Перейти до змісту

Єсть такая профєссія


Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Щороку на Карибські острови приїжджають понад 600 тис. секс-туристок. Більшість - самотні жінки за 40. Ціни на свої послуги місцеві жиголо правлять помірні, до $150 за ніч. Щоб заощадити, німкені їдуть у Болгарію. Там ловеласи погоджуються на $25-50 за день. Американки надають перевагу досвідченим італійцям. Ті оцінюють свою люб'язність у тисячу євро. Натомість італійки вподобали африканські країни. У Кенії місцевий коханець обійдеться в $100 на добу. Майже 70% туристів прибувають до африканської Гамбії заради секс-туризму. Кубинці не надто популярні, але й їхні послуги обійдуться в 40 доларів.

Підвищений попит серед секс-туристок мають Туреччина та Єгипет. Слов'янок тамтешні чоловіки люблять - відкриті й турботливі.

Една Мажі, 39 років, викладач, Париж

Коли три роки тому вперше завела роман із жиголо, не зрозуміла, що відбувається. Думала, я приваблива, і єгиптянин захопився екзотичною європейкою. А як сказав, скільки винна, було гірко, але заплатила.

За рік переоцінила ситуацію. Важу понад 80 кг, завести роман мені доволі складно, а пригод хочеться.

Жиголо насамперед звертають увагу на самотніх європейок за 40. Якщо ви з подругою, то треба продемонструвати, що вас цікавлять такі послуги.

Моя знайома щаслива в шлюбі, але в Туреччину їздить за якісним сексом. Каже, це потрібно для жіночого здоров'я. А ще - це освіжає атмосферу в родині. В неї чотири роки той самий коханець, бо боїться венеричних хвороб. Попереджає його за місяць, щоб не брав іншої клієнтки. Мені подобаються хлопці в ПАР, була там двічі. Негри чуттєвіші за арабів. Навесні їздила на Кубу, але хлопчик мене обікрав. Було гидко на душі, бо це не за правилами гри.

За коханців платять у ресторанах і клубах. Зазвичай вони не нахабніють і лобстерів не замовляють. Якщо викинув щось подібне, залишиться без подарунка. Я переважно дарую парфуми. Можна презентувати годинники, запальнички, сорочки. Є такі чоловіки, що за все платять, приносять квіти, купують подарунки, але це доведеться компенсувати. Тому дешевше шукати бідного хлопчика, а не чоловіка, який намагається щось показати з себе. Дивують араби, що прикидаються закоханими. Думають, я зовсім дурна. Ті, хто приїздить уперше, потрапляють у цю пастку.

Якщо домовлятися наперед, то жиголо коштує дорожче. Ми знаходимо на місці. Вибираємо молодих, накачаних, хоча хлопці з гіршою фігурою в ліжку більше стараються. Цим жіночий секс-туризм відрізняється від чоловічого. Ті хочуть перепробувати якнайбільше туристок, а нам потрібен один, але щоб віддавався на всі 100.

Я не привожу додому фотографій із жиголо. Усім зрозуміло, чим я його зацікавила.

Олена МАСЛОВА, 31 рік, працівник туристичної фірми "Галопом по Європах", Київ

Позаторік в Анталії я познайомилася із Сердаром. Поїхала сама, щоб відпочити після нервового розладу. Він поводився дуже галантно, не дозволяв собі компліментів, залицянь - міг підійти до лежака і просто покласти квітку. Ми розговорилися, уже коли за два дні мала від'їжджати додому. Рік спілкувалися по скайпу, потім я двічі приїздила до нього в готель, познайомився з моїм сином. Торік у Сердара захворіла мати й він приїхав до Києва за рідкісними ліками. Не знаю, чи це була правда, але бачила посилання на сайт із ліками. Він зібрав неймовірну суму - 2500 доларів. Казав, що це були всі його гроші, відкладені на чорний день. Частину позичив у друзів.

Сердар прилетів до Києва, оселився в готелі й виявив, що із сумки витягли гаманець. Подзвонив мені й плакав у слухавку. Я одразу позичила йому цю суму, бо збирала на машину. Купила квиток до Анталії.

