Перейти до змісту

Правда о евреях.

ksena555

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сильно, дуже потужно. :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проста математика

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааа, кругом жиди все захватили, а нормальним людям приходиться беушними телефончиками скандально приторговувати за 200 грн:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В этом топике отпишутся одни евреи-как пить дать☺☻

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, на Закарпатті москальні і їуд дуже багато.

а ти звідки знаєш що їх там багато? мож і сам один із них?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааа, кругом жиди все захватили, а нормальним людям приходиться беушними телефончиками скандально приторговувати за 200 грн:D

НУ КАНЕЧНО! самые бедные люди Рассии ето евреи, самые бедные люди укГаины ето евреи, самые бедные люди Франции, Англии, Германии ето только евреи, а за АмеГику я ваабще малчу.

Шалом-Алейхум самому бідному Луцька! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анубіс, тебе здали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анубіс, тебе здали

Нічого Толіку, зараз ще твоя бидломасса підтянеться і буде повний "хендехох".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я рахую, що у всіх наших бідах винні жмПузіки (скорочено від вищої касти над жидо-масонами, які дуже схожі, за своїм образом, з телеПузіками).

Це жмПузіки керують глобалістичними процесами!

Це до них біжать всі наші "предсєдатєлі кланофф" і радяться, де б то ще обікрасти чесного українця!

Вищий орган жмПузіків розробляє стратегічні і тактичні плани парабащєнія інших націй!

З нетрів жмПузіків до всіх жидів і євреїв приходить тайний циркуляр, в якому чітко розписано як, де і скільки повинен заробити (обдурити) кожен. В кожного достойного жида та єврея є спеціальний телефон з кнопкою прямого дзвінка в колл-центр територіального офісу жмПузиків, де їм чітко і кваліфіковано пояснюють "єслі шо...". Статут організації жмПузіків вчать на пам'ять тут же, як тільки жид чи масон навчився читати...

Зразу даю відповідь на хвилююче питання - нічого не курив і не пив.

Просто легше видумати собі уявного ворога, який, *ука спеціально робить так щоб у тебе нічого не виходило, чим сісти і розібратись в тому, що дійсно заважає. Скидувати вину на когось - це схильність слабих.

Да, доречі, скоро вибори і Ратушняк тупо піариться. І його спіч так само далекий від реалій як і мій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zeuss ти погоджуєшся з тим, що державні багатства повині працювати на євреїв і їхні сім"ї, а не на Україну?

Дякую за відповідь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розуміючи всю банальність і безвихідність ситуації, розчулився і вирішив відкрити правду! :smile3:

2 Zeuss ти погоджуєшся з тим, що державні багатства повині працювати на євреїв і їхні сім"ї, а не на Україну?

Дякую за відповідь!

Я погоджуюсь з тим, що "багатства" повинні працювати на тих хто ними володіє. Якщо Ви, шановний Anubius, думаєте, що комусь щось далось нашару, то я вам співчуваю. У всіх були приблизно рівні умови для старту. І не треба мені [вирізано цензурою] моСк тим, що на старті була партійна номенклатура і далі "па тєксту"... то все брєдні сивого котика. Шанс стати власником "заводав і параходав" є у всіх, незалежно від статусу, віку і освіти. Просто одні щось для цього роблять, а інші нявкають на тему "глобального парабащєнія" і шукають видумані відмазки.

Любий механізм працює тільки коли ним грамотно управляють. Я не винен в тому, що управлінець класу "я люблю Україну" шукає відмазку на тему "чому я не зробив", а не малює перелік того "що я зробив для того щоб усунути проблему". І не винен в тому, що коли масово дурять перед носом, патетично розриваючи на хруді вишиванку, більшість думає про "високе!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я погоджуюсь з тим, що "багатства" повинні працювати на тих хто ними володіє. Якщо Ви, шановний Anubius, думаєте, що комусь щось далось нашару, то я вам співчуваю. У всіх були приблизно рівні умови для старту. І не треба мені [вирізано цензурою] моСк тим, що на старті була партійна номенклатура і далі "па тєксту"... то все брєдні сивого котика. Шанс стати власником "заводав і параходав" є у всіх, незалежно від статусу, віку і освіти. Просто одні щось для цього роблять, а інші нявкають на тему "глобального парабащєнія" і шукають видумані відмазки.

