Перейти до змісту

Нумерологія в стосунках


GalinkaS

Рекомендовані повідомлення

Є така нумерологічна техніка «індекс сумісності» для визначення сумісності партнерів у подружніх стосунках. Не знаю, наскільки вона діюча. Перевірте самі.

Про техніку. Напишіть дату народження (свою і свого партнера) в один ряд без нулів. Просумуйте всі цифри. Від отриманого віднімайте кілька разів число 22 доти, доки не отримаєте число менше-рівне 22. Це і буде індекс вашої сумісності.

Приклад. Ч(12/09/1970),Ж(02/12/1968). 1). 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8 = 58; 2). 58-22=36 > 22; 3). 36-22=14 < 22. Отже, індекс сумісності 14. (Найсприятливіші стосунки - 2, 3, 5, 6, 10, 14, 17, 19, 21. Найнесприятливіші стосунки - 9, 12, 13, 15, 16, 18, 22.)

1 – У таких стосунках завжди стоятиме ребром питання лідерства. Хтось, зазвичай чоловік, прагнутиме керувати стосунками, нав'язувати свою волю і свої закони. Спробуйте не конфліктувати з цього приводу, ні до чого хорошого це не приведе. Стосунки творчі, цікаві. Вам добре разом займатися спільною творчістю. В цьому союзі багато що залежатиме від настрою партнерів.

2 – М'які, гармонійні стосунки. Спорідненість душ. Ви з півслова розумієте один одного. Кожний з партнерів духовно й душевно збагачений. Це сприятливі стосунки для подружнього життя.

3 – Хороші стосунки, які найчастіше приводять до шлюбу, до народження дітей. Стосунки, які приносять гроші і стабільність. Проте не дозволяйте іншим втручатися у ваше життя, особливо – матері. У цьому союзі головну роль гратиме жінка.

4 – Стосунки, в яких головну роль грає чоловік. Багато пристрасті, емоцій. Не дозволяйте ревнощам все зіпсувати. Вам захочеться повністю володіти вашим коханим, а це вже егоїзм. Не дозволяйте пліткам зруйнувати ваш союз.

5 – Важливий союз у вашому житті. Партнер відіграє значну роль для вас. Тут можуть заважати соціальні відмінності, або різниця інтересів, поглядів на життя. Ваш партнер стане вашим вчителем і порадником. Або ж ви для нього станете дороговказною зіркою.

6 – Найгармонічніші стосунки із всіх можливих союзів. Шлюб дуже міцний. Взаємна любов, гармонія і спокій. Проте, на перших порах може бути складно до кінця зрозуміти один одного. Не хвилюйтесь, все минеться з часом.

7 – Дуже рухливі стосунки: багато змін, поїздок, спілкування. Багато непостійності, мінливості. Можуть бути зради. Зазвичай такі стосунки швидко закінчуються. Не кваптеся з ухваленням важливого рішення по відношенню до вашого коханого! Великий шанс помилки.

8 – Це більше діловий союз, ніж любовний. Кармічні стосунки. У минулому житті ви провинилися один перед одним. У цьому житті ви зобов'язані відпрацювати свої помилки. Такі стосунки складно розірвати, в них потрібно обом працювати над собою, сприймаючи один одного такими, як є.

9 – Складні стосунки. Кожен сам по собі. Ви можете відчувати себе дуже самотньо в цьому союзі. Відчуватиметься брак ласки, уваги, тепла. Такий союз врешті-решт розпадається. Це також може бути невзаємна любов. Ви кохаєте, а вас ні, або ж навпаки.

10 – Дуже щасливий зв'язок, який принесе успіх і талан. Партнер посланий вам долею, як рятівний круг. Він сильно розширить горизонти ваших можливостей. Це також можуть бути стосунки за розрахунком. У будь-якому випадку, все закінчиться добре!

11 – Складні стосунки. У обох партнерів дуже сильний характер. Кожен намагається домінувати. Звідси конфлікт і розбрат. Можуть втручатися треті особи. Можливі зради. Потрібно притиратися один до одного, знаходити компроміс. Інакше стосунки розпадуться. Хоча непогана сумісність спостерігається в інтимності.