Не знаю, чи купував він ліки, але в літак сідав розчулений моєю турботою. Більше не спілкувався зі мною в інтернеті й не телефонував. Спочатку думала, що проблеми з матір'ю, потім вигадувала йому якісь виправдання. А за місяць зрозуміла - грошей він не поверне.

Наступного року ми з подругою оселилися у сусідньому готелі й вистежили афериста. Сердар так само працював у готелі. Коли ми зайшли на територію, мене впізнав керуючий. У холі відбулася приблизно така розмова: "Нам потрібен Сердар, він винен гроші оцій дівчині" - "Сердар загинув у автокатастрофі навесні" - "Але ми щойно бачили його, коли заходили на територію готелю!" - "Це його двоюрідний брат, теж Сердар. Його взяли працювати без досвіду, бо для власника готелю загиблий був як син". При цьому на його очі навернулися сльози. Кажемо: "Ми не підемо, доки не поговоримо з братом Сердара", а він: "Це неможливо. Коли брат згадує про загиблого, у нього стається напад. Якщо маєте серце, ви не зробите цього!". Коли почали наполягати, він сказав, що викличе

Соня, 43 роки, власниця книжкового магазину, Берлін

У 37 років я розлучилася з чоловіком. Пішов до молодшої. Роман удома закрутити було важко, комплексувала. Подруга порадила їхати до Туреччини. Ми можемо дозволити собі будь-яких "хлопчиків", але хотілося не сексу, а романтики. Урсула передзвонила своєму "другові" Хасану й попросила зустріти мене в аеропорту. З ним у мене й стався перший роман. Не мала зайвих ілюзій, знала, скільки маю заплатити за кожен день, залишити "на чай". Тоді я вперше після розлучення відчула, що цікавлю чоловіків, хай і за гроші. Залишила Хасанові тисячу євро в подарунок.

Мені не подобаються тривалі романи. Є жінки, які їздять до того самого чоловіка кілька років. Щоб відчути щось нове у сексі, щоразу обираю іншого. Найтемпераментніші на Кубі, але вони просять багато подарунків. Пристрасність арабів уже набридла. Коли приїжджала з подругою в Ялту, знайомилася з хлопцями. Мені не сподобалося, бо вони надто нахабні. Це не роман, а проституція. Ще в них поганенько з гігієною.

Ідеальні умови для секс-туристки на Карибах, бо там усе чітко. В Єгипті чи Туреччині, коли питаєш наперед ціну, не всі скажуть.

Часто шукаю компаньйонку з Америки. Слов'янки не вміють так відпочивати. Кожній здається, що саме в її випадку вийде щось романтичне й серйозне. Коли чую таке біля басейну, хочу розреготатися. Якщо відмовляються платити, чоловіки їх просто обкрадають, і правильно. За хороший секс і фотографії, де розкішний чоловік дивиться на тебе з пристрастю, треба платити. Вам же не спаде на думку не заплатити в ресторані.

Божена ТУРМАН, 56 років, перекладач, Братислава

В Анталії познайомилася з 34-річним Ахмедом. Разом провели два тижні. Коли дізнався, що я люблю лілії, то щодня приносив величезні букети. Роз'їхалися з наміром зустрітися за місяць. Я вислала гроші на квиток, бо сказав, що в його брата рак, і він віддав усі гроші на лікування. В аеропорту мені прийшло смс-повідомлення, що брат помер й Ахмед залишається на похорон. Я відіслала близько 6 тисяч євро. Тоді вирішила поїхати в Анталію сама, хотіла зробити сюрприз. У готелі підкупила прибиральника і дізналася адресу коханця. Виявилося, його звали не Ахмед, а за мої гроші він годував дружину і трьох дітей. Прибиральник сказав, що мені пощастило, бо деяких жінок жиголо дурить уже п'ять років.

