Перейти до змісту

Столи для компютерів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! Цікавить третій варіант! Ціна?

Написано ж ВСІ ПО 300грн

Я ж пишу - ЗА СКІЛЬКИ ВІДДАСИ?

Опубліковано
Я ж пишу - ЗА СКІЛЬКИ ВІДДАСИ?

і де такі беруться?

Oksana04 вказала ціну 300 грн., може, якщо попросиш, скине до 270 грн. то так і пиши: "можливо за 270?"

чи ти чекав що вона напише "Ціна 300 грн, але віддам за 150" :)

мене після таких повідомлень хочеться відправити когось в баню - шкода що не можу, то просто скажу: "Іди в баню!" :smile3:

які розміри стола? цікавить той темніший...

Опубліковано

2 vanabee - Don't fuck my brain, please!

1. Це на скільки ти знаєш Барахолка, суть якої більшою мірою полягає в торгівлі ціною за товар, шоб не створювати таких тупих меседжів цитую "якщо попросиш, скине до 270 грн"- я сразу написав "Ціна?" шоб не було такого- "давай за 250", "ні давай за 290"........ вона в свою чергу б написала зразу ціну до якої могла б зкинути, і я в свою чергу не писав десять пропозиція ціни ( і все б обмежилось 2 меседжами).

2. мене теж цікавить- і де такі беруться як ти, люди які люблять тикати свій ніс куда не потрібно і провокують на грубі висловлювання в їх сторону!

3. на рахунок "Іди в баню!" будь обережніше трішки.....

Опубліковано
3. на рахунок "Іди в баню!" будь обережніше трішки.....

очередной дятел, который сыпет угрозами? :)

Дівчатка! Вам ніхто не погрожує, робити цього немає резону...! Просто будьте вихованішими і не розкидуйтесь словами!

Опубліковано

Вибачайте довго не відписував по запитам, їздив на відпочинок, значіть всі столи приблизно 100/65, точьніше потім зможу сказати бо не має рулетки під рукою, а ціну пропонуйте, будим торгуватися.

за такі ціни як тут продають можу зробити нові столи, дизайн будь-який

соррі за оффтоп))

створюєм тему, мол роблю столи на замовлення і не пхаємся в чюжі))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...