Ага, ясно, значить ви погоджуєтеся з тим, що я можу у вас відібрати прикладом...квартиру(а документально це прикрити), під гаслом - "у всіх були рівні шанси це зробити"

Мова їде, не за тих, хто чесно заробили і заробляють(дай Бог їм здоров"я), а за тих, хто одним розчерком пера, або телефоним дзвінком цілі заводи, комбінати приватизовував. Це дуже різні речі, коли одна людина роками або десятками років їде до своїх статків, і тими які за день стають мульти-мілардерами, от мова їде за останіх, путати ці дві категорії багатих людеї не можна. ;)

--------------------

доречі, я вишиванки в руках не тримах, ніколи ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anubius, я ж просив не [вирізано цензурою] мені моСк.

Дискусії у нас не вийде. Ти мислиш категоріями, доводити безглуздіть яких можна до появи прищів на попі.

Так що малюй транспоранти, складай лозунги... і вперед на боротьбу з світовим зговором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут світова змова:blink: з високо організованою злочиністю кучки жидів... я не розумію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ksena555

у вас це явно особисте до євреїв, ви водички попийте - помагає кажуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім про жидів, але в тєму про "рівні умови"

Zeuss , не нада, харашо? :) Створити власне підприємство з мільйонними обертами під силу "простим" роботящим та розумним людям, а от з мільярдними, та ще й "со старта" - "нє болтайтє єрундой" ©

99% великого бізнесу почалося в Україні та СНГ або з криміналу, або з партійних кланів ™ і т.п. Починаючи з нуля досить важко до 40 років заробити мільйон, якщо ти не вліз "в тєму" тіпа творців гугля або амазона з єбеєм, а от маючи вплив "у ті часи" можна було стартувати нєкісло, зразу з заводіка.

ЗІ був у Іллічєвську у приятеля (хто не в курсі - там самий великий порт на Чорному морі), так він каже: ви, мол, не в курсах, про це не пишуть, а у нас тут щопівроку рейдерська спроба захвату порту, по-взрослому, з калашами і стрільбою. Ласий шмат, а ще як забрати його без грошей.. мммм...

ЗЗІ вибачте, шо не про жидів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не особисте, це просто інформація!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже втомився слухати і дискутувати на тему "нєхілих стартів", партійної номенклатури (кланів) і криміналу. "Со старта" можна тільки перепудитись з витікаючими і випадаючими наслідками :smile3: Все набуте до 98-го року пройшло нехілу трансформацію, де були вже задіяні світлі голови (і не тільки євреїв). Багато того, що було нахапано, вже давно працює в активах інших людей. Але то окрема тема... і у мене немає бажання спорити.

Так що, Di, "не нада" - не буду.

Ну і так, мовою оригіналу:

Если вы хотите заработать большие деньги, вы должны много работать,

а если вы хотите большего, то, в дополнение к первому, вы должны что-то придумать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Евреи евреями ,а у нас своя голова за плечами :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Евреи евреями ,а у нас своя голова за плечами :smile3:

Е ... м .... , а "за" - це де? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фу, аж стошнило прочитавши висказування бордівців....... звідки ви такі злі беретесь, бридко.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анубіс, тебе здали

Нічого Толіку, зараз ще твоя бидломасса підтянеться і буде повний "хендехох".

ну і нехай бидломаса, але хоча б з в них є щось людське, на відмінну від деяких, не будемо тикати пальцями кого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти звідки знаєш що їх там багато? мож і сам один із них?

Може.

Ситуацію там знаю непогано - є зв'язки і люди знайомі.

Хто конкретно - тебе це не обходить.

ти ситуацію знаєш з чиїхось уст, а я там прожив тривалий час і щось не помічав щоб їх там було більше ніж тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...