12 – Ви можете вдатись до будь-чого в цих стосунках. Це завжди жертви. Ви можете багато що стерпіти заради кохання. Це складні, кармічні стосунки. Можлива відсутність обопільності в почуттях. Образи на одне одного, нерозуміння. Ці стосунки залишать глибокий слід у вашій душі. Прагніть, щоб він був позитивним.

13 – Поганий союз. Рано чи пізно він розвалиться як картковий будиночок. Енергетична несумісність між партнерами. Небезпечні стосунки. Глум, насильство в шлюбі.

14 – Спокійні, виважені стосунки. Це один з найкращих варіантів сумісності. Ви розумієте один одного, є загальні цілі, загальні інтереси. Довгі та стабільні стосунки.

15 – Небезпека! Такий союз побудований на маніпулюванні і шантажі. Хтось з партерів поставив іншого в залежність від себе. Може бути сильна сексуальна залежність. Збочення. Чорна магія. Приворот. Спробуйте не пов'язувати своє життя з цією людиною.

16 – Дуже нестабільні стосунки. Постійні лайки, сварки. У результаті – розлучення. Ви не створені один для одного. Стосунки небезпечні для обох партнерів. Сильний вплив можуть здійснювати близькі люди. Може бути присутній енергетичний вампіризм.

17 – Чудовий союз. Ви добре доповнюєте один одного. Людина послана вам ангелом охоронцем. Велике майбутнє. Спільна творчість.

18 – Багато помилок та ілюзій в стосунках. Ви до кінця не зрозуміли, хто поряд з вами. В стосунках пахне обманом і зрадою. Спустіться на землю. Небезпека зробити неправильний вибір. Не можна використовувати магію для гармонізації стосунків.

19 – Теплі і гармонійні стосунки. Народження здорових і щасливих дітей. Справжня любов. Розуміння. Підтримка.

20 – На першому етапі такі стосунки можуть бути досить складними. Ви притиратиметеся один до одного. Проте, дуже швидко проблеми відійдуть на другий план. З'являться сильні відчуття. В цілому, це хороші стосунки. Головне дати час, щоб звикнути один до одного. Це віддана дружба.

21 – Мир, спокій, гармонія. Міцний шлюб. Серйозні наміри. Турбота один про одного. Прекрасна енергетична сумісність.

22 – Дуже непередбачувані стосунки. Жадання свободи. Ваш партнер може бути вельми нестандартною людиною. Це вулкан, який у будь-який момент може вивергнути. Потрібно докласти багато зусиль, щоб ці стосунки були гладкими і спокійними. Вірогідне розлучення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема нічого схожого, на щастя :).

А взагалі менше треба дивитися на всякі гороскопи, нумерологію, самі знаєте, як буває, що абсолютно несумісні люди (за горокопом) довго і щасливо живуть разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 – Чудовий союз. Ви добре доповнюєте один одного. Людина послана вам ангелом охоронцем. Велике майбутнє. Спільна творчість.

Я знала, ми пасуєм один одному

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 – Хороші стосунки, які найчастіше приводять до шлюбу, до народження дітей. Стосунки, які приносять гроші і стабільність. Проте не дозволяйте іншим втручатися у ваше життя, особливо – матері. У цьому союзі головну роль гратиме жінка.   :0005:

Ви де, мамо?  :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 – Це більше діловий союз, ніж любовний. Кармічні стосунки. У минулому житті ви провинилися один перед одним. У цьому житті ви зобов'язані відпрацювати свої помилки. Такі стосунки складно розірвати, в них потрібно обом працювати над собою, сприймаючи один одного такими, як є.

Мдя...щось не сходиться :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4-чка, нецікаво, коли все ідеально і не буває так, щоб завжди ідеально все було:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

а одного себе мона рахувати? а то в мене 11 виходить - а то шо там пише, то неправда!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...