Перейти до змісту

Вивчу попит на Specialized P2

Ziba

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вивчу попит з метою продажі в найблищий час даного велосипеда. Рама без тріщин, але має потертості і маленькі коцки в некритичних місцях. Розмір рами S. Вилка катана мною не більше 100 км, ноги в ідеалі, а штани потерті но без значних коцок(єдине у вилці попередній хазяїн згубив нижню крутілку відскоку і болт на 20мм ось стоїть не рідний), але вилка працює супер класно, не збирався її продавати але мушу, бо для нової рами яку хочу брати не вистачить штоку. Колеса без вісімок єдине троха подряпав задній обід наїхавши на арматуру. Гальма в іделі стерті процентів на 30, а ротори жодного разу не гнулись. Руль куплявся недавно, як і підсиділ. Покришки катані 50 км від сили. Шкода продавати але тре шось з мяким задом купляти.

Цікаво було б продати все зразу, але з практики знаю що без деребана не обійдеться. Реальному покупцю на весь байк - реальна ціна. При барахолі продаватись буде лише частина завчастин. Дяку за увагу

рама specialized P.2 2004

вилка Manitou Travis 150mm 2007 року (може і 2006 точно не знаю)

тормоза avid BB7 2008 (185 і 203)

ручки FR-5

рульова стокова

руль truvativ hussefelt 680мм

винос truvativ hussefelt

педалі NS-Bikes Legeater

сідло DMR

підсиділ truvativ

Гріпси TSC

обода Dabomb 26"

втулка передня NS Bikes Roller 20,задня NS-Bikes Coaster SS 14T

покришка Maxxis Minion+Kenda Kinipton

шатуни Truvativ Hussefelt

post-1575-1279461347,42_thumb.jpg

Опубліковано

ціна?

людина не пише "продаю",а "вивчу попит",а це означає шо ціну йому маємо сказати ми,а чи буде він його продавати за запропоновану нами ціну чи передумає-його прерогатива...

Хоча тобі як покупцю вигідніше купити як-найдешевше,запрпонувавши занижену ціну,а йому було б краще продати товар дорожче...тут палка в двох

кінцях :якби ти не писав шо будеш його продавати то можливо тобі і назвали б його реальну ціну,а так не думаю.unsure.gifunsure.gifunsure.gifПошукай,можливо хтось продає щось схоже,по тій ціні і будеш орієнтуватись)))

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...