Джозеф, 25 років, місто Негриль, Ямайка

Заробляти на життя на Ямайці дуже важко. Чотири рази на рік до мене приїжджає 45- річна жінка з Канади. Дуже турботлива. Якщо їй не вдається приїхати, надсилає гроші та подарунки. Якщо хтось питає, чим я займаюся, відповідаю, що працюю в сфері туризму. Зараз, наприклад, супроводжую американку - 50-річну Саманту.

"Жиголо" У XVIII ст. у Франції так називали платних танцівників. Після Першої світової війни різко зменшилась кількість чоловічого населення. Тоді жиголо почали надавати сексуальні послуги.

Як діють курортні аферисти

Підбирають влучні компліменти:

Курортні аферисти - хороші психологи, на око визначають типаж жертви й вибирають правильну тактику залицяння і компліменти. Романтичній обраниці скажуть щось на зразок: "Ти така ніжна, як ангел. Я боюся доторкнутися до тебе", "Я хочу бути твоєю сльозою, щоб народжуватися у твоїх очах, жити на твоїх щоках і вмирати на твоїх губах". Для дівчини, яка хоче здаватися сексуальною, оберуть інший комплімент: "Ти справжня сексі, уперше бачу таку серед українок. Мене хочуть багато хто, але я тільки твій". Для відпочивальниці, яка в пошуках обранця, шепотітимуть: "Мені не вистачає сімейного спокою, я мрію про наш спільний будиночок на березі моря". Заміжній казатимуть: "Я знаю, що твій чоловік не здатен оцінити тебе, бо ти безцінний скарб". Якщо дамі 30-40 років, маніпулюватимуть спогадами з минулого: "Просто одного разу з тобою щось сталося. Можеш нічого мені не розказувати, про все розповіли твої очі". Жінці здаватиметься, що курортний залицяльник справді дізнався з її очей щось виняткове, а насправді фрази банальні, бо до такого віку кожна пережила нещасливу любовну історію.

Вигадують сльозливу легенду про себе:

Жалісливим слов'янкам розповідають трагічну історію зі свого життя. Прив'язують до себе майбутню жертву. Це психологічний прийом. Він працює так - я тобі довірився, дивись, не зрадь мене. Найчастіші теми: "Моя кохана загинула у катастрофі. Ми збиралися одружитися, уже купили сукню і її не стало. Я вирішив ніколи більше не одружуватися й не заглядатися на жінок. І ось я зустрів тебе". Або: "Я підкидьок і ніколи не бачив своєї мами. Пообіцяв собі, що зароблю грошей і розшукаю її, щоб просто глянути їй у вічі. Знаєш, у неї очі такі ж, як у тебе. Мені так здається, бо мама часто сниться мені". Або: "Моя сім'я потрапила в аварію. Вижив лише я. Довго кричав мамі в лице: "Відкрий очі", але вона пішла". Навіть показують фото загиблих нареченої і матері. Найчастіше це фотографії турецьких кіноакторок і співачок.

Араби кажуть, що вони турки чи марокканці або ж мають європейське коріння. Турки часто видають себе за німців та італійців - із тим, аби підкреслити: я не такий, як решта моїх співвітчизників. Часом стверджують, що в них російське коріння і вони перший рік працюють у туристичній галузі. Запевняють, що ніколи не одружаться з туркенями, бо ті не мають серця.

Смітять грошима, щоб справити враження.

На час залицянь курортні аферисти не шкодують грошей на кафе, квіти і золоті прикраси. Витрачають великі кошти на оренду яхти, авто, особняка на березі моря. Дають великі чайові на дискотеках і в барах. Це роблять для того, аби показати, що байдужі до грошей обраниці. Але насправді прикраси можуть виявитися майстерною підробкою, яхта і вілла позичені в товариша або орендовані десятком друзів, з офіціантом часом домовляються про повернення частини чайових.

"Жертвують" заради обраниці

Для закріплення результату східні ловеласи обіцятимуть "кинути курити - усиновити вашу дитину - одружитися" або "поголити бороду - купити вам квартиру - забрати до себе" чи "познайомити з батьками - прийняти християнство - переписати на вас будинок". Усе чітко за планом. Першу з обіцянок завжди виконують.

