Перейти до змісту

Порадьте металопластикові вікна

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Хотите качиства - покупайте "TROCAL" поверьте на слово, я знаю о чем говорю

Качество фурнитуры - самое важное, особенно в пластиковых дверях, стекла - смело можно брать простые, единственное чтобы я посоветовал - двухкамерный стеклопакет, шумоизоляция в разы лучше, энергосберегающее стекло, одно название - так как делают его у нас.

Всім дякую за поради.

Були встановлені металопластикові вікна з 3х-камерного Трокалу з енергозберігаючим склом (Silver Pro).

Кухня + спальня + зал + балконні двері + встановлення = 4630грн

3-х камерные - плохой выбор для холодной зимы
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте підприємство яке якісно виготовить і встановить євровікна з дерев"яного профілю.

Дякую.

Я так понимаю Вам нужены окна с евробруса, есть знакомый мастер, сам делает окна, двери ... если не принципиально - покупать на фирме, пишите, чиркану адрес.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Яка зараз ситуація з м/п вікнами в Луцьку?

Планую заміну вікон у власному будинку, тому буду радий усім відгукам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Прошу поради. Є засклений дерев*яний балкон. Хочу замінити вихід на балкон пластиковими дверима і вікном. Порадьте, скільки камер потрібно в профілі і який склопакет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу поради. Є засклений дерев*яний балкон. Хочу замінити вихід на балкон пластиковими дверима і вікном. Порадьте, скільки камер потрібно в профілі і який склопакет?

Якщо стоїть хороша дерев'яна рама або Ви на майбутнє плануєте встановити металопластикову раму, то балконний блок можна сміливо ставити із 3 або 4 камерних профілів. Стосовно склопакету, то енергозберігаючий не завадив би при подальшому користуванню дерев'яною рамою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...