Перейти до змісту

МТС-ний GOOD'OK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Випадково поставив собі на смарт послугу від МТС GOOD'OK :angry:

На їхньому сайті або немає інфи, як його відключити, або її не просто знайти.

Порився в неті - потрібно на номер 700 надіслати слово OFF

Крім цього постійно від МТС приходять СМС-ки типу "Тіна Кароль знялася в новому кліпі..." і інша фігня.

При чому не в форматі звичайної СМС, а з можливістю нажати або "Добре", або "Відмова".

Хто знає, як і це відключити?

Опубліковано

Раз тема з описом "Як відключити непотрібні послуги від оператора" то ще одна проблема.

Якщо в мене виключений телефон, то той хто телефонує до мене потрапляє на голосову почту, я її не включав і не можу знайти де відключити) Можливо, хтось підкаже?

Опубліковано

Всё, "гвондок" отключен :) Ещё раз спасибо :)

wellcome!

ще поюзав форуми - в москальському МТС-і - та ж проблема - купа народу матюкається

для України, щоб відключити спамерську розсилку від МТС відправив на номер 10250 цифру 1

прийшла відповідь your request to stop was accepted (на інгліші - ваш запит припинити прийнято)

надіюсь, що допоможе. по результату - відпишусь

Опубліковано

Крім цього постійно від МТС приходять СМС-ки типу "Тіна Кароль знялася в новому кліпі..." і інша фігня.

При чому не в форматі звичайної СМС, а з можливістю нажати або "Добре", або "Відмова".

Хто знає, як і це відключити?

MTS Menu-->МТС Клік-->Активация-->Отключить

Опубліковано

Давно відключив усі розсилки від МТС за допомогою кількох заявок оператору. Передзвонювали запитували, чим я не задоволений. В 8 ранку щодня присилали виграй авто від МТС і ще й казали, що це не їхня акція, хоча на головній сторінці сайту про це було написано. Гудок ще мені примусово не ставили, але вже коли дзвониш до оператора грає якась параша з рекламою і її НЕ МОЖНА ВІДКЛЮЧИТИ. Кляті москалі як купили УМЗ, так і почалось це лайно.

Опубліковано

Гудок ще мені примусово не ставили, але вже коли дзвониш до оператора грає якась параша з рекламою і її НЕ МОЖНА ВІДКЛЮЧИТИ. Кляті москалі як купили УМЗ, так і почалось це лайно.

Nothing personal, just business. Хай краще так, ніж ціни на розмови піднімають.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

щоб відключити спамерську розсилку від МТС відправив на номер 10250 цифру 1

от за це - "бальшоє чєлавєчєскає спасіба"

все одно спам приходить. хоча трохи менше

...дик то ж воно реквест прийняло... та ще й не написало що воно там стопнуло ))) йопть...

З.І. ... ні в якому разі не постити свій номер на сайтах - хайби хоч яких фірмових і тд - у 80% випадків номер буде внесено в спам ліст і там уже ніяка одиничка ні на який номер не допоможе... "а главное - никаких сексуальных контактов"

Опубліковано

MTS Menu-->МТС Клік-->Активация-->Отключить

Смарт попросив дозволу сім-карті відправити повідомлення. Дозволив.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Підніму стару тему, думаю вона актуальна.

Купив сину телефон та взяли нову сімку від мтс, оказуєтся вони тепер всі з цим "розводом"

Щоб нові люди не попадалися на це, вот ще раз вернемося до цієї теми - вот ссилка

http://blog.trufanov.com/2010/08/23/abonentam-mts-ukraina-ostorozhno-mts-klik-i-push-reklama/ , почитайте коментарі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...