для тебя входит в понятие родина, смит?) и к своему народу. Поэтому повторяю - ты болен, у тебя галлюцинации.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

diezel, я для себе зробив такий висновок - що ти практично класичний ТРОЛЬ. І тому, відповідати (читай - "годувати" тебе) на твої пости, в яких є образи в мою сторону мої діагнози (до речі, ти розголошуєш лікарську таємницю), я не маю аніякого бажання.

Пиши тут, в цій темі, свої калоподібні за змістом пости. Але тільки не потони в них. Адьйо, ущєрбний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а смисл не-українцю любити Україну?

Національних почуттів в нього нема, це не його земля, фінансових преференцій теж ні яких нема, держава прямо скажем гнила, крім того народ прямо скажем тупий і відсталий (причому навязує свою тупість всім), тож смисл?

Абсолютно логічно що нема жодної причини (крім дитячих - я тут народився, я люблю цю природу і т.п)

Інша справа - кидати Г на вінтілятор без толку.

На цьому форумі не обсирає український народ і націю тільки лінивий, тож пости дізеля тут не є чимось унікальним.

Ну і на останок для дізеля нагадую уроки з історії, що народ наш хоча і не дуже розумний, в МІНУТИ откровєній може багато чого такого натворити - от деяки з-за Буга до сіх пир скавчать. Тим більше що мій опонент я так розумію, не входить в число того єдиного народу який наша народна маса ніколи і ні за яких умов не чіпала.

Причому, допускаю, що скоріше всього постраждають якраз такі дізелі, а не ті що реально знищують державу на верху.

Тільки тому що кидав Г на вінтілятор колись.

Дуже влучно. Тепер скажи - що такого натворив твій народ в МІНУТИ откровєній? чого мені треба боятись? Бо я шото не помню, шоб народ України вів якісь війни. За це йому, доречі, велике спасибі. Спокійнішої для проживання країни зарав в Европі не знайти.

Ще цікаво, який же такий єдиний народ ваша народна маса ніколи не чіпала? Бо я раніше міг назвати десь 15 народів, які ця народна маса навіть не бачила, а тепер вже боюсь.

І потім, ну де, в якому пості я обсирав український народ? Нормальний народ, не гірший за інших.

Чи може то неправда, що Газпром(Лукойл, Чорноморський флот) панує в Україні? То така форма твого панування? Якщо так - то пануй, на здоров'я.

А на рахунок "постраждають якраз такі дізелі" - то я тобі вже казав, як я відношусь до важливих для тебе речей. Тобі важливо, щоби ти не постраждав - ну то і переживай за себе, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думай сам... Розжовувати не буду... І вчи історію.

По стилю письма мені ти вже ДІ нагадуєш, де старий добрий дізель?

Стає не цікаво.

і да, не напрягайся з укр "на ескпорт" - хохлам все рівно пофігу, а мені трошки неприємо читати (люблю ясність в діях і думках), да і рос в тебе думки краще висловлюются

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...