Abbath Опубліковано 25 Липня, 2010 в 21:17 #1 Опубліковано 25 Липня, 2010 в 21:17 Хочу навчитись заказувати товари з китайських сайтів з безкоштовною доставкою виключно для власних потреб, создавати конкуренцію не намірений, бажані повідомлення в приват для не поширення, якщо хтось не хоче розголошувати, а так то можете і з людьми поділитись)Ще раз уточню тільки для власних цілей.А ще порадьте найдешевші китайські сайти з безкоштовною доставкою.Буду дуже вдячний за ваші відгуки)
Kaktus1990 Опубліковано 25 Липня, 2010 в 21:58 #2 Опубліковано 25 Липня, 2010 в 21:58 Хочу навчитись заказувати товари з китайських сайтів з безкоштовною доставкою виключно для власних потреб, создавати конкуренцію не намірений, бажані повідомлення в приват для не поширення, якщо хтось не хоче розголошувати, а так то можете і з людьми поділитись) Ще раз уточню тільки для власних цілей. А ще порадьте найдешевші китайські сайти з безкоштовною доставкою. Буду дуже вдячний за ваші відгуки) Стукай до мене - усе детально розповім
Yaryk Опубліковано 25 Липня, 2010 в 22:00 #3 Опубліковано 25 Липня, 2010 в 22:00 http://tourist.kharkov.ua/xtarticle/kak_kupit_na_dealextreme_KD_chainreactioncycles
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.