Перейти до змісту

Луцька конста!

awkoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ты вижу смылса разговора так и не понял я не гаварю что етот сервак одно совершенство и лучше или такойже как руоф .... и про то что там ботов незя ставить вот ето 100% сказки тебе показать бдху 74 лвл вкачаную тупо ботом? дава сделаем сделку... даеш перса если я его вкачаю ботом до 74 лвл ты мне 500грн? не знаю кто тебе на плел такое если хакеры могут взламать сайт пентагона то думаю руоф им взламать как в туалет сходить!

и еще ты думаеш купить у руофа их сборку нереально или как? есть кучя серваков с тойже сборкой что и на твойом любиом РуОфе( для меня гавно а не сервак) :g16:

Опубліковано

Особые корейские пакеты не подчиняются быдлокодерам с абуса? Неверю (с).

Го на иву)

Опубліковано

ты вижу смылса разговора так и не понял я не гаварю что етот сервак одно совершенство и лучше или такойже как руоф .... и про то что там ботов незя ставить вот ето 100% сказки тебе показать бдху 74 лвл вкачаную тупо ботом? дава сделаем сделку... даеш перса если я его вкачаю ботом до 74 лвл ты мне 500грн? не знаю кто тебе на плел такое если хакеры могут взламать сайт пентагона то думаю руоф им взламать как в туалет сходить!

^_^

Ніхто не каже що бота запустить незя, інше діло наскільки це вигідно.

Пару тройку раз різні боти доживали до лвла так 40-50 покі їх не банили

А тепер вопрос а нах воно нада ?)

Руцями без напряга і паліва 75й для саба береться за неділі дві.

Якщо задротить то і за недільку думаю можна втянуть.

Побачити як хтось качається на боті не реал зараз.

Да на старті сервака було кучу дирок але не варто рівнять те що було з тим що зараз, це майже дві різні гри.

Раніше я постійно юзав радар, зараз же навіть 10 хв з ним би не просидів.

и еще ты думаеш купить у руофа их сборку нереально или как? есть кучя серваков с тойже сборкой что и на твойом любиом РуОфе

^_^

Таке може ляпнуть тільки зовсім наївна неграмотна дитина ;)

Саркісон получає колосальні прибуткі з своїх серверів. Це його дойна корова.

Нах йому продавать комута серверну частину гри якщо відкрий він 14, 15 ітд сервакі він заробить в рази більше на гравцях?

Кожен сервак це приблизно 15к гравців. З них ну дета 5к проплачуэ ПА, а це 50к баксів в місяць тупо на ПА з 1го сервака. Плюсани сюда руни баночкі звєрюшкі і іншу єрєсь.

Продати таку річ комута це всеодно що б кокакола виклала на сайті рецепт і способ приготування свого напою вдома.

Ні одну збірку вищу за птс ц4 ніхто ніразу так і не зміг вкрасти. Всі крики фрішок "всё как на офе" були лише рекламною лапшою і ні один з такіх серваків так і не зміг і близько наблизитись до справжньої механіки л2.

ЗІ доречі пациків які злили колись ц4 вже посадили, так що не думаю що багато охочих буде повторити їх долю.

Опубліковано

хз я зробив рерол на оффі з Овера 80 на свса, через 2 місяці рівно, я 80 лвл і 25% без задротства, просто прихожу і граю в ПТ, не більше. Чого боятись того оффа, теж не розумію, за 40-50кк легко купити Па, а набити тих 40-50кк реально за 1 фарм 150+, або манора :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Автор теми,реально не розуміє гри Lineage2. По-друге , я представляю собі консту даггерів =)

• 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...