Перейти до змісту

Росія тріщить по швам

Anubius

Рекомендовані повідомлення

Їх нема лише в Японії.

можна детальніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх нема лише в Японії.

можна детальніше?

Вам як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема так можуть бути.

не можуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам як?

просто цікаво. Звернувся до Гугля і в першій же ссилці http://zwezda.ru/ustinovsk.html людина каже що цигани в Японії є. Тому й цікавлюся, звідки така інфа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам як?

просто цікаво. Звернувся до Гугля і в першій же ссилці http://zwezda.ru/ustinovsk.html людина каже що цигани в Японії є. Тому й цікавлюся, звідки така інфа?

Звичайно гугл все знає, але був у нас в універі такий предмет - історіографія там і вчили. Та зараз все більше нету довіряють... я ж не проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, історіографія? Яким боком до цього? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, історіографія? Яким боком до цього? :blink:

Історична географія. Хто, коли, де жив і живе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно гугл все знає, але був у нас в універі такий предмет - історіографія там і вчили. Та зараз все більше нету довіряють... я ж не проти.

я за це й не люблю розділ "політика", бо тут навіть жінки втрачають адекватність. Як мені пояснити, що мені це дійсно цікаво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди думав, що історіографія це наукова дисципліна, що вивчає історію історичної науки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди думав, що історіографія це наукова дисципліна, що вивчає історію історичної науки.

Ще є купа різних історичних дисциплін з цікавими назвами. :)

nickel, я серйозно це вчила на курсі "Допоміжні історичні дисципліни". Не сама придумала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, я серйозно це вчила на курсі "Допоміжні історичні дисципліни". Не сама придумала.

так Ви розкажете цю історію чи ні? Мені дійсно цікаво: чому в Японії немає циган? Ви десь бачите "подвох" в моїх питаннях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоміжні історичні дисципліни

а в нас вони називались "ДопІстДисц". Здається Бондаренко викладав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто, коли, де жив і живе.

і з ким.

о, свжцкіє новості получаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоміжні історичні дисципліни

а в нас вони називались "ДопІстДисц". Здається Бондаренко викладав.

Ага. Генадій Васильович. У мене в нього спеціалізація була. 2 курсові написала.

nickel, чесно скажу - не знаю чому їх туди не занесло. Можливо тому, що Японія була дуже закритою консервативною країною. Та й при владі там постійно якісь дуже серйозні "таварищі" були.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цигани Європі не загрожують, а от те, що Росія розпадеться, коли наступним президентом Росії після Путіна/Мєдвєдєва стане Кадиров - це вже очевидно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позвете як Росії не стане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вічних держав не буває. Будь-яка коли-небудь може розпастись. Тим більше та, у якої серйозні проблеми і протиріччя між різними етнічними чи політичними групами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх нема лише в Японії.

І прикінь де Японія, а де решта з циганами.

дуже добре, от в них і не купляти.

бачив на "Північному" поки чекав дружину, дівчата років 16-17, явно не слов'янської зовнішності на своєму щось "ашамбех пашамбе шайтанама", коли побачили ніби я на їх товар дивлюсь на чистісінькій українській питають: "що Вам показати"?

але вони зовнішньо на нас не схожі, і вдіваються цигани по своєму, шо не скажеш про евреїв ( і це не офтоп, циган, і евреїв об"єднує родинно-общиний лад існування), на відміну від нас, суспільства.

Вчора прийшла мисля, якщо євреї маскуються під місцеве населення, (схожі, беруть інші імена, прізвища і приховують національність), то їх немає бути в Китаї і Африці,... так хрен там, і там вони є, в Китаї ускоглазі! а в Африці негри! Навідь може і чукчі є євреї і білі медведі євреї. :) ладно небуду більше про евреїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...