Потрапляють у скруту

У жиголо-турка після зустрічі з вами всі починають хворіти і вмирати, його забирають в армію, й терміново потрібні гроші. При цьому розігруються бурхливі сцени ревнощів із тим, аби наречена дочекалася його. Часом "згорає до тл"" дім турецького мачо і він сором'язливо каже, що згорів весь одяг, гроші й документи. Демонструватиме попечені рани, ходитиме в одних і тих же джинсах, "позичених у друга", аж доки кохана зглянеться і купить новий одяг. Діють так, щоб дівчина зрозуміла - вона єдина, хто може допомогти. У багатьох слов'янок спрацьовує інстинкт матері Терези.

Зникають несподівано

Зникають курортні мачо у найнесподіваніший момент. Можуть запросити до себе в гості й не зустріти в аеропорту. Залишають можливість думати, що сталася непередбачуванна ситуація.

http://gazeta.ua/index.php?id=350423

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слов'янок тамтешні чоловіки люблять - відкриті й турботливі.

ти бач, вони ще й перебирають!

Щоб заощадити, німкені їдуть у...

хто б сумнівався))))

Турки часто видають себе за німців та італійців

сходство поразітєльне, особєнно з німцями :D

ну і по статті мораль - все прохфессіі нужны, все прохфессіі важны ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я читала, що на Таіланді в секс індустрії дуже популярні молоденькі хлопчики. Так от, там у селах (не у всіх) вибирають найгарнішого хлопчину, скидаються грошима, а потім посилають в місто на операції. Хлопчик стає дівчинкою і його послугами користуються секс туристи чоловіки з Європи (хоч можуть обійтись і без операції). Через рік "інвестори" не лише відбивають свої гроші, а ще й заробляють на мопед, супутникову тарілку і ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часто шукаю компаньйонку з Америки. Слов'янки не вміють так відпочивати. Кожній здається, що саме в її випадку вийде щось романтичне й серйозне. Коли чую таке біля басейну, хочу розреготатися. Якщо відмовляються платити, чоловіки їх просто обкрадають, і правильно. За хороший секс і фотографії, де розкішний чоловік дивиться на тебе з пристрастю, треба платити.

Мені здається, довірливість наших дівчат йде від маніакального бажання вийти заміж. От і беруть все близько до серця:D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я читала, що на Таіланді в секс індустрії дуже популярні молоденькі хлопчики

Тільки не кажи, Людок, що ти це в дитячій хрестоматії прочитала :D:P

а ще й заробляють на мопед, супутникову тарілку

от і куди поділися старі добрі способи підзаробітку?? розгрузка вагонів, миття машин...ех, були часи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще й заробляють на мопед, супутникову тарілку

от і куди поділися старі добрі способи підзаробітку?? розгрузка вагонів, миття машин...ех, були часи)

Так, Тань, чужими руками, чи то іншими частинами тіла - жар завжди легше загрібати, не тільки гроші заробляти. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як хто, а мені чесно кажучи дуже ображає, що наші дівчата так би мовити ведуться за гроші і втікають на захід! Не так давно сиділи компанією в Кварталі і такий поляк сидів з дуже симпатичною українкою, яка пояснювала йому наші традиції і трішки допомогала з мовою!

Так він вже в розмовах став явно забагато собы дозволяти! Так як дівчина реагувала скажімо хоч і трішки напружено, але все одно чогось не кидала його компанію, то не стали втручатись - як то кажуть очі бачать, що руки беруть! Якщо вона так вирішила, то ми не стали портити їй вечір!

Зате вийшовши з кварталу і побачивши машину з польськими номерами не стримались, щоб трішки її не "підпортити"! Якось дуже як то кажуть було "за державу обидно" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

над собою попрацюй, а не над машиною з польськими номерами. гляди, і з тобою така дівчина сидітиме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось скаже чи не було страшно в центрі міста бушувати- скажу ні! По-перше страх потонув в бокалі пива, а по-друге я був в компанії двої друзів - один цьогорічний призер чемпіонату України з армреслінгу, другий - чемпіон України і учасник чемпіонату світу з багатоборст! :D

над собою попрацюй, а не над машиною з польськими номерами. гляди, і з тобою така дівчина сидітиме

цілком згоден - але я в загальному кажу! Приїжджають до нас зараз дуже часто - і ми зараз дуже популярні в сфері секс-послуг!!!

