Перейти до змісту

Електроніка з США

Рекомендовані повідомлення

Автор не відповідає вже давно. Тема мертва. Можливо є ті, хто дійсно може купити на ebay з врахуванням своїх послуг!?

А проблема в тому, що америкоси не хочуть відсилати товар до нас?

Тому що у іншому випадуц купити на ебей немає проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

В чому логіка? Якщо клієнт платить гроші - він правий, видно так америкоси хочуть продавати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор не відповідає вже давно. Тема мертва. Можливо є ті, хто дійсно може купити на ebay з врахуванням своїх послуг!?

Можу допомогти з ebay. Реєстрація на ebay, paypal, відкриття рахунку та віртуальної картки в Приватбанку(для оплати за товари) + консультація(те, що знаю з власного досвіду) про товари, сроки та умови доставок. Після цього зможете купувати(продавати(окрема тема)) будь-який товар за кордоном(весь світ) без посередників та в зручний для вас час.

P.S. Не хочу, та й немаю фінансової змоги бути посередником, тому пропоную такий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна, в очах продавців зі США асоціюється з країнами Африки, тому рідко у кого є Shipping to Україна. Але ж аналогічний товар можна купити в Німеччині, Англії чи в Китаї кінці кінців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Куплю Xbox 360 Elite чорну, модель з 2007р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю Xbox 360 Elite чорну, модель з 2007р.

Може тут собі щось знайдеш? http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Xbox+360+Elite&change_view=1&order=p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...