Zevs_Isver Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 14:03 #26 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 14:03 В більшості фірм де є серверні їх місце розташування і вміст стараються приховувати падержал а то начитанби ломать железные двери с надписью серверная, проламали, а внтутри куча строительного мусора.... А про твою можна сказати, що фірма жме грошей на нормальну КВМ-консоль а "КВМ-консоль" переводняк, ты часто к серверам с косоли ходиш?
SysR Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 14:48 #27 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 14:48 ты часто к серверам с косоли ходиш?Судя по фоткам він біля них сидить а я для того собі ІР КВМ замовив шоб ни ходить і шоб монік в стойці лишні юніти не займав Да і взагалі, скільки б я до них не ходив, а перетикувати монік з клавою між серваками якост не по адмінскі .
Адміністратори kmd Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 16:09 Адміністратори #28 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 16:09 По фотках видно що у Жені, комп робочий з 3ма моніторами. Власний кабінет, і окремий стіл для операцій над залізом. Людина не обтяжена бумажною роботою. А серверна явно в іншому приміщенні. Пашті як у мене, тіко у мене 2 монітора
Zheny@ Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:05 #29 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:05 нафіга мені ІР-КВМ?? Мені ф того вистачає. нада буде - замовлю. А так... Крісла, бо якраз була робота над серверами, сидів. А робоче місце - фото було. Немає мені що робити - жити в серверній, де 16°С..
SysR Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:44 #30 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:44 нафіга мені ІР-КВМ?? Мені ф того вистачає.Адмін -- створіння ліниве
Zheny@ Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 18:48 #31 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 18:48 і до чого це? Пояснюю ж. Кількість серверів, поки що, збільшуватися не планує. І Купувати такі речі сенсу немає. Чи може просто жабця когось давить ? Може в когось в серверній гірше? І встидається? Якщо не гірше - то немає чого інших парафінити!!
fog Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 20:08 #32 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 20:08 SysR, якщо не секрет - ким працюєте?бо в який топік не глянь ''КВМ консоль'', ''Учі матчасть''... так все голосно, а те що всі 3 монітора до одного компа підключені не уловив. І те що на десктопі є 7 ярличків RDPшних, які і можуть вести до потрібних серваків.
Yuraul Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 20:15 #33 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 20:15 Так у кого довший? А то я в цих ваших серверах не сільон, так і не зрозумів, у кого більше моніторів на столі чи шо?
SysR Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 05:34 #34 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 05:34 і до чого це? Проїхали, тема сама по собі флеймерська. Я до того щоб не напрягатися і не бігти лишній раз в іншу частину приміщення чи міста.SysR, якщо не секрет - ким працюєте?Для тебе ніким і ніде.бо в який топік не глянь ''КВМ консоль'', ''Учі матчасть''... так все голосно,Якщо в тебе на цьому комплекс розвивається, ну то я тут нічим не допоможу.а те що всі 3 монітора до одного компа підключені не уловив. І що мені тут уловлювати? А 6 одразу тобі слабо підключити?І те що на десктопі є 7 ярличків RDPшних, які і можуть вести до потрібних серваків.Якось віндовим сервісам я довірятися не привчений.З.І. Якщо когось в цій темі образив, то вибачаюся. Tum@nа це не стосується.
Zheny@ Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 06:45 #35 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 06:45 Є там КВМ. Є там віддалені доступи. Є принцип розумної достатності. А щодо віндових сервісів, ну то це вже як скаже роботодавець. Політика так би мовити.
VeryFate Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 09:41 #36 Опубліковано 9 Серпня, 2010 в 09:41 Тю, ось нормальна КVM а не якісь недогризки. А віндові сервера - ето да...піратку нормально не залатаєш, нада офф, да і ліцух скілько нада, ну і скількі потяне сервер, не більше 60 офісніків, а там ще один сервер на мила, фаєр, доменік і т.д. + на термінали їх посадити (якщо вони на пк то смислу він-сервера дорівнює нулю)Не вигодно кароч . Нікси єдина дешевша альтернатива.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.