Дівчата - самі чарівніші в світі, а для того, щоб "жити" мусять йти на такі речі... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми зараз дуже популярні в сфері секс-посліг!!!

я радий за вашу дружну компанію :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми зараз дуже популярні в сфері секс-посліг!!!

я радий за вашу дружну компанію :D

блін, з тобою як бусідо - над кожним словом потрібно добре думати :rolleyes:

Отак зробив собі маленьку рекламку, точніше друзям! Тільки будь-ласка Толік - не роби антиреклами (я ж знаю - ти можеш)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

над кожним словом потрібно добре думати

і не кажи.....єму ж всьо можна, холєра, щось злий сьодні...

над собою попрацюй....... і з тобою така дівчина сидітиме

а з вами, прастітє, Бога раді, яка сидить? (так, любопитствуєм)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю, я б сказав навпаки - сьогодні в настрої! не міг не поставити "+" - справді класно мене підловив :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та що ви все мене кудась записуєте - толік в пацієнти, ти в мазахісти!

Нормальний я, нормальний (якщо не забуваю пігулки прийняти)!

Доречі все одно тут набагато цікавіше ніж мазафаку шукати! :rolleyes:

І не вредний я - ось і тобі "+"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі я тобі дуже вдячний solnishko, останнім часом ти постійно мене прикриваєш своїми мужніми плечима. Дуже дякую! Приємно, що я не один такий мазахіст і твої думки поділяють інші :0073:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з вами, прастітє, Бога раді, яка сидить? (так, любопитствуєм)

мнє, і нє только мнє, нравицця.

но всьо дєло в том, майне лібер совушка солнишко, шо мене не задєва, єслі с кєм то сидить лучча, даже єслі етот хто іностранєц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з вами, прастітє, Бога раді, яка сидить? (так, любопитствуєм)

мнє, і нє только мнє, нравицця.

но всьо дєло в том, майне лібер совушка солнишко, шо мене не задєва, єслі с кєм то сидить лучча, даже єслі етот хто іностранєц

Толік, задіває зовсім інше, що він хамло - а вона все одно його чогось терпить!!!

Приїхав в чужу країну і таке собі дозволяє! Ти ж в гості приходиш, то поводиш себе навпаки стриманіше - бо ти в гостях!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Річ просто в тому, що нас мають "ні за що", а наших дівчат - так побавитись!

Треба таких вішати - і тоді наступний іностранець побачивши вішальника - буде поводити себе як людина!!!

P.S. Блін solnishko, напевне ти була права - в таких випадках маньяк! О час пігулку ковтати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інколи все не так просто! Був такий випадок на іскрі, коли чоловік відпрацював в 4 зміни підряд! А керівник прийшов і почав доводити іншим, що на що ви жалієтесь - нічого там не тяжко - он в 4 зміни працюють! На що чоловік відповів, що квартира взята в кредит і що позичити грошей не було де і щоб не опинитись на вулиці з дружиною і маленькими дітьмя - йому просто необхідно було це зробити! Тому не завжди те що ми робимо - означає, що ми хочем це робити, скоріше навпаки -в більшості випадків ми мусим робити те, що не хочем!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожен сам вибирає коли сказати "танунах"

так, але інколи за плечима сімя і діти! І що тоді? Сказати ну нах і кинути іх?

Доречі я колись чув, що це універсальна річ:

брати будем, та ну нах

їсти будем, та ну нах

інопланетяни прилетіли, та ну нах :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно що ні! Але не думаю, що вона отримує задоволення від хамства!

ну да ладно, це щось ми вже надто від теми відхились, дамо можливість людям висловитись по